Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Hedulin Syn 12 m se budí v noci po 1-2 h, za noc vypije 3 flašky mléka, a už to trvá 6 měsíců… Radu nemám, jak psala @Polnik, zkusila jsem už všechno možné, teď jedeme nějaká homeopatika s částečným úspěchem… Dle dr je potřeba vydržet, buď se to do 3 let spraví samo a nebo pak další vyšetření.
@Elemka02 píše:
@Hedulin Syn 12 m se budí v noci po 1-2 h, za noc vypije 3 flašky mléka, a už to trvá 6 měsíců… Radu nemám, jak psala @Polnik, zkusila jsem už všechno možné, teď jedeme nějaká homeopatika s částečným úspěchem… Dle dr je potřeba vydržet, buď se to do 3 let spraví samo a nebo pak další vyšetření.
A mohu se zeptat, jaká homeopatika a na co konkrétně je berete? Jak píšete o případném vyšetření ve třech letech - o jaké by se týkalo? Dvě nejstarší děti spaly celou noc od nějakého druhého měsíce, za to moje třetí sice spalo celou noc již od 4. týdne, ale poslední dobou se to také nějak horší - dnes za noc třeba dvě flašky (cca 150 ml UM) - je mu 11 měsíců.
@Pocahonta Na doporučení doktorky sirup Sedalia, je od 1 roku…No můj malý spal celou noc jenom mezi 5.-6. měsícem. A k těm vyšetřením, pokud jsem to správně pochopila, tak do 3 let by měla dozrát nervová soustava a pokud potíže budou přetrvávat, tak vyšetření na neurologii.