Spaní ve školce, večer problém se spaním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
5.1.12 00:09
janca84 píše:
Tohle jsem řešila s rodiči taky…Bohužel u nás v MŠ nelze nechat si některé děti hrát a některé nechat spinkat.Lehárnu máme v mezipatře.A na směnu je jen jedna učitelka.Pamatuju si na jednu maminku,jak mi říkala,že její dcera určitě spinkat nebude,protože nespává.No tak jsem se „těšila“ co si s holčičkou počnu…Přečetla jsem pohádku a holčina byla tuhá :mrgreen: :mrgreen: Pak jsem ale měla dítko,které od 5ti let neuslo a celou dobu spaní prostě chlapeček ležel,byl zlatej,hrozně hodnej.Jinak ze zkušenosti rodičů tě snad uklidním,že se to srovná.

Holky tak aspoň jedna paní učitelka mezi náma :) Je to jasný, prostě ze strany učitelek v MŠ s tím nejde nic udělat. Nejde prostě vyhovět všem dětem. Odpočinek je pro děti přínosem. U nás ve školce mají spaní ve třídičce a taky jedna paní učitelka. Už tak je obdivuju, jak všechny ty děti zvládají. :)Já si vzpomínám sama na sebe ze školky, že jsme nespala jen 1×, jinak pokaždé. Ale uklidnili jste mě, že v tom nejsme sami a máme to všechny stejně. :) Budeme muset vydržet a těšit se na každý víkend, kdy nebude spinkat poo :) Holky, moc Vám všem děkuji za rady a Váš čas, který jste mi tu věnovali, opravdu moc děkuji. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
5.1.12 13:25

To by bylo aby se to nesrovnalo,uvidíš,že jo.Ve větších školkách je víc učitelek.Ale já jsem učila před MD ve vesnické školce.Takže 25dětí od 3-7let.Na směnu jsem na ně byla sama a bylo to kolikrát o hubu,ale to už je z jiného soudku.Jo a vzpoměla jsem si ještě-jedné mamince jsme vyšly vstříc a její dceru budily o 20min dřív než ostatní děti.Ona byla hrozně hodná,takže jen jsem ji pohladila,řekla,ať se pomaličku probudí,že za „chvilku“ budou vstávat i ostatní děti.Zbytek času jen „doležela“ v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí