Špatně napsané číslo účtu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kalimerko píše:
ja simyslim , ze by to slo na tu socialku … a oni by topak posilali zpatky …
No kazdopadne jsem mylela , ze ty cisla , kdyz jsou napsane ve trech papirech ve dvou stejne v jednom jine .. kontroluji nejak… ale asi jsem si to myslela jenno budu doufat ze ucet je neexistujici a penizky se vrati zpet na socialku
tam mi pani rikala jeste ze by to pak teoreticky stihli odeslat do konce roku na mnou opravene cislo uctu .. takze zitra vyrazim prvne smer kiosek mbank poptat se osobne co a jak a pote zmenit cislo uctu
Přesně tak, kontaktuj banku neprodleně jak ohledně změny č.ú. (pokud jsi dosud nezměnila), tak ohledně řešení chybného odeslání peněz. Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky dekuju … ja fakt doufam , ze to cislo neexistuje , ale zas nevim zda mi to na tom kiosku vubec reknou ??
Ale budu doufat , ze ano:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To si myslím, že by mohli
to není nic proti ničemu. Ale jak říkám, jestli ses sekla jen v jednom čísle, tak je velká šance, protože čísla účtů mají nějaké kontrolní součty, právě proti přepisu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jani ja skloubila dva dohromady takze pul z jednoho pul z druheho
jak semi to povedlo netusim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kalimerko píše:
holky dekuju … ja fakt doufam , ze to cislo neexistuje , ale zas nevim zda mi to na tom kiosku vubec reknou ??Ale budu doufat , ze ano:-(
nemají nějakou bezplatnou linku, kam zavolat ?
třeba tohle :
Klientský servis - mLINKA
Tel.: 844 777 000
Tel. pro hovory ze zahraničí: +420 246 017 777
Transakční provozní doba: Po-Pá: 7:00 - 22:00
Informační provozní doba: 24 hodin denně
E-mail: kontakt@mBank.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tam ale platis z toho kiosku kdyz volas na zelenou linku tak je to zdarma jinak z mobilu myslim 60kc za minutu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tady tohle ciselko myslis?? Tel.: 844 777 000
me prave bylo receno kdysi na tom kiosku ze se to plati
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
evi ja tam radej zitra sjedu .. radej se to budu snazit vyresit nejak osobne pokud to pujde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jestli to číslo účtu neexistuje, tak ta platba někde visí. jestli existuje, tak bude asi chvilku trvat, než se peníze dostanou k tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to mi je jasne
a jak rikam doufam , ze neexistuje
nejak to budu muset zvladnout proste
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj je .. ale jak rikam uznavam byla to ma chyba … mela jsem davat pozor
jenze davej majzla jak clovek po nocich nespi pres den neco malo jede vyrizovat hned z prace a kdyz ti mrne hopsa v tu chvili po kline
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit