Špatně napsané číslo účtu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak dostat bys je zpátky měla určitě. Prostě to banka musí vyřešit. pokud je někdo dostal neoprávněně, tak je vrátit musí. Jinak by mu hrozilo trestní stíhání. No uvidíš, co dneska vyřídíš. Dej vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Důležitý je, že je všechno evidovaný, ta banka o těch transakcích ví, takže se bez problému zjistí, kde ty peníze skončily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dekuju dekuju …dam vedet jak jsem pak dopadla sama jsem zvedava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
číslo bankovního účtu není jen tak nahodilý shluk čísel, ale přesně definovaný. Díky tomu pak samozřejmě lze zjistit zda dané číslo účtu existuje či nikoliv
Například https://tygr.czu.cz/…e/ucet.phtml
Zadej tam číslo účtu které si udala na sociálce a hned uvidíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zapmnela jsem na predvolbu
DObrý den, mám takový problém, byla jsem před měsícem změnit číslo účtu na socialce (ohledne rodicovske) a nechala jsem si to poslat na mBank, ale myslela jsem si, že předvolba u čísla účtu být nemusí..A teď jsem ještě nic nedostala..:( Víte, co a jak? Prosim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mBank předčíslí (tedy 670100) být u běžného styku nemusí. Povinné je pouze u inkasa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucinkaa1078 píše:
DObrý den, mám takový problém, byla jsem před měsícem změnit číslo účtu na socialce (ohledne rodicovske) a nechala jsem si to poslat na mBank, ale myslela jsem si, že předvolba u čísla účtu být nemusí..A teď jsem ještě nic nedostala..:( Víte, co a jak? Prosim…
Co rozumíš „předvolbou“? Předčíslí čísla účtu (to je ta skupina 0 až 6 číslic před pomlčkou), nebo směrový kód banky (to je to 4-číslí za číslem účtu, oddělené lomítkem)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pošly email..oskenuj to potvrzení s podpisem a kontaktem..měly by ti to přeposlat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit