Špatné přisání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1158
9.5.15 02:24

@3HE uz mam objednanou savicku :) snad to pujde..zkouseli jsme a mala se dusila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.5.15 21:56

@kelinqua tak potom pisni, jak to dopadlo…
kolik je malé? už by možná mohla i kapky na prdíky - já mám dobře osvědčené Babycalm - dávej celodenně.

to by mě nenapadlo, kolik problémů je s pitím z lahve… lidi to mají zafixované, že s lahvičkou je to super a pohoda… a jak vidět, není to vždy pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
10.5.15 05:42

@3HE jo u nas v rodine taky rikaj to samy.. ze ma byt s lahvickou pohoda 8o mala bude mit 6 tydnu.Baby calm jsem davala ale bez rozdilu trochu pomaha infacol. A davam laktobacily a kapky biogaia. Mistama pije hezky tak se ji za tu flasku snazim tahat at ju to nuti vic sat, ale ve vetsine to pousti a to je spatne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.5.15 13:55

@kelinqua za lahev bych netahala..to mi spíše přijde demotivující… má jazýček obtočený kolem dudlíka, má tam podtlak a tím taháním jí ho zrušíš… zkus jí spíše potlačit vodorovně položeným ukazovákem na podbradek - tím ji probereš a připomeneš tahací pohyby- to by ale bylo lepší krmit na polštářku než v náručí… protože v náručí ti chybí ruka…

co antikoliková lahvička - jak jí ucházejí bublinky, aby se netvořila ze savičky placka…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
10.5.15 20:53

@3HE mame MAM antikolikovou :roll: dneska pila uz trosku lip..me pripada ze je strasne hrr ze zacatku polyka vzduch mlaskani a u konce flasky uz pile hezky. Asi ji zkusim davat casteji jestli je hladna tak pije spatne. Pritom mi hlady neplace. Davam po trech hodinach :nevim: pod tou bradickou jsem ukousela ale spis jako by ju to vyrusovalo u kojeni to zabiralo ale tady moc ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.5.15 21:53

@kelinqua hmmm, každé miminko je jiné… a každá maminka musí přijít na to, co pomáhá… s tím hladem je to možná pravda… ona už má možná takový hlad, že neví, co ba a jak by… aby to pomohlo :D zkus zkrátit třeba o 30minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
12.5.15 14:34

Tak jsem byla s malým u dr a řekla, že v pusince je vše tak jak má být - uzdička je ok a jediná její rada zní: VYDRŽET!!! prý na 9i měsících už to bude ok - to je rada, co??? to jsem od ní nečekala, protože je to fakt super dr a je bezmála nejlepší v okolí… jelikož malý prospívá, tak není nikde problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
12.5.15 19:44

@radule86 9? Me jebne :mrgreen: u nas se to stahlo na jednu koliku denne od 7 do 10 :zed: ale stoji za to teda. Ted kolika a mala vypila celou flasku hezky a hned brkla. Asi tim chtela rict: vydrz to se mnou :lol: a dalsi bude opet se vzduchem. Me doktorka rekla at si koupim savicku s vetsi dirkou a vydrzet. Na to asi ani neni jina rada.. tak jsme si vytahly cernyho petra na jidlo treba budou aspon zoubky bez place :D :palec: muzem doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
12.5.15 21:12

@kelinqua myslim si, že JÁ si vyžeru u druhátka všechno, protože prvátko je můj anděl - od narození spí celou noc (do půl roku spal celý den a do roka byl vzhůru jen 3 hodinky dopo a 3 hodinky odpo), žádný koliky, žádná probděná noc kvůli zoubkům - když nepočítám 40 horečky, co měl teď o víkendu (jsou mu necelý dva roky)… druhátko je opak i když už je to s tím spánkem lepší… zkus se podívat na lahvičku babymoov - francouzská technologie (u nás je nejpoužívanější) a pak mám medelu calm - zkus mrknout na net a kdyžtak by jsme se domluvili, že bych ti jí poslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
12.5.15 21:44

@radule86 z medely mi nechce pit vubec..no ja mam teprv prvni tak si rikam ze druhe bude za odmenu :) a ty to mas naopak aby ti nebylo lito :lol: na tu francozskou se mrknu. Mala od narozeni spala v noci max 3 hodky a uz to pomalu protahuje na 5. Kdyz nema boleni tak je zlata..ale to jidlo = kolika tak je to na nic :? Uz at to prende.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
12.5.15 22:57
@radule86 píše:
Tak jsem byla s malým u dr a řekla, že v pusince je vše tak jak má být - uzdička je ok a jediná její rada zní: VYDRŽET!!! prý na 9i měsících už to bude ok - to je rada, co??? to jsem od ní nečekala, protože je to fakt super dr a je bezmála nejlepší v okolí… jelikož malý prospívá, tak není nikde problém…

to zní skoro ironicky 8o bych se asi naštvala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
12.5.15 22:59

Doktorka asi moc neporadí… spíš flaškovací maminky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
20.5.15 09:57

@radule86 ahoj, byla jsem s malou na poradu v porodnici na novoronezeckým a doporučili mi obyčejný dudlík.

http://www.slune-cz.cz/…vy-tresinka/

a ejhle malá z něho pije! sice ji to trvá dýl, ale vzduch skoro nepolyká a ještě jsem změnila UM na nutrilon comfort a už druhou noc prospala a dnes ráno byla samý úsměv :) tak jestli ti pomůže můžeš vyzkoušet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.5.15 11:01

@kelinqua a přímo tadytu savičku? četla jsem tam, že je na kaše - to nevadí? tak to je super, že je malá vysmátá, moc ti to přeju… :-) nebo spíš, moc vám to oběma přeju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
20.5.15 13:10

@radule86 myslim typ savicky ja mam pomaly prutok a ted jsem objednala jeste stredni tak vyzkousim. Ale s tim pomalym ji to jde pekne. Mam jeste ten nejmensi mini ale z toho ji to neslo moc mala dirka. Na kasi nee na to mame jeste cas :) nasaje to pekne cely a pije dobre. utradila jsem za ruzny lahvicky a savicky pres dva tisice a nakonec lahvicka canpol za 60 kc a dve savicky za 35 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová