Špatné přisání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
20.5.15 13:50

@kelinqua no to mi říkej s těma penězma… taky jsme v tom cca za 2000,– :-/ moc děkuju za stránku a jdu hned objednat, pak písnu jak jsme dopadli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.6.15 09:55

@kelinqua tak co? už je to lepší s tím přísáváním? konečně mi taky dorazila ta lahvička se savičkou a hrůza :-/ půjde do světa :-( nejvíc nám vyhovuje ta lahvička se savičkou francouzský technologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
3.6.15 13:10

@radule86 no my jsme zkusili dat jiny mlicko sladky a to pila z te obyc. flacky a savicky ale vubec nekakala bolesti strasny tak jsme jeli k dr. A dostala jsem nadany ze to vypada na ABKM ze jsem mliko nemela menit. Ted jsme zpet na nutrilon allergy care a mala opet polykala vzduch protoze je to horky, ale doktor poradil sladkou vodu na koliky tak ji sladim glukopurem to mliko a uz pije lip. Ale ty koliky :zed: ted se vedle me zas krouti. Vcera ji byly dva mesice tak doufam ze to co nejdriv prejde. 8o kolikrat je to fakt uz na hlavu. To jsou radosti s prckama 8o a dari se vam brkat? kdyz uz naloka? U nas jak kdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.6.15 13:04

Týýý jo, to malá takhle zareagovala na změnu mlíka??? malýmu jsem mlíko měnila 5× než jsem zjistila, co mu vyhovuje - to jsem fakt netušila :? a zkoušela jsi jí udělat to mlíko spíš vlažnější? malýmu budou teď 3 měsíce a můžu říct, že posledních 14 dní je to s tim pitím (ale z tý babymoov lahvičky) super a vzduch nasaje už jen „aby se neřeklo“ :lol: krká krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
4.6.15 22:43

@radule86 vetsinou delame mlicko vlazny :think: no dneska nesnesitelnej den mala od rana neustale krouceni prdiky rev tak jsme byki u doktorky a po porade s primarem v pondeli nastup do nemocnice na vysetreni a sledovani. Taky jim to neprijde jako obyc. kolika :( tal ja uz nevim co s ni jsem cela bolava, unavena a na psychice to moc neprida :( uz beru za vdek i ten spital. No jestli to budem mit tak treba do puk roku tak to nedam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.6.15 10:56

@kelinqua 8o špitál ti nepřeju, ale v tomhle případě je to asi fakt nejlepší :? třeba si tam i ty konečně trošku odpočineš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová