Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@kelinqua no to mi říkej s těma penězma… taky jsme v tom cca za 2000,– :-/ moc děkuju za stránku a jdu hned objednat, pak písnu jak jsme dopadli ![]()
@kelinqua tak co? už je to lepší s tím přísáváním? konečně mi taky dorazila ta lahvička se savičkou a hrůza :-/ půjde do světa
nejvíc nám vyhovuje ta lahvička se savičkou francouzský technologie
@radule86 no my jsme zkusili dat jiny mlicko sladky a to pila z te obyc. flacky a savicky ale vubec nekakala bolesti strasny tak jsme jeli k dr. A dostala jsem nadany ze to vypada na ABKM ze jsem mliko nemela menit. Ted jsme zpet na nutrilon allergy care a mala opet polykala vzduch protoze je to horky, ale doktor poradil sladkou vodu na koliky tak ji sladim glukopurem to mliko a uz pije lip. Ale ty koliky
ted se vedle me zas krouti. Vcera ji byly dva mesice tak doufam ze to co nejdriv prejde.
kolikrat je to fakt uz na hlavu. To jsou radosti s prckama
a dari se vam brkat? kdyz uz naloka? U nas jak kdy ![]()
Týýý jo, to malá takhle zareagovala na změnu mlíka??? malýmu jsem mlíko měnila 5× než jsem zjistila, co mu vyhovuje - to jsem fakt netušila
a zkoušela jsi jí udělat to mlíko spíš vlažnější? malýmu budou teď 3 měsíce a můžu říct, že posledních 14 dní je to s tim pitím (ale z tý babymoov lahvičky) super a vzduch nasaje už jen „aby se neřeklo“
krká krásně
@radule86 vetsinou delame mlicko vlazny
no dneska nesnesitelnej den mala od rana neustale krouceni prdiky rev tak jsme byki u doktorky a po porade s primarem v pondeli nastup do nemocnice na vysetreni a sledovani. Taky jim to neprijde jako obyc. kolika
tal ja uz nevim co s ni jsem cela bolava, unavena a na psychice to moc neprida
uz beru za vdek i ten spital. No jestli to budem mit tak treba do puk roku tak to nedam ![]()
@kelinqua
špitál ti nepřeju, ale v tomhle případě je to asi fakt nejlepší
třeba si tam i ty konečně trošku odpočineš