Špatně srostlé stehy po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
7.9.18 09:12
@Anonymní píše:
@Tichošlápek já rodila ale 160km od domova. Gynekolog nic neudělá?

Gynekolog te posle do nemocnice ;) sám to řezat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.18 09:16
@Tichošlápek píše:

Dobře, zkusilm zavolat do místní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.18 09:30
@Tichošlápek píše:

Tak v nemocnici stejně chtějí, aby to vyšetřil můj dr a řekl co a jak. Jdu tam v pondělí a uvidí se. Snad to půjde jen v místním znecitlivění a ne narkozou :(
Moc díky za radu. Snad už to budu mít brzo za sebou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.18 17:34
@Anonymní píše:
@Sue2008 tyjo z toho mám docela strach. Dle mého názoru by se ta přebytečná kůžička měla nechat odstranit… ale to bude bolest 8o ale přežila jsem porod že :lol:

Ničeho se neboj, já byla na odstranění kůžičky, která trčela z pochvy, vůbec to nebolelo. Potřeli tu kužičku místem aby to umrtvili, podvázali, ustřihli a šla jsem domů. Žádná bolest ????

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.18 02:32
@Anonymní píše:
Ničeho se neboj, já byla na odstranění kůžičky, která trčela z pochvy, vůbec to nebolelo. Potřeli tu kužičku místem aby to umrtvili, podvázali, ustřihli a šla jsem domů. Žádná bolest ????

Tyjo tak to je super. Díky. V pondělí jdu na gyndu, tak snad se toho co nejdřív zbavím… i kdyby to nějak bolelo či tak, hlavně ať to mám pryč a kůže se může normálně hojit. :) je to hnus jak mito furt krvácí :(

Moc všem děkuju, bála jsem se toho, co to může být, ale když vidím, že nejsem jediná, je to fajn :))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.26 09:25
@Anonymní píše: Více

Obnovuju diskusi, vím, že už je to dlouho ale prosím jak to u vás dopadlo? Zažívám ted podobné trápení 🥹

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100