Špatně vyvrtaný zub

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35874
13.7.23 10:24
@Vlacilova píše:
@Naydra @Naydra dekuji. Vcera jsem jeste skoncila ve spitale, protoze jsem mela zimnici, necítila jsem nohy ani ruce, bolela me hlava a spatne se mi dýchalo a otekla mi tvar po tom řezání abscesu. Udělali mi test na zanet v těle, a prý ho tam nemám, nebo že to není na antibiotika a to ostatní je prý z vyčerpání, protože jsem nespala a nejedla. Doktorka mi taky řekla, že kazivost zubů může být dědičná a nebo je na to někdo prostě náchylný. Taky mi řekla, že se diví, že jsem to řezání zvládla. Teď mám tu pulku tváře hodne nateklou a prý to tak chvíli bude. Snad to do týdne zmizí. :roll:

Počkej, on ti nedal umrtvení? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.7.23 10:32

@pikola umrtvil mi to, sle strasny to bolelo i pres to a mam to jako dost natekle.. ale doktorka rikala, ze to tak muzu mit i tyden a ja k tomu zubari uz nechcu. Mam to jen natekle a neboli to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naydra
13.7.23 12:08
@Vlacilova píše:
@pikola umrtvil mi to, sle strasny to bolelo i pres to a mam to jako dost natekle.. ale doktorka rikala, ze to tak muzu mit i tyden a ja k tomu zubari uz nechcu. Mam to jen natekle a neboli to.

Je dobře, že už to aspoň nebolí! Otok splaskne a budeš zase normálně fungovat! :hug:

Až to vše přejde, tak se objednej na tu dentální hygienu (je to drahé, ale minimálně jednou má smysl za to ty peníze dát, ať víš, co zlepšit na čištění zubů) a zeptej se tam i na šikovného zubaře v tvém okolí. Pokud natrefíš na někoho alespoň trochu empatického, tak když uvidí, jaké máš se zuby trápení, určitě ti ochotně poradí nejen zubaře, ale i co dělat, abys zuby posílila a nemusela takhle trpět.

Drž se! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.25 12:46

Dnes jsem byla u zubaře a mám tu provizorní taky jak na fotce, na co to je? Že je riziko zánětu, nebo to předělá až potom? Prý je to nějak hojivé, ale vypadá to teda jak žvýkačka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.