Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Denissa píše:
Ahoj,a to homeopatikum co budeš mít je na předpis nebo volně prodejné. Byla bych moc ráda, kdybys mi pak dala vědět jestli to zabralo nebo ne. Ale co tak čtu tak snad všechny miminka kolem toho 4.měsíce špatně spí. Ale pokud se s tím dá něco dělat a neuškodí jim to tak proč ne, že. Tak držím pěsti
Ahoj…Tak nám už bude 6.měsíců, tak pevně doufám, že potom 6.měsíci se to aspoň trošku zlepší…Jinak včera jsem ji dala první dávku homeopatika Sarsaparilla CH9 - dostali jsme kapičky, kape se max. 3×denně/7kapek…Včera dostala 2×. Noc byla de facto stejná, jen s tím rozdílem, že Emička měla tentokrát neklidný spánek a ne, že procitla po půlnoci a byla vzhůru do půl pátý, jako jsme měli před tím…Ovšem, ona v noci děsně pije a dnešní noc vypila zase skoro tři 300ml flašky - čaj už nedáv - na některých je napsáno, že po nich dítě může hůř spát (většinou na ovocných - broskev, malina-šípek…), měla jen hodně naředěnou šťávu (pro kojence samozřejmě), ode dneška ji zkusím dávat jen vodu, uvidíme. Jinak to homeopatikum sarsaparilla ch9 máme namíchané od známé homeopatičky (je to proti nadměrnému slinění, když rostou zoubky, proti neklidnému spánku, nespavosti a proti tomu nočnímu pití šílenýmu..) - u nás po Plzni v lékárnách jsou homeo většinou na objednávku, ale je lepší se poradit, leč mám doma i Borax a Chamomillu Vulgaris (obě CH15 a CH30), které jsem si objednávala sama, dle toho, co na co se hodí a dle několika doporučení. Ovšam je nejlepší vydržet bez nějakých serepetiček, co budu povídat…Ale už jsem fakt vyřízená a malá taky…Určitě dám vědět, jak zabírají homeo dál (můžou zarat do 24hodin a nejdéle do týdne - my jsme začali užívat zhruba před 18 hodinami, tak spíš dnešní noc se uvidí)
Nespavým prckům a tudíž i maminkám přeju, aby se to spinkání zlepšilo!
Ahoj všechny maminky co máte jakýkoliv problém s miminky ať se spaním tak s čímkoliv!
Naše Deniska jak už jsem psala MĚLA problémy se spaním. Ver středu jsem byla s oběma dětma i s maminkou u jedné léčitelky, která už dokázala celkem -nejde říct jinak než- zázraky u lidí, ale i zvířátek. Naše Deniska dnes spala úplně celou noc bez probuzení. Řekla nám, že má Deniska nějakou bakterii v tlustém střevě a kvůli tomu se budila. Bakterii při návštěvě rovnou zabila a naše Deniska opravdu spí celou celičkou noc. Je to neuvěřitelné. Měla taky postýlku na špatném místě, stačilo nám jen dát hlavičku na druhou stranu postýlky než měla. Paní je z Brna. Moc jsem tomu nevěřila, ale teď jí plně důvěřuji a byla jsem u ní i já a půjde k ní i manžel. Mamince léčí klouby a má po bolestech.
Blanka
Denissa píše:Šikovná paní, leč z ruky..Btw moje mamka se léčitelstvím taktéž zabývá, ale myslím, že na tohle moc stavěné nejsme…Věřím-nevěřím, zkoušíme ty homeopatika (Chamomilla CH30 a Borax CH30) + sarsaparillu a Emička dnes v noci spinkala líp
Ahoj všechny maminky co máte jakýkoliv problém s miminky ať se spaním tak s čímkoliv!
Naše Deniska jak už jsem psala MĚLA problémy se spaním. Ver středu jsem byla s oběma dětma i s maminkou u jedné léčitelky, která už dokázala celkem -nejde říct jinak než- zázraky u lidí, ale i zvířátek. Naše Deniska dnes spala úplně celou noc bez probuzení. Řekla nám, že má Deniska nějakou bakterii v tlustém střevě a kvůli tomu se budila. Bakterii při návštěvě rovnou zabila a naše Deniska opravdu spí celou celičkou noc. Je to neuvěřitelné. Měla taky postýlku na špatném místě, stačilo nám jen dát hlavičku na druhou stranu postýlky než měla. Paní je z Brna. Moc jsem tomu nevěřila, ale teď jí plně důvěřuji a byla jsem u ní i já a půjde k ní i manžel. Mamince léčí klouby a má po bolestech.
Blanka
Můžou to být zuby. Nám vykouknul včera a taky žádný příznaky v podobě nateklých dásní, teplot, slintání…
Ahoj holky, tak zrovna včera jsem hledala něco o nespaní v noci. Máme stejný problém, malému je šest měsíců a už asi měsíc v noci usne na 3 hodinky a pak začne teror, to tady všechny známe
.
Pokud to někoho zajmá tak jsem našla toto http://www.azrodina.cz/…ich-6-mesicu
myslím že to hodně vysvětluje a myslím, že budu krutá a naučím malého spát, snad to vydržím. Pokud to někomu pomůže budu ráda a držím palce všem, co to budou taky zkoušet
.
Ahoj maminky jak vidím tak nejsem sama je to trochu úleva
ale prosím můžete mi říct jméno té léčitelky nebo kde ji najdu? děkuji
ahoj, jmenuje se paní Růžičková a bydlí v Brně Medlánkách v té nové zástavbě. Je taková svérázná a moc si servítky nebere takže buďte připravená…
Hodně štěstí a budu ráda když dáte vědět jak jste dopadla, Blanka
Zdravím… Přečetla jsem si tady o léčitelce pí Růžičkové, chtěla bych vědět, zda tuto paní ještě někdo „vyzkoušel“ a v případě, že ano, tak jaký byl účinek… Já jsem z nočního buzení už taky hotová, máme 5 měsíců starého chlapečka, který vydržel nejdéle v noci spát 3 hodiny. Jinak se stále budí po hodině, někdy i po půl… Prospívá dobře, v 5.měsících váží 8400g. Takže budu ráda, když se ozvete ![]()
zdravím, mě p. Růžičková nepomohla.jen sem tam nechal prachy. Su na vozíku po úraze. Viděla mě chodit. ![]()
Ahoj, to máš ještě dobré, já mám 9-ti měsíční Květku a 3 letou Vendulku. Kojíme, taky se budila po dvou hodinách, takže večer(těsně před spaním) už jsem skusila dát nutrilon a trochu se to zlepšilo. Ale to chodíme spát až po 22 hod a všichni naraz. U prsa v posteli uspávám tu mladší a ta starší musí usínat přitulená u mě pod peřinou. Tak to už je úděl dětí, prostě se chtějí tulit. Ahoj
Ahojte potšebovala bych poradit opravdu hooodne moc moc moc moj malej klučina mi v posteli usne ako nic ale len co ho položim do postilky začne nenormalne žvat brečet vstekat se celej se napne a neda se utišit. ![]()
@NiKina my taky ma skoro rok a spi cim dla hur a vstava v 5:30 ![]()
@seemary píše:
Ahojte potšebovala bych poradit opravdu hooodne moc moc moc moj malej klučina mi v posteli usne ako nic ale len co ho položim do postilky začne nenormalne žvat brečet vstekat se celej se napne a neda se utišit.
Vem si ho do postele a spi s nim. S malou takhle spím prakticky od narození a spí v noci krásně. Ze se vzbudi na kojení si kolikrát ani nepamatuji. Všichni se vyspime.
Holky omlouvám se za anonym, moc bych potřebovala vaše zkušenosti a rady s nočním spánkem. syn 8 měsíců se v noci budí každé 3hodiny na mléko (150 ml) to mě ale netizi, jenže mezi těma třema hodinama pořad běhám do pokojíčku pořad něco chce..dudlik, cucnout čaje,,porad mě volá já mám za noc naspanou tak hodinu v kuse a mít na nočním stolku bouchacku tak se každý ráno zabiju jak jsem unavená.
Vstává v rozmezí půl 5 až půl šestá. Přes den jí krásně zeleninu, ovoce, kaše, maso atd..
Máte to někdo také tak? přejde to? Co vám pomohlo Na špatné spaní?
Děkuji za názory, rady
..moc si toho vážím
Myslím si, ze ví, ze dobehnes a děti jsou chytřejší, než si myslíme. Nebo te možná jen potřebuje na blizku a na svůj pokojíček není připraveny. Já abych nemusela furt někam vstavat, tak mám postylku u svoji postele a případně pohladim, dam dudlík atd.