Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JOHNDENVER píše:
Teda ty jsi ale neskutečně odvážná!Co když se otrávíš?
Pokud ještě žiješ, tak přeji pohodový zbytek těhotenství mamině, která má zdravý rozum
😂 Ziju a vzhledem k tomu, ze jsem tech hermelinu za tehotenstvi sezrala takovych dvacet urcite, tak uz bych musela byt mrtva 😅
@Atisia píše:
Měla jsem pivo. Do mě!
🙈 🙈 🙈 To jsem mela taky, dokonce dvanactku 😅
@lafelay píše:
Chybí tady zcela zásadní věc a to, jestli jsi ho měla s kečupem, nebo hořčicí?
Naštěstí psala, že hortice. Jinak k syrovému jedovatému spekacku přidat kečup. To už by byla úplná katastrofa.
@Nickjmeno píše:
Horší než snězení špatně propečenýho špekáčku je stres z toho, že jsi snědla něco špatnýho…
Jediný do čeho si netroufám je sushi a tatarák a obojí mi dost chybíjinak bych se toho nebála.
Si ho udělej doma. Když budeš dodržovat hygienu, tak se neotravis.
@janikema90 píše: 🙈 🙈 🙈 To jsem mela taky, dokonce dvanactku 😅Čuchala jsem ke slivovici
Jsem v 35tt, včera jsem s chutí sežrala dva špekáčky z ohně a zapila je pivkem. Kromě syrového masa jím všechno na co mám chuť, měla jsem kebab od stánku, hermelín, pochoutkový salát i tatarku.
Hlavně klid, nejhorší je smrt z vyděšení ![]()
A to jsem si myslela, že jsem největší hysterka já
a on se objeví ještě někdo lepší …
Já měla 2,5 špekáčku a 0,5l piva 11… jsem 31tt a?
Vyhýbej se tepelně neupraveným a nepasterizovaným věcem. Jak už tu padlo, špekáčky a párky jsou již tepleně opracované a můžou se jíst studené. ![]()
Špekáček je uzenina, která se jí i tak jak je, co z toho jako máš chytit?
Holky navazuju uplne debilnim dotazem, spekacku se nebojim, ale nedali jsme dnes napichovatka (venkovni zrejme od hliny na navsteve, kde litaj i kachny) nejdriv do ohne a rovnou napichli ty burty. Myslite, ze ikdyz se to nejdriv neocisti, tak ze i tak kdyz byl burt dost propecenej by se pripadne vse znicilo a listerioza z toho nebyla? Prosim zadne urazlive komentare. ![]()
@Anonymní píše:
Holky navazuju uplne debilnim dotazem, spekacku se nebojim, ale nedali jsme dnes napichovatka (venkovni zrejme od hliny na navsteve, kde litaj i kachny) nejdriv do ohne a rovnou napichli ty burty. Myslite, ze ikdyz se to nejdriv neocisti, tak ze i tak kdyz byl burt dost propecenej by se pripadne vse znicilo a listerioza z toho nebyla? Prosim zadne urazlive komentare.
Zeptej se paní doktorky
@Mala A. píše:
Zeptej se paní doktorky
To bych samozřejmě ráda, ale je na dovolené až do konce týdne. ![]()
@inkakřivák píše:
Jo, železo je plné listerie.
Jo, tak železo samozřejmě ne, ale ta hlína od těch hoven od zvířat.. ![]()