Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj vsem. Mam na vas prosbu o radu. S prytelem jsme meli njdrive chraneny sex a po nejake dobe jeste oralnni sex. Sperma se mi dostalo na ruku a ja pak byla na zachode a mam pocit ze jsem si asi mozna sahla kam sem nemela. Muzu otehotnet? A kdy si mohu udelat tehotennsky test? Dekuji za radi.
Tak tohle tu bylo asi mesic na zpět
, mozna misto sexu, jdi priste na kroužek biologie ci češtiny. Jako napsat prytel s Y
… Jinak pravděpodobnost je, ale asi takova jako, ze zitra skonči svet ![]()
Příspěvek upraven 08.11.14 v 22:39
Udělej si ho hned zítra urcite jsi otěhotněla
![]()
ne vazne!!! Jestli jsi si sáhla kam neměla tak se umej a bez v klidu spat
Holka tak jestli ses jen utírala, tak to bych se nebála. Pouze pokud by sis ejakulát cíleně zavedla hlouběji, pak ano. Ale o tom bys musela vědět.
Taky bys mohla otěhotnět při mazlení, pokud měl sperma na rukou i přítel a dotýkal se tě na intimních místech, pokud by zase ty doteky byly hlubšího charakteru. Jinak si myslím, že nemusíš mít strach. ![]()
Pokud bys měla pochybnosti, těhotenský test si udělej první den menstruace a chceš li mít stopro jistotu, pak i hned den po proběhlé menstruaci.
Tak bych byla v klidu, pokud sis prsty plne spermatu nestrkala hluboko do pochvy, tak tehotna nejsi.Test zkus nejdriv 14dnu po styku, ale neboj, jednou zas treba budes delat stojky, abys vubec otehotnela, tak lehke to zas neni
Šance na otěhotnění podle mého mizivá, tak se uklidni a před spaním si osvěž základy gramatiky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj vsem. Mam na vas prosbu o radu. S prytelem jsme meli njdrive chraneny sex a po nejake dobe jeste oralnni sex. Sperma se mi dostalo na ruku a ja pak byla na zachode a mam pocit ze jsem si asi mozna sahla kam sem nemela. Muzu otehotnet? A kdy si mohu udelat tehotennsky test? Dekuji za radi.
To je přesně dotaz do Bravicka ![]()
Pokud jsi dávala pozor stejně jako v hodinách českého jazyka tak těhotná budeš rozhodne i z očního kontaktu
![]()
Hmmmmmm…prstickova metoda
ale zakladatelko neboj, v troube nic neni
@Eny.x píše:
Tak tohle tu bylo asi mesic na zpět, mozna misto sexu, jdi priste na kroužek biologie ci češtiny. Jako napsat prytel s Y
… Jinak pravděpodobnost je, ale asi takova jako, ze zitra skonči svet
Příspěvek upraven 08.11.14 v 22:39
Po R tvrdé y ne?
![]()
@adelina3 píše:
To je přesně dotaz do Bravicka
Pokud jsi dávala pozor stejně jako v hodinách českého jazyka tak těhotná budeš rozhodne i z očního kontaktu![]()
@omites píše:
Které je to místo, kam se nemá dotýkat?
Taky se nemaj strkat prsty do zasuvky… ![]()
Tak ji nechte, chudinku. Zeptala se, bylo jí odpovězeno. Není její chyba, že ji někdo dostatečně nepoučil, nebo nemá koho se na tyhle intimní věci zeptat. Krom toho u nás se v hodinách biologie probíralo početí tak zevrubně, že jsme se stejně všechno ostatní museli dozvědět až z jiných zdrojů.