Sperma v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
5.10.13 08:54
@verunie píše:
Maminky řekněte mi prosím jak je to doopravdy se spermatem v těhotenství. Vadí nějak miminku, může ho ohrozit? Nebo je to neškodný? Těhotenství mám v pořádku a bez problémů..děkuji :)

Co jsem nasla JINDE..
http://ona.idnes.cz/…b-/deti.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.14 18:10

Trochu jiný dotaz.. včera mě po sexu tak napadlo.. když si všude čtu že vše co jím a piju jde i dítěti.. tak jsem se zarazila když polykám sperma.. nevím prostě mě tak napadlo jestli to nějak neškodí.. asi ne.. ale zajímavá myšlenka..

• Citovat
  • Upravit
9776
14.10.14 18:17

Žaludeční obsah (zejména pak kyselina chlorovodíková) se postará o dokonalé zahlazení stop, nehledě na to, že se zde pohybujeme v řádu mililitrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
14.10.14 18:36

Sperma je plné bílkovin a minerálů a je to čerstvé a dá se říct bio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, takže toho bych se nebála.. Myslím, že pozřeš i mnohem výživově horší věci v běžném stravování, než je sperma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
14.10.14 18:46

@bebita Naprosto souhlasím! ;) Taky jsem nad tímhle už hodněkrát přemýšlela a nemyslím si, že je to pitomá otázka, naopak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.10.14 19:45
@Anonymní píše:
Trochu jiný dotaz.. včera mě po sexu tak napadlo.. když si všude čtu že vše co jím a piju jde i dítěti.. tak jsem se zarazila když polykám sperma.. nevím prostě mě tak napadlo jestli to nějak neškodí.. asi ne.. ale zajímavá myšlenka..
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.14 20:08

No tak nešlo mi až tolik o špatnou výživu :lol: :lol: ale spíš o představu že moje mimčo vlastně papá svoje sourozenečky :-D samorřejmě to nemyslím vážně.. je to blbost.. ale napadlo mě to a chtěla jsem se podělit.. :-)

• Citovat
  • Upravit
668
14.10.14 20:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
14.10.14 20:55
@Anonymní píše:
No tak nešlo mi až tolik o špatnou výživu :lol: :lol: ale spíš o představu že moje mimčo vlastně papá svoje sourozenečky :-D samorřejmě to nemyslím vážně.. je to blbost.. ale napadlo mě to a chtěla jsem se podělit.. :-)

a to že ty vlastně papáš svoje děti ti nevadí??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.10.14 20:58
@Anonymní píše:
No tak nešlo mi až tolik o špatnou výživu :lol: :lol: ale spíš o představu že moje mimčo vlastně papá svoje sourozenečky :-D samorřejmě to nemyslím vážně.. je to blbost.. ale napadlo mě to a chtěla jsem se podělit.. :-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Jako myšlenka dobrá, no.. Jsem se zasmála. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
14.10.14 20:59
@Anonymní píše:

Spermie přece nejsou děti. Jsou to jen nositelé genetické informace. :lol:
A ještě k tomu jen poloviny. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
14.10.14 21:02
@anickadomnik píše:
a to že ty vlastně papáš svoje děti ti nevadí??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sourozence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat