Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@verunie píše:
Maminky řekněte mi prosím jak je to doopravdy se spermatem v těhotenství. Vadí nějak miminku, může ho ohrozit? Nebo je to neškodný? Těhotenství mám v pořádku a bez problémů..děkuji
Co jsem nasla JINDE..
http://ona.idnes.cz/…b-/deti.aspx?…
Trochu jiný dotaz.. včera mě po sexu tak napadlo.. když si všude čtu že vše co jím a piju jde i dítěti.. tak jsem se zarazila když polykám sperma.. nevím prostě mě tak napadlo jestli to nějak neškodí.. asi ne.. ale zajímavá myšlenka..
Žaludeční obsah (zejména pak kyselina chlorovodíková) se postará o dokonalé zahlazení stop, nehledě na to, že se zde pohybujeme v řádu mililitrů.
Sperma je plné bílkovin a minerálů a je to čerstvé a dá se říct bio
, takže toho bych se nebála.. Myslím, že pozřeš i mnohem výživově horší věci v běžném stravování, než je sperma ![]()
@bebita Naprosto souhlasím!
Taky jsem nad tímhle už hodněkrát přemýšlela a nemyslím si, že je to pitomá otázka, naopak… ![]()
@Anonymní píše:
Trochu jiný dotaz.. včera mě po sexu tak napadlo.. když si všude čtu že vše co jím a piju jde i dítěti.. tak jsem se zarazila když polykám sperma.. nevím prostě mě tak napadlo jestli to nějak neškodí.. asi ne.. ale zajímavá myšlenka..
No tak nešlo mi až tolik o špatnou výživu
ale spíš o představu že moje mimčo vlastně papá svoje sourozenečky
samorřejmě to nemyslím vážně.. je to blbost.. ale napadlo mě to a chtěla jsem se podělit.. ![]()
@Anonymní píše:
No tak nešlo mi až tolik o špatnou výživu![]()
samorřejmě to nemyslím vážně.. je to blbost.. ale napadlo mě to a chtěla jsem se podělit..
a to že ty vlastně papáš svoje děti ti nevadí???
![]()
@Anonymní píše:
samorřejmě to nemyslím vážně.. je to blbost.. ale napadlo mě to a chtěla jsem se podělit..
@Anonymní píše:
Spermie přece nejsou děti. Jsou to jen nositelé genetické informace. ![]()
A ještě k tomu jen poloviny. ![]()
@anickadomnik píše:
a to že ty vlastně papáš svoje děti ti nevadí???![]()
![]()
Sourozence ![]()