Špinění a klid na lůžku

SasankaB
12.7.13 09:00

špinění a klid na lůžku

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli ste některá neměla stejný problém, protože já to totálně nechápu. jsem v 13tt Začala jsem špinit jen pár kapiček tmavé krve.Na ultrazvuku je mimčo v pořádku, akorát prý se mi něco odlepilo byla tam nějaká dutinka mezi dělohou a stěnou tak mi to přišlo. prý mám ležet nic moc nedělat aby se mi to zase přilepilo. Já byla tak vyjukaná, že jsem vše odkývala, doktor nevypadal, že by to bylo něco drastickýho. Tak jsem se trošku uklidnila.Ale jak tak tady čtu už mám obavy :zed:.Nevíte o co jde? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
12.7.13 09:06

Ja presne ve 13tt zacala krvacet, ale pomerne dost.Tak jsrm letela k dr.ta mi hned rekla, ze asi potracim, tak jsrm se ji tam hned rozbrecela. Nicmene to pry byla asi nejaka praskla cysta, nebot mimco bylo v poradku.
Musela jsem lezet a chodit jen minimalne. Dokonce me poslala na rizikove. Delala jsem servirku.Tak nevim. Odpocivej a uzivej si tehotenstvi.
Doktor by ti jiste rekl vic, kdyby to bylo zavazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
12.7.13 11:23

Já jsem na začátku těhu a též už skoro týden lehce špiním. Dneska jdeme k doktorce, tak doufám, že bude vše ok a já se budu moct dál radovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
12.7.13 12:07

@čenečka92 neboj ze začátku já špinila taky, je to normální, nejspíš ti dá ultrogestan to je na podporu těhotenství. Mě spíš děsí to odlepení nevím čeho.

• Citovat
  • Upravit
378
14.7.13 11:10

@SasankaB Tak je vše ok, už to šlo i na utz krásně vidět a nic mi nedala :D
Stává se, že se odchlipuje placenta. Ty jsi v kolikátém tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
14.7.13 11:13

Už to čtu,13 tt. Tak odpočívej, jak ti doktor říká a ono se to spraví, uvidíš. Když je jinak vše ok i maličké, tak bude i tohle ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
14.7.13 13:06

@čenečka92 děkuju a ty bud taky v pohodě :mavam:

• Citovat
  • Upravit
378
19.7.13 17:16

Tak jsme dneska ráno o miminko přišli :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
20.7.13 19:06

@čenečka92 To je mi moc líto, copak se stalo? Vždyt jsi psala, že je vše ok.

• Citovat
  • Upravit
378
20.7.13 21:25

Bylo vše super, doktorka říkala, že je maličké v pořádku a týden po kontrole jsem začala šíleně krvácet, takže je po snu :(
Copak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
20.7.13 21:35

@čenečka92 Tak to byla asi příroda, něco nebylo v pořádku. V kolikátém týdnu jsi byla? Já jsem musím zatukat zatím v pořádku. To víš ale člověk se už bude bát dokud se to nenarodí. Neboj hlavně že víš že mimi jde a musíte začít zase „pracovat“ted už to bude v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
378
20.7.13 23:27

@SasankaB začali jsem 4 týden :-( Tak ráda jsem na to maličké myslela a dneska ráno jsem se probudila s pocitem, že už není na co myslet. Na jednu stranu jsem ráda, že si příroda poradila, ale na druhou stranu se cítím šíleně.
Jsem moc ráda, že u tebe je to v pořádku, tak hlavně odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
21.7.13 09:00

@čenečka92 Neboj ted to vyjde.To víš tohle období je nejkritičtější. Tak doufám, že až to vyjde dáš vědět. Držím palečky :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
378
23.7.13 12:10

Určitě dám :) Kdyby u tebe něco nového, tak dej taky vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat