Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja presne ve 13tt zacala krvacet, ale pomerne dost.Tak jsrm letela k dr.ta mi hned rekla, ze asi potracim, tak jsrm se ji tam hned rozbrecela. Nicmene to pry byla asi nejaka praskla cysta, nebot mimco bylo v poradku.
Musela jsem lezet a chodit jen minimalne. Dokonce me poslala na rizikove. Delala jsem servirku.Tak nevim. Odpocivej a uzivej si tehotenstvi.
Doktor by ti jiste rekl vic, kdyby to bylo zavazne.
Já jsem na začátku těhu a též už skoro týden lehce špiním. Dneska jdeme k doktorce, tak doufám, že bude vše ok a já se budu moct dál radovat ![]()
@čenečka92 neboj ze začátku já špinila taky, je to normální, nejspíš ti dá ultrogestan to je na podporu těhotenství. Mě spíš děsí to odlepení nevím čeho.
@SasankaB Tak je vše ok, už to šlo i na utz krásně vidět a nic mi nedala ![]()
Stává se, že se odchlipuje placenta. Ty jsi v kolikátém tt?
Už to čtu,13 tt. Tak odpočívej, jak ti doktor říká a ono se to spraví, uvidíš. Když je jinak vše ok i maličké, tak bude i tohle ok ![]()
@čenečka92 To je mi moc líto, copak se stalo? Vždyt jsi psala, že je vše ok.
Bylo vše super, doktorka říkala, že je maličké v pořádku a týden po kontrole jsem začala šíleně krvácet, takže je po snu ![]()
Copak ty?
@čenečka92 Tak to byla asi příroda, něco nebylo v pořádku. V kolikátém týdnu jsi byla? Já jsem musím zatukat zatím v pořádku. To víš ale člověk se už bude bát dokud se to nenarodí. Neboj hlavně že víš že mimi jde a musíte začít zase „pracovat“ted už to bude v pohodě.
@SasankaB začali jsem 4 týden
Tak ráda jsem na to maličké myslela a dneska ráno jsem se probudila s pocitem, že už není na co myslet. Na jednu stranu jsem ráda, že si příroda poradila, ale na druhou stranu se cítím šíleně.
Jsem moc ráda, že u tebe je to v pořádku, tak hlavně odpočívej ![]()
@čenečka92 Neboj ted to vyjde.To víš tohle období je nejkritičtější. Tak doufám, že až to vyjde dáš vědět. Držím palečky
![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli ste některá neměla stejný problém, protože já to totálně nechápu. jsem v 13tt Začala jsem špinit jen pár kapiček tmavé krve.Na ultrazvuku je mimčo v pořádku, akorát prý se mi něco odlepilo byla tam nějaká dutinka mezi dělohou a stěnou tak mi to přišlo. prý mám ležet nic moc nedělat aby se mi to zase přilepilo. Já byla tak vyjukaná, že jsem vše odkývala, doktor nevypadal, že by to bylo něco drastickýho. Tak jsem se trošku uklidnila.Ale jak tak tady čtu už mám obavy
.Nevíte o co jde? Děkuji.