Špinění místo MS - TT negativní

Anonymní
19.2.20 10:46

Špinění místo MS - TT negativní

Ahoj holky,
chtěla bych vědět váš názor. S přítelem se snažíme o mimčo, máme za sebou první cyklus od vysazení HA, vzhledem tomu jsme zatím nechali volný průběh a já si zjišťovala plodné dny jenom na on-line kalkulačce, takže přesný den ovu nevím.. každopádně nechráněný styk proběhl několikrát i v době cca poloviny cyklu kde pravděpodobně mohlo k ovu dojít.
Teď mám dva dny opožděnou MS a dostavilo se pouze slabé růžové špinění - je vidět pouze když se utřu na WC. TT (dr. Max) jsem si dělala dnes ráno a byl negativní, test jsem si udělala hlavně protože mám hrozně citlivé bradavky a při doteku až bolí.
Zajímali by mě tedy vaše zkušenosti, nebo zda si myslíte jestli to může být těhu, nebo pouze PMS které jsem díky HA měla utlumené a teď je vnímám, nebo jestli se může jednat o příznaky těhu.
Díky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
19.2.20 10:58

S HA jsi ani PMS nemohla mít, protože jsi neovulovala a menstruace byla taková „fejková“… Používat kalkulačku na netu, zvlášť hned první cyklus, je úplně mimo. Po vysazení se nedá odhadnout, kdy to všechno naskočí. Růžové špinění může být jak k ovulaci, tak nidace (a test bude pozitivní až za pár dní), nebo začínající menstruace. Nezbývá než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.2.20 10:58

Mám to úplně stejně…v lednu poslední Ha, pak MS a teď čekám na další nebo doufám v pozitivní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.2.20 11:01

Po vysazeni HA se muže tělo rovnat až rok. Měla si celou dobu ovlivněny cyklus hormony. Podle aplikace nezjistis vůbec nic, takže ovulaci si vůbec nemusela mít. Například já po vysazeni HA neměla ovulaci rok a až po roce mi začal fungoval alespoň jeden vajecnik. Nechci te strašit, ale nehrot to nebo se zblaznis. MS teď můžeš mít úplně jinou.

A jak zde již psala jedna chytrá žena. Ženské do sebe x let laduji hormony hlavně aby neotehotnely, zvesela basti pilulky a chemii si zaneradi cele tělo a pak se rozhodnou ze chtějí miminko a hned první měsíc očekávají pozitivní test, protože TEĎ už chci. Trpělivost holka, protože jinak ti hrabne. Dle mě je spineni začínající MS. Byla jsem těhotná 2× a menses mi proste nepřišla vůbec. U druhého těhotenství jsem začala špinit po týdnu, ale protože jsem potracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 11:07
@Verurizeckova píše:
Po vysazeni HA se muže tělo rovnat až rok. Měla si celou dobu ovlivněny cyklus hormony. Podle aplikace nezjistis vůbec nic, takže ovulaci si vůbec nemusela mít. Například já po vysazeni HA neměla ovulaci rok a až po roce mi začal fungoval alespoň jeden vajecnik. Nechci te strašit, ale nehrot to nebo se zblaznis. MS teď můžeš mít úplně jinou.A jak zde již psala jedna chytrá žena. Ženské do sebe x let laduji hormony hlavně aby neotehotnely, zvesela basti pilulky a chemii si zaneradi cele tělo a pak se rozhodnou ze chtějí miminko a hned první měsíc očekávají pozitivní test, protože TEĎ už chci. Trpělivost holka, protože jinak ti hrabne. Dle mě je spineni začínající MS. Byla jsem těhotná 2× a menses mi proste nepřišla vůbec. U druhého těhotenství jsem začala špinit po týdnu, ale protože jsem potracela.

Jasně děkuji za odpověď. 🙂 Uvědomuji si, že tělo bude potřebovat nějaký čas na srovnání. Jen mě zajímalo jestli tu není třeba někdo komu se po vysazení povedlo a jak to vnímal.
Nejsme s přítelem v situaci, že bychom to lámali přes koleno, necháváme tomu volný průběh, jen má zvědavost to nevydržela a udělala jsem si test. 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.20 11:08
@Salorka píše:
Mám to úplně stejně…v lednu poslední Ha, pak MS a teď čekám na další nebo doufám v pozitivní test

Tak budu držet pěsti ✊ ať se brzy podaří 🙂

• Citovat
  • Upravit
4507
19.2.20 11:11

Chápu, ze si nedockava, ale úplně to nevypada, ze bys to nehrotila. Vím, ze se tesis, ale je potřeba k tomu přistupovat trosku racionálně i hlavou a nejen srdcem. Uvidíš, ze to přijde dřív než si myslíš, ale teď neplas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 11:12
@Salorka píše:
Mám to úplně stejně…v lednu poslední Ha, pak MS a teď čekám na další nebo doufám v pozitivní test
Tak budu držet pěsti ✊ ať se brzy podaří 🙂
@Litta píše:
S HA jsi ani PMS nemohla mít, protože jsi neovulovala a menstruace byla taková „fejková“… Používat kalkulačku na netu, zvlášť hned první cyklus, je úplně mimo. Po vysazení se nedá odhadnout, kdy to všechno naskočí. Růžové špinění může být jak k ovulaci, tak nidace (a test bude pozitivní až za pár dní), nebo začínající menstruace. Nezbývá než čekat.

Jasné, pro „další kolo“ už pořídím ovu testy abych věděla na čem jsem 🙂 popravdě jsem o nich ani nevěděla, takže teprve tím jak jsem si vše pročítala jsem přišla i na několik podobných příběhů, kdy z toho těhu bylo. Snad se tělo brzy srovná a statečně se s tím popere. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.20 11:14
@Verurizeckova píše:
Chápu, ze si nedockava, ale úplně to nevypada, ze bys to nehrotila. Vím, ze se tesis, ale je potřeba k tomu přistupovat trosku racionálně i hlavou a nejen srdcem. Uvidíš, ze to přijde dřív než si myslíš, ale teď neplas…

Jasné 🙂 děkuji za potřebný nadhled a názor :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.20 13:45

Ahoj, chtěla bych se zeptat špinim už 14 den s vinechávkami ale strašně slabě, první dny sem myslela že dostanu menstruaci s bolesti břicha, ale místo menstruace mám pouze špinění zádnou antikoncepci neberu ani nic jiného můžu být těhotná???

• Citovat
  • Upravit
3032
18.6.20 14:01
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat špinim už 14 den s vinechávkami ale strašně slabě, první dny sem myslela že dostanu menstruaci s bolesti břicha, ale místo menstruace mám pouze špinění zádnou antikoncepci neberu ani nic jiného můžu být těhotná???

Na 50% být můžeš. Udělej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 15:25

Díky udělám snad nebude negativní, někde jsem četla že na má slabou nebo špinění pomáhá Ascorutin máte stim někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
3032
18.6.20 16:36
@Anonymní píše:
Díky udělám snad nebude negativní, někde jsem četla že na má slabou nebo špinění pomáhá Ascorutin máte stim někdo zkušenost?

Já jsem špinila do 13tt a vše v pořádku, ale někdo na to právě bere Ascorutin, ale to už se pak řeší s gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 17:02

Aha, a můžu si zajít na gynd. Když právě špinim? promiňte za blbou otázku ale ještě sem tam nebyla

• Citovat
  • Upravit
3032
18.6.20 17:09
@Anonymní píše:
Aha, a můžu si zajít na gynd. Když právě špinim? promiňte za blbou otázku ale ještě sem tam nebyla

Já s tím šla, takže žádný problém.. kolik ti je, že si ještě nebyla na gynekologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí