Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tery, neím co ti mám napsat,ale nemusí to znamenat nic…jestli to nedostaneš, tak myslím, že to bude dobré. Špinit můžeš…to se mi taky stalo. Zítra mi napiš co a jak. Já jsem to zatím nedostala…taky nevím. A nebud smutná..
Ahojky Tery, promin, že jsem ti včera zapomněla napsat,ale měla jsem toho hodně. No myslím, že uvidíš jaký budou krevní testy a nebuď smutná…
Ahojky tery, tak to mě mrzí…držela jsem ti tolik palečky,ale uvidíš, že pak nám to spolu vyjde…jen to chce trpělivost. Já jsem začala špinit a dnes to mám…takže nic,ale já jsem tomu nepřikládala váhu a a ni jsem na to nemyslela…takže to udělám jak mi to říkala dokotrka a půjdem na inseminace… ![]()
a Leni, jak to, ze ti inseminace pomuze, kdyz mas taky PCO?nebo ty nemas?
Ahojky Tery mám PCO,ale teď nepodstoupím IVF,ale inseminace…a doktorka, říkala, že to jde,ale je tam menší šance,ale zase chce s těma vaječníkama pracovat víš? ![]()
aha, ale musis stejne stimulovat ne?ja mam PCO a nezraji vajucha, tak nemam ovu, takze inseminace bez stimulky je u me na prd.
An stimulace tam musí být…ale může se to povést i normálně.. ![]()
to ale asi u nekoho, komu dozravaji vajicka, kdyz ti nedozraje, tak vstriknuti spermatu je na nic ![]()
No mě dokotrka řekla, že by to mohlo vyjít i tak…takže asi se to zlepšilo… ![]()
Ahojky Tery, omlouvm se, že jsem tak dlouho nenapsala,ale teď jsem to měla nějak hodně a to jsem si udělala ještě úraz. No nic. My na to půjdeme ai v září nebo v řínu. Jak se jinak máš? Lenca ![]()
ahoj Leni a co se stalo?doufam, ze nic vaznyho? ja celkem v poho az na to, ze jsem zpatky v praci.