Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj leni, dnes nic moc. vzbudila jsem se skoro s menstruacni bolesti bricha. MS ale neni. ale rikam si, ze to neni dobry.
Ahojky Tery,ale to nemusí nic znamenat…neboj se…bude to dobrý. Uvidíš. Snaž se odpočívat a netahat nic těžkého ju. ![]()
Tery, tak to jsem moc ráda…my jsem byli o víkendu u tchýně a tchána…měli tam Lousnké vábení, slavnosti, tak jsme si to užili. Doufám, že se máš dobře. Zítra to bude 7 dní, viď…co máš v sobě dva andílky… ![]()
ahojky, jo, dnes je to 7 dni a ja jsem cela ubrecena. na testu porad nic. takze depka jak blazen.
hojky tery nebuď smutná ano? Třeba je to brzy…neboj se. Užívej si zatím to vše co máš. Já jsem dnes začala jen málo špinit…tak uvidím jestli z toho bude MS a když jo tak budu brát léky a pak zkusíme inseminaci…Zlatíčko neboj se, to ješě nemusí nic znamenat a když se budeš stresovat, tak to není dobré…věř mi… ![]()
ja vim, ani dnes tam nic neni a jsem 8 den po ET. je to tezky…dnes mam termin MS
Tery, zlatko já vím, že je to těžké…ale pořád to může být v pohodě…zatím si to nedostala, nebo jsi ani nezačala špinit, tak se nemáš čeho zatím bát…Já ti držím palce a těch palců máš víc…a co ti říká manžel?
Určitě, že to bude ok, že?
to je jasny, on veri, ze to klapne, je to moje zlaticko nejvetsi
No vidíš to Tery…ono to někdy na těch těhotenských testech také nejde vidět…uvidíš z krve…to jdeš příští pondělí viď? Jsi to nedostala, tak se nemusíš bát..
no ze bych zas musela mit neco extra a nebylo to videt na TT? ![]()
Tery, promin, že píšu až teď,ale chodím na brigádu do Kadeřnictví…a včera jsem měla odpolední a dnes celoddení a zítra mám ranní…celoddení jsem měla, protože jsem to vzala za kolegyni, víš? No vidíš to, myslím, že se ničeho nemáš bát…bude to dobrý..
A jak se jinač cítíš?
Leni, dneska jsem zacala spinit. rano. pak to prestalo a ted je to dobry. mela jsem bolesti vcera. mela jsem vcera hezkyho ducha na TT a dnes to zeslablo. myslim, ze jsem to neudrzela ![]()