Špinění při IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
25.4.12 20:23

Roxi, tak to je moc hezké…a tvoje holčička musí být velice hezká. Máš určitě hodnou a nádhernou rodinu a věřím, že budete mít jednoho člena ještě navíc. Já čekám své první, takže pro mě je to můj zázrak, že se nám podařil z lásky zplodit… :srdce: Manžel mi dodával mnoho síly a hodně mi s tím pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.4.12 20:31

Fakticky si myslím, že Ti naši mužové musejí mít s námi pevné nervy, jelikož prvně se čeká, jestli jsme zdraví, pak jak dopadne stimulace, né každá to bere v pohodě,pak kolik bude vajíček, pak kolik jich bude ok … kolik jich bude oplodněných a pak se rozhodnout, kolik si jich tam těch světlušek dáme… pak jestli se chytnou a pak čekáme 9 měsíců pokud je vše ok a pak celý život se strachovat a radovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.4.12 20:39

Moje lásečka je modrooké blondaté sluníčko, a kdy máš termín a už víš, co nosíš pod srdíčkem… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.4.12 20:41

Já mám termín 2 a 3 října. Nevím co nosím, protože bych chtěla, aby to bylo pro všechny překvapení. Zatím i miminko je vždy tak, že to nejde vidět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.4.12 20:54

jéje tak to je čerstvoučké, tak at se všecičko zadaří, jak má.. je to nejkrásnější období obou partnerů. A pohlaví je myslím jedno, hlavně, at je to zdravé… mě řekli, v 5 měsíci 2 dny před svatbou, že to bude kluk a máme Holčičku. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.4.12 20:58

No vidíš to, taky se spletou a neřeknou to někdy přesně. No za chvíli budu v patém měsíci a vše si užívám. Já už jsem rok vdaná, takže jsem ráda, že miminko se narodí do rodiny a do nového bydlení, právě teď se stěhujeme, ale neboj se pomalu nic nemohu udělat…hned musím odpočívat, jak mě všichni hlídají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.4.12 21:04

jj, tak to znám…jak jsem byla těhotná, tak jsme dělali plovoučky. A týden před porodem jsem myla okna, vytírala jelikož měli být vánoce a já to tu chtěla mít vygruntováno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.4.12 21:19

Já se dneska s tebou loučím, jsem unavená a jdeme si s mimískem lehnout…Přeji ti hezkou dobrou noc a buď v klidu. Budu čekat na nové zprávy od tebe… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.4.12 21:34

Dobrou noc Lenny a mějte se pohodově s mimískem..já si přečtu něco před spaním pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.5.12 12:10

Ahoj Roxi, tak jak se ti daří? Doufám, že dobře. My pořád stále pracujeme na bytě a také mám zkoušky ve škole…Takže hrůza. Jsem děsně unavená a do toho ještě ty velká vedra, takže nic moc. Ale mimísek nám roste a pěkně se už v bříšku vrtí. Budu čekat na tvoji zprávičku. Hezký den ti přeji. Lenča. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí