Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je hezké datum…my jsme se brali 19.3. a moc jsme si to užili…fotografii mojí vidíš na mém profilu…Myslím,že to už je MS…takže asi mi fakt to HCG kleslo…a Tery budu ti džet palečky,ať se to povede…
tak se ted trochu vyplac a o vikendiku delejte to, co mate radi. a nebo to, co citis, ze je spravne. ja se tesim na svatbu, ale spis na pocit potom. jsme spolu 3 a pul roku, tak si myslim, ze uz jiny nebudem. vidim fotecku, si jak princezna
Manžel mi říkal, že někam pojedem…ale nevím jak. Jo děkuji…opravdu jsem si tak připadala…a ty budeš jistě taky krásná nevěsta…když tak mi pak pošli foto…
Dobře…stále brečím, je mi velké smutno a cítím v sobě takovou práznotu…
ja vim, ale to prejde. mas milujiciho muze a spolu to zvladnete vsechno
Dobř…dneska budu končit…ještě odpoledne napíšu co mi řekne mamča…tak zatím…
Ahojky lidičky, tak jsem musela udělat to co mi řekli…a to, že jsem vysadila všechny léky a dostala jsem to…od dneška mě bolí břicho. oufám, že aspoň můj vnitřek bude v pořádku,abych mohla jít dál…a pokračovat ve svém snu. Ještě zkusíme léčitele a druhý pokus, necháme na podzim..takže uvidíme. Držím všem palečky a zas se ozvu…bu ráda, když jedna z Vás napíše jak Vám to dopadlo…Ještě se cítím smutná,ale je to trošku lepší…ale ještě to chvíli potrvá. Lenča
ahoj Leni, to je jasny, ze to bude jeste chvilku bolet, ale pevne verim, ze tenhle pocit brzy vystrida radost z krasne novinky. jsem rada, ze je ti lip. lecitele?a kam k nemu jedete, smim-li se ptat?
Ahojky Terko, no můj manžel má známou, tak přes ní…už jsemu něho jednou byla, kvůli mému jinému zdravotnímu problému a pomohl mi, tak to zkusíme i tak. A pak ještě kolegyně mého manžela zná v Mostě léčitele…tak zkusíme i jeho…ještě musíme na něj zjistit kontakt. No říká se, že musíme zkusit všechno ne? Zas napíšu,,,zatím seměj hezky…dneska jsem si zase chvíli pobrečela…
to je myslim spravne, nesmis to dusit, ale hezky ventilovat pryc, ale zase nesmis propadat takovy ty beznadeji. urcite se ma zkusit vsechno!!!schvaluju ti to. ja taky asi pujdu, ac zdravotnik duverujici medicine, tak tonouci se stebla chyta…brou
Ahoj Tery máš pravdu. POkusím si dodělat školu…teď mě budou čekat zkoušky i když je mám poposunuté,ale zaměřím se na školu, domácnost a na brigádu…snad mi to pomůže. Ano, přesně má se zkusit všechno…
jee a co studujes?to jsou super plany. urco ti hodne pomuzou preklenout tohle obdobi
Já studuji Sociální právní činnost…takže ze mě snad bude sociální pracovnice,ale ráda bych pracovala s dětmi…takže moc do kanceláře nechci…ale mám supr praxi,tak tam se cítím skvěle. A co ty? Ty jsi už byla na nějaké operaci s polycystickými vaječníky?