Špinění při IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
7.7.11 23:19

Ahojky Tery tak to jsem moc ráda, že jste si to uýžili a vždyť jsem ti to říkala, viď? Tak to se budu na fotečky moc těšit…Hlavně, že jsete si užili jak svatbu tak svatební cestu. Zatím se měj..napíšem si
:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
7.7.11 23:27

urco. a co vy?chystate jeste dovcu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.7.11 21:02

Ahojky, promiň, že jsem se neozvala,ale učila jsem se na zkoušky a měla jsem toho hodně. Ne letos nikam už nepojedeme, měli jsme dvakrát dovču, tak to stačí.A co vy? Už mi pošleš fotečku? A co u doktora? Lenča :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
21.7.11 09:17

ahoj Leni, ja vcera zacala se stimulaci. takze my ted dovcu odkladame. byli jsme v tech Beskydech a bylo to pekny, tak mi to ani nechybi. za tyden pujdu stejne asi na neshopenku. tak si udelam malou dovcu sama. a jak dopadly zkousky? v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
23.7.11 22:38

Ahoj Tery,tak to ať ti dobře vyjde ta stimulace, ale to bude v pohodě. Zkoušky dopadly výborně. A už máš fotečky? Ráda bych tě už viděla, jak toi to slušelo.Lenča :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
23.7.11 23:29

snad to dopadne. poslala jsem ti dve fotky do soukrome zpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
24.7.11 22:56

Ahojky Tery, moc ti to slušelo..sluší ti to jako princezně…zítra bych ti poslala taky ještě nějaké fotečky ze svatby, abys viděla mého manžela. Moc Vám gratuluji a moc Vám to slušelo. Ano myslím, že to vyjde, neboj se. Lenča. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
25.7.11 07:11

diky Leni, urco posli, budu se tesit, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.7.11 23:00

Ahojky Tery pošlu ti je zítra, jelikož dneska jsem nějak utahaná. Poslední dobou mi není moc dobře a nevím co se to se mnou děje. Lenča. A jinak nemaš zač. Je to pravda moc ti to slušelo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
26.7.11 18:34

urco, nepospichej. uz ti je lip?a co ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
29.7.11 21:52

Ahojky Tery, no motá se mi pořád hlava, ale asi to bude z toho počasí, že mi je takto špatně…JInak se máš dobře? A jak se cítíš po inseminaci? Kdy ti naplánovali odběr vajíček?Lenča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
30.7.11 00:56

ahoj Leni, no kdyby se to nelepsiklo, skoc radsi k dr. ja nemam inseminaci. ja jedu IVF. odber vajicek budu mit ve stredu. zatim po dnesnim UZ deset peknych foliku. takze OHSS se zatim rozhodne nekona. je mi skvele primo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
30.7.11 23:00

Ahojky Tery, neboj se i manžel mi to už říkal,ale myslím si, že je to spíš tím počasím, jednou teplo, po druhé zima a mění se hodně tlak a na to moje srdícko to taky není moc dobré. Tak to jsem ráda, že se cítíš dobře a vypadá to dobře. Držím ti palečky, aby to vyšlo a já budu doufat, že se to taky povede. Lenca :-) Hlavně mi piš, jak si na tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
30.7.11 23:44

Leni, tak v patek na UZ asi deset foliku. ve stredu jdu na odber. jestli ti nevadi o tom mluvit, jak si na tom byla ty po odberu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.8.11 09:52

Ahojky Tery, ne nevadí, sice to ještě není uplně ono,ale nevadí. Já jsem byla na odběru v pondělí, měla jsem 18 folikulů a z toho 6 velmi pěkných a dobrých. A vydrželi jen tři a pak jen dvě.Ale neboj se ničeho. No po tom odbru jsi unavená, protože jsi po narkoze, trochu mě polelo v podbříšku a ten den jsem i trochu krvácela,ale druhý den bylo vše v pořádku. Kam jedeš na odběry? My jsme byli v Teplicích. :-) Lenča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí