Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky Tery tak to jsem moc ráda, že jste si to uýžili a vždyť jsem ti to říkala, viď? Tak to se budu na fotečky moc těšit…Hlavně, že jsete si užili jak svatbu tak svatební cestu. Zatím se měj..napíšem si
![]()
Ahojky, promiň, že jsem se neozvala,ale učila jsem se na zkoušky a měla jsem toho hodně. Ne letos nikam už nepojedeme, měli jsme dvakrát dovču, tak to stačí.A co vy? Už mi pošleš fotečku? A co u doktora? Lenča ![]()
ahoj Leni, ja vcera zacala se stimulaci. takze my ted dovcu odkladame. byli jsme v tech Beskydech a bylo to pekny, tak mi to ani nechybi. za tyden pujdu stejne asi na neshopenku. tak si udelam malou dovcu sama. a jak dopadly zkousky? v pohode?
Ahoj Tery,tak to ať ti dobře vyjde ta stimulace, ale to bude v pohodě. Zkoušky dopadly výborně. A už máš fotečky? Ráda bych tě už viděla, jak toi to slušelo.Lenča ![]()
snad to dopadne. poslala jsem ti dve fotky do soukrome zpravy
Ahojky Tery, moc ti to slušelo..sluší ti to jako princezně…zítra bych ti poslala taky ještě nějaké fotečky ze svatby, abys viděla mého manžela. Moc Vám gratuluji a moc Vám to slušelo. Ano myslím, že to vyjde, neboj se. Lenča. ![]()
Ahojky Tery pošlu ti je zítra, jelikož dneska jsem nějak utahaná. Poslední dobou mi není moc dobře a nevím co se to se mnou děje. Lenča. A jinak nemaš zač. Je to pravda moc ti to slušelo. ![]()
Ahojky Tery, no motá se mi pořád hlava, ale asi to bude z toho počasí, že mi je takto špatně…JInak se máš dobře? A jak se cítíš po inseminaci? Kdy ti naplánovali odběr vajíček?Lenča
ahoj Leni, no kdyby se to nelepsiklo, skoc radsi k dr. ja nemam inseminaci. ja jedu IVF. odber vajicek budu mit ve stredu. zatim po dnesnim UZ deset peknych foliku. takze OHSS se zatim rozhodne nekona. je mi skvele primo.
Ahojky Tery, neboj se i manžel mi to už říkal,ale myslím si, že je to spíš tím počasím, jednou teplo, po druhé zima a mění se hodně tlak a na to moje srdícko to taky není moc dobré. Tak to jsem ráda, že se cítíš dobře a vypadá to dobře. Držím ti palečky, aby to vyšlo a já budu doufat, že se to taky povede. Lenca
Hlavně mi piš, jak si na tom…
Leni, tak v patek na UZ asi deset foliku. ve stredu jdu na odber. jestli ti nevadi o tom mluvit, jak si na tom byla ty po odberu?
Ahojky Tery, ne nevadí, sice to ještě není uplně ono,ale nevadí. Já jsem byla na odběru v pondělí, měla jsem 18 folikulů a z toho 6 velmi pěkných a dobrých. A vydrželi jen tři a pak jen dvě.Ale neboj se ničeho. No po tom odbru jsi unavená, protože jsi po narkoze, trochu mě polelo v podbříšku a ten den jsem i trochu krvácela,ale druhý den bylo vše v pořádku. Kam jedeš na odběry? My jsme byli v Teplicích.
Lenča.