Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Leni ja jsem v Praze v Gennetu, takze tam. uz aby to bylo za mnou. docela se bojim
Ahojky Tery, nemáš se čeho bát, pak mi dej vědět jakt o dopadlo. Lenca. A držím pěstičky… ![]()
Ahoj Tery tak to je moc hezký. Já vím, že to bolí,ale dá se to vydržet, věř mi. Jak se cítíš dnes?Lenča ![]()
ahoj leni, uz je to dobry, jen mam nafoukly brisko. oplodnilo se nam 5 vajicek. dnes maji 3-4 bunky a 2-2bunky. takze ET asi v pondeli
Ahojky tery tak to jsem moc ráda, že se to povedlo. Takže v pondělí? Budu držet palečky.
Já mám jít za týden také do poradny a říkali mi, že to zkusíme znovu,ale já tomu nechám ještě čas… ![]()
ahoj Leni, asi v pondeli. dnes mi volali, ze dve jsou dvojbunecna a tri ctyr. kolikabunecny ti zavadeli?ja jsem tim ted uplne posedla ![]()
Ahojky Tery, tak to jsem moc ráda, já je měla hodně buněčný,ale nevím kolik, to ti nepovím. Ale 4 mi zahynuly, to se může stát. Dej mi vědět ..jak to dopadlo. Lenča ![]()
No já jsem byla na odběru v pondělí a v pátek mi je tam dávali… ![]()
takze petidenni. ja leni nechapu, proc ti to sakra nevyslo…rekli ti k tomu neco?
Ahojky Tery, prý se to může stát…ale jinak prý to nechápou. Já jedu ve čtvrtek k doktorce,takýe se zaptám i jí. Tak uvidíme. Tak jak se citíš?
krasne Leni. uz mam dve svetlusky u sebe. skoro mi je to az trapny ti to rikat. chjo…
Tery, je to pro mě těžké,ale věřím, že se to povede…a že budu také matkou…jsrm ráda, že je ti fajn…co ti říkali vše v Praze, co máš dělat atd. Mě toho moc neřekli v Teplicích. ![]()
me rekli akorat odpocivat. jinak to maji vse na internetovych strankach