Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tery nebuď smutná. Věř, že to bude dobré a také se dočkáš. Hlavně na to nemysli, protože to pomáhá. Věř mi.
Ahoj Tery, je vše v pořádku. V březnu jsem měla obavu, jelikož jsem byla v nemocnici, začala jsem krvácet,ale je to vše v pohodě a my rosteme, jsme ve 4 měsíci…Mohu ti říct, že je to ten nejkrásnější pocit a moc ti přeji, abys ses také tohoto dočkala…a věř, že to bude…Mohu ti jen poradit to, že na to tolik nemysli, je to těžké,ale mě to také pomohlo. A co vy? ![]()
Lenca
Leni, me na to nemyslet fakt nepomuze. nemam ovulaci a nemam ani pruchodny vejcovod, jen jeden. takze rada hezka,a le pro me neni. my jdem v kvetnu do 2.iVF, tak jsem za tebe rada a moc si to uzivej
Tery tak to mě moc mrzí, mě se to nějak právě vylepšilo,ale pro mě je to také zázrak,ale jsem za něj moc šťastná. Moc děkuji a věřím v to, že se vám to také povede. Nechtěla by jsi třeba vyzkoušet nějakého léčitele? Třeba by ti trohu pomohl. Asi je to pro tebe těžké,ale nezoufej, protože se to povede. Věř… ![]()
Ahojte holky… mohu se k Vám přidat? Mám také za sebou 1 Ivf a ted jsem 7 den po Et a špiním
![]()
Leni, moc moc gratuluji a hlavně dávej na sebe pozor… a Terezko s Tebou soucitím
Ahojky, to víš, že s knám můžeš přpojit. Já vím, že je to těžké,ale to špinění nemusí nic znamenat, zkus být v klidu a počkej na výsledky testu HCG. Držím ti palečky, aby ti to vyšlo a Terezka se také dočká, věřím, že se jim to také povede.
Lenča ![]()
Děkuji ti Roxi za gratulaci a neboj se, dávám na sebe pozor…svýho malýho broučka bych nedala za nic na světě…
Moc ho miluji, je to nádherný,ale věř, že se ti to povede.
moc děkuji za podporu Lenny. Ale to špinění, mě fakticky děsí… mám takový divný pocit v břiše… nebolí, ale ve mě to vře psychicky… ještě týden ![]()
Roxi, nemáš vůbec zač mi děkovat. Ráda ti poradím a trochu povzbudím. J8 jsem také byla nervozní, když jsem začala špinit, ale u mě se to nepovedlo a někdo špiní a je to v pořádku. Týden je dlouhá doba, ale zkus se uklidnit a být v klidu…vím, že to co teď napíšu je velmi těžké,ale zkus hlavu zaměstnat ničím jiným…pusť si nějaký film, nebo něco lehkého udělej doma,ale nic těžkého netahej ano? ![]()
Já mám doma jedmo 9 leté koťátko jménem Lucinka. Takže ta pokaždé, jak příjde ze školy, tak si vleze ke mě do postele a mazlinkujeme se, pak dojde její tatínek a mám hned jiné myšlenky ![]()