Špinění při IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
15.2.12 10:03
:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.2.12 16:01

Tery nebuď smutná. Věř, že to bude dobré a také se dočkáš. Hlavně na to nemysli, protože to pomáhá. Věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
15.4.12 21:37

ahoj Leni, tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.4.12 20:18

Ahoj Tery, je vše v pořádku. V březnu jsem měla obavu, jelikož jsem byla v nemocnici, začala jsem krvácet,ale je to vše v pohodě a my rosteme, jsme ve 4 měsíci…Mohu ti říct, že je to ten nejkrásnější pocit a moc ti přeji, abys ses také tohoto dočkala…a věř, že to bude…Mohu ti jen poradit to, že na to tolik nemysli, je to těžké,ale mě to také pomohlo. A co vy? :)
 Lenca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
16.4.12 20:33

Leni, me na to nemyslet fakt nepomuze. nemam ovulaci a nemam ani pruchodny vejcovod, jen jeden. takze rada hezka,a le pro me neni. my jdem v kvetnu do 2.iVF, tak jsem za tebe rada a moc si to uzivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.4.12 21:17

Tery tak to mě moc mrzí, mě se to nějak právě vylepšilo,ale pro mě je to také zázrak,ale jsem za něj moc šťastná. Moc děkuji a věřím v to, že se vám to také povede. Nechtěla by jsi třeba vyzkoušet nějakého léčitele? Třeba by ti trohu pomohl. Asi je to pro tebe těžké,ale nezoufej, protože se to povede. Věř… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
17.4.12 16:10

lecitele uz jsem zkousela zlati. ja verim v ten kveten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.4.12 18:20

Ahojte holky… mohu se k Vám přidat? Mám také za sebou 1 Ivf a ted jsem 7 den po Et a špiním :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.4.12 18:21

Leni, moc moc gratuluji a hlavně dávej na sebe pozor… a Terezko s Tebou soucitím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.4.12 18:29

…ale neboj nám se to povede :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.4.12 19:31

Ahojky, to víš, že s knám můžeš přpojit. Já vím, že je to těžké,ale to špinění nemusí nic znamenat, zkus být v klidu a počkej na výsledky testu HCG. Držím ti palečky, aby ti to vyšlo a Terezka se také dočká, věřím, že se jim to také povede.
Lenča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.4.12 19:33

Děkuji ti Roxi za gratulaci a neboj se, dávám na sebe pozor…svýho malýho broučka bych nedala za nic na světě… :) Moc ho miluji, je to nádherný,ale věř, že se ti to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.4.12 19:38

moc děkuji za podporu Lenny. Ale to špinění, mě fakticky děsí… mám takový divný pocit v břiše… nebolí, ale ve mě to vře psychicky… ještě týden 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.4.12 19:58

Roxi, nemáš vůbec zač mi děkovat. Ráda ti poradím a trochu povzbudím. J8 jsem také byla nervozní, když jsem začala špinit, ale u mě se to nepovedlo a někdo špiní a je to v pořádku. Týden je dlouhá doba, ale zkus se uklidnit a být v klidu…vím, že to co teď napíšu je velmi těžké,ale zkus hlavu zaměstnat ničím jiným…pusť si nějaký film, nebo něco lehkého udělej doma,ale nic těžkého netahej ano? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.4.12 20:13

Já mám doma jedmo 9 leté koťátko jménem Lucinka. Takže ta pokaždé, jak příjde ze školy, tak si vleze ke mě do postele a mazlinkujeme se, pak dojde její tatínek a mám hned jiné myšlenky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí