Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, jen jsem si sehnala brigádu jako kadeřnice a když jsem uklízela, tak jsem se praštila o roh poličky, tak to jsem měla otřes mozku…už je to lepší. To se stává. No tak je lepší něco dělat, nějakou činnnost, než doma sedět a myslet na to všechno. A je to už lepší? ![]()
jojo, jsem celkem v poho. rozhodla jsem se zhubnout, tak v pondeli jdu k nutricni poradkyni, aby mi pomohla. treba se pak nejaky vajicko umoudri.nebo se aspon budu citit lip. kazdopadne nekdy u PCO pomuze srovnat si vahu. ale bude to boj. nejmin dvacet kilo dolu…
Ahojky Tery, promiň, že píši až teď,ale moc se k pc nedostanu. Tak to ti věřím,ale myslím, že se aspoň něčím zabavíš a nebudeš tak na to myslet a uděláš také něco pro sebe…já chodím také cvičit…Jo přihlásila jsem se do soutěže o Nejkrásnější něvěstu a jsem ve finále mezi deseti nevěstami, tak jestli budeš chtít tak ti pošlu odkaz a můžeš mi poslat hlas…Děkuji předem. Lenča.P.S: Mám tě pozdravovat od manžela a vzkazuje ti, že se to mimi povede…
http://www.prekvapeni.cz/…011_645.html
ahoj Leni, dlouho jsem se neozvala. jak dopadla nevesta?my ted litali zas po doktorech a čekáme na výsledky genetiky, imuna a trombofilnich mutaci. dalsi ivf mam v planu v breznu. co vy?jak to jde?
Ahojky Tery, mám se docela dobře, až na to, že vůbec nemám čas…jsem ve škole, na praxi a píšu závěrečnou práci, takže fúra práce. No soutěž vyhrála jiná nevěsta, ale to mi nevadí, hlavní je, že jsem se zúčastnila. My vůbec teď nebyly u paní doktorky,ale musím tam zavolat, měli jsme s manželem výměnu názorů ohledně IVF apod., prostě to chce zkusit norálně, když se mi to zlepšilo, že to i dostanu. Tak musím teď zavolat kvůli kontrole a doufám, že mě z evidence nevyhodily. Ale zatím fajn…Tak pozdravuj manžela a budu ráds, když si napíšeme… ![]()
fakt se ti to zlepsilo?to je parada?ja teda zatim vynechani duphAstonu neriskuju,k abych nemusela na vyvolavacku
Jo a jsem za to ráda…vůbec jsem tomu pomalu nevěřila, že jsem to dostala 4× za sebou…Ale je to fajn…no já jsem přášky nikdy na tohle moc nebrala…
Tery myslím, že je to i tím, že jsem se psychicky zklidnila a také na to vůbec nemám čas myslet…ale já věřím, že jednou budem obě dvě šťastné matky…uvidíš.
A jak si pokročila v hubnutí?Naposled si psala, že se chceš pokusit zhubnout, tak se ptám…
Ahojky Tery, jak se ti daří? Doufám, že dobře. Já se mám skvěle, budu končit v červnu školu a teď mě k tomu čeká ještě krásné období. Vám, že pro tebe to bude těžké,ale musím ti to říct, otěhotněla přirozenou cestou a jsem v 7 týdnu. Jsem moc šťastná. Doufám, že tobě se to brzy také povede. Lenca ![]()
ahoj Leni, neni to pro me ani tak tezke jako pekne prekvapeni. budete skveli rodice a ja mam z vas uprimnou radost. nam se moc nedari. uz jsme se chystali na druhe ivf a vypada to, ze bude zase odlozeno. takze nic moc…
Ahoj Tery, to jsem ráda, že jsi překvapená, já byla taky překvapená. Dnes jsem byla na ultrazvuku a už tam byl krásně vidět, ten náš mimoušek. Děkuji ti moc. Věřím, že Vám se to brzy také povede…ale zkoušejte to i normálně. Jak pak to, že bude odloženo? Neboj se, ten správný čas přijde…a budeš mít také mímíska, moc ti to přeju. Lenca.
Leni, manzel ma tezky zanet v tele a antibiotika na 100 dni. ty se mas, chjo… ![]()
Tery, to mě mrzí, že je manžel nemocný, doufám, že se brzy vyléčí a budete se snažit o miminko. Dočkáš se, věř mi… ![]()