Špinění, průjem, bolest podbřišku v 6+1tt

29
5.5.16 11:08

Špinění, průjem, bolest podbřišku v 6+1tt

Ahoj,
prosím o uklidnění, zda je to normální: od počátku těhotenství (teď jsem 6+1tt) mám totálně rozhašené zažívání, průjem, nadýmání, do toho sem tam zácpa, k tomu se přidává silná bolest podbřišku jako před MS, píchání vaječníků i sem tam (tak 3× za den) píchnutí někde v břichu. K tomu nevolnost od žaludku, když něco sním a ještě větší, když začínám mít hlad.
K tomu se mi přidalo hnědé špinění, které se objeví vždy když musím na wc zatlačit (omlouvám se, nevím, jak líp vystihnout).
Včera na UTZ potvrzena srdeční akce, doktor mi dal utrogestan. Špinění neví z čeho je, je i možné že to mám z čípku, jsem po konizaci a včera řekl že na něm mám endometriozu.

Jsem po potratu v 8 tt (vidět bylo i srdíčko, ale pak konec) a po kompletní mole.
Vím, že je to na přírodě, buď to dopadne dobře nebo ne, jen prosím o napsání, zda jste to některá měla taky tak a dopadlo to dobře… Potřebuju v sobě nahodit pozitivní myšlení…

Moc všem děkuju za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2289
5.5.16 11:29

@mara.jade S trávením jsem sice problémy neměla, ale se špiněním tak do půlky těhotenství jo. Taky jsem několikrát brala utrogestan, ale podle všeho za to mohl čípek. Pokud dr. na ultrazvuku nenašel jinou příčinu (např. hematom), tak to bude nejspíš taky ten důvod. Párkrát jsem letěla na pohotovost, protože to bývala i červená krev, ale všechno dobře dopadlo a mám doma malou princeznu, takže držím moc moc palce, ať to tentokrát dopadne dobře :hug: To pozitivní myšlení je opravdu důležité :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
5.5.16 11:36

Bolesti, píchání v podbřišku souvisí s roztahováním dělohy a natahováním vazů, to je taky normální, samozřejmě do určité míry. Nevolnost samozřejmě taky. Držím palce, ať je všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.5.16 11:53

Taky jsem pořád špinila a měla bolesti celý těhotenství, někdy i takový, že jsem jen ležela. Bála jsem se chodit na wc a utírat se. Stačilo mi, abych šla jenom na krátkou procházku a večer špinila. Byla jsem každou chvíli na gyndě a už se i styděla, že tam pořád lezu, ale vždy jsem si řekla, než něco podcenit a teď mi v postýlce spinká skoro 5 měsíční zlobidlo :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.16 11:56

Chtěla jsem ti napsat, že to mohou být i příznaky mimoděložního, ale když už jsi byla u dr. a vše je v pohodě, tak bych řekla, že máš normální příznaky, které nervozitou více prožíváš a třeba i podvědomě zhoršuješ :hug: chápu tě, zkus se co nejvíc uklidnit. Pro tělo je to záplava hormonů. Jsem teď stejně daleko jako ty, už třetí dítě a takhle blbě mi nikdy nebylo, špiním taky, to jsem také předtím nezažila. No a s tou stolicí, já měla u obou předchozích těhotenství neustálý průjem, kámošky zas často řešily zácpu. Teď je to pořád buď a nebo, ale věřím, že to opravdu nic není, jen splašené hormony, než si tělo zvykne na nový stav :hug:

omlouvám se za anonym, nechci, aby se profláklo třetí těhotenství :-)

• Citovat
  • Upravit
3074
5.5.16 12:34

@mara.jade Já to měla skoro stejně, akorát já netrpěla zácpou, ale jen tím průjmem. Kamarádka zase trpěla od začátku na zácpu. Píchání vaječníků, bolesti břicha i nevolnosti jsem měla úplně stejné. Jediné, co mě minulo, je to špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.5.16 16:39

Moc vám holky děkuju za podporu :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
5.5.16 16:48

Jsem v 7+6 a mám to úplně stejně, dokonce jsem i krvácela, ale mimčo bylo v pořádku byla i srdeční akce, takže věřím, že to bude i dále v pořádku :) Mám bolesti, špinění, nevolnosti, nadýmání, zácpu, bolesti břicha a všeho. Přijde mi, že jsem si vybrala všechny těhotenské neduhy, tak snad aspoň budou něco dobré a mimčo bude prospívat! Přeji, ať se ti brzy uleví a je ti lépe! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.6.17 19:21

@mara.jade ahoj.od zacatku jsem spinila, minuly tyden jsem podle PM mela byt jiz 6+3 ale nebyla akce, tak lekarka usoudila, ze je plod mladsi a cekali jsme. Dnes po tydnu podle velikosti 6+1, :srdce: akce pritomna :lol: jiz 14dnu uzivam utrogestan, pambu a rutascorbit(jako ascorutin),spineni ustalo, ale zacalo nadymani a větry… ale prujem ani nevolnosti nemam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí