Jak hubnout v těhotenství?

5.5.16 07:02

Jak hubnout v těhotenství?

Dobrý den,
měla bych dotaz, jsem v 21 tt a měla jsem pár týdnů šíleného období, kdy jsem do sebe pořád něco cpala. Mám bohužel asi 70 kg při 167 cm:(
Jsem po úraze, mám zlomeninu stydké a křížové a chodím o berlích, takže pohybu bohužel moc nemám, i když se v rámci možností snažím aspoň chodit na procházky.
Potřebuji shodit tak 10 kg, jak to udělat, můžu to vůbec, abych neublížila miminku?
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
207
5.5.16 07:04

Asi budu za tu zlou ale nemůžeš hubnout až porodíš? To už budeš v pořádku po úraze a mimču neubližíš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
5.5.16 07:05

@Chlupatykaktus Přestat do sebe furt něco cpát a jíst pravidelně a zdravě… to můžeš bez rizika v jako těhotná. Klidně bych se případně podívala i na dietu pro ty co mají těhotenskou cukrovku, kamarádka při ni zhubla a je dělaná přímo pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
5.5.16 07:10

Ne, teď určitě nehubni. Drž zásady zdravé stravy, hodně ovoce, zeleniny, celozrnné pečivo, bílé maso a ryby.
Hubnutí si nech až po porodu, ani při kojení se nedoporučuje rychlé zhubnout, vylučují se pak škodliviny do mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.5.16 07:13

Zhubnout 10 kilo? 8o Vzdyt to je na tvou výšku normální váha pro netěhotnou ženu. Neblbni. Začni jist pravidelně zdravá jídla, ale s dietou to nepřeháněj.

• Citovat
  • Upravit
2702
5.5.16 07:14

Já tedy budu asi taky za zlou, ale v těhotenství přibereš, prostě to tak je, zhubnout 10kg mi přijde teda dost, kdybys chtěla jedno, dvě, tak nic neřeknu, ale deset? 8) taky prožívám každé stoupnutí na váhu za trest, ale nějak jsem se už smířila, zhubnu po porodu no, co se dá dělat. Nepřijde mi, že máš nějak moc 167 cm a 70kg já mám třeba 172cm a mám teď ve 28tt 78kg a přibrala jsem od začátku už 11kg, každé 4týdny mám nahoře 2kg :zed:
Jediné co bych ti tedy radila, zkusit tu stravu pro ty, co trpí cukrovou v těhotenství, jako psala j. a.n. i1, ale buď ráda, že je miminko v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
5.5.16 07:21

@Chlupatykaktus Neblazni, take jsem mela obdobi, kdy jsem jedla temer porad, abych prekonala nevolnosti. Obdobi je pryc, kila jsem nejaka nabrala, vic, nez jsem chtela, ale shazovat je budu az po porodu. Ted si jidlo hlidej, jez zdrave, pravidelne, dolec si zlomeniny a po porodu, az zacnes fungovat, se vrhni do cviceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.5.16 07:23

No rozhodne nehubni!!To jsou fakt napady.Kdyz budes jist zdrave a tak nejak normalne, tak si vahu muzes celkem udrzet a shodis to po porodu.
Ja mam treba taky nadvahu a pri kazdem tehu jsem nabrala jen asi 8kg, vse jsem nechala v porodnici a po konci sestinedeli jsem mela treba jeste o 5kg mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
5.5.16 07:32

No nejez jako čunátko, zkus jíst zdravě hodně zeleniny, cerealie, ryby a líbové maso, často a malé porce vyhni se cukru. Nic jiného ti v těhotenství nikdo nedoporučí, hlavně neblbni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2381
5.5.16 07:33
@j.a.n.i1 píše:
@Chlupatykaktus Přestat do sebe furt něco cpát a jíst pravidelně a zdravě… to můžeš bez rizika v jako těhotná. Klidně bych se případně podívala i na dietu pro ty co mají těhotenskou cukrovku, kamarádka při ni zhubla a je dělaná přímo pro těhotné.

Přesně tak! Jakmile jsem najela na dietu, přibrala jsem do konce těhotenství max 2 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.5.16 07:34

@Chlupatykaktus jsi cvok, v těhotenství se nehubne.. mmchdm, jak kdosi doporučil dietu pro cukrovkáře, pokud jím nejsi, je to o ničom… drž se teď rozumně, hubně po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.5.16 07:40
@martina.se píše:
@Chlupatykaktus jsi cvok, v těhotenství se nehubne.. mmchdm, jak kdosi doporučil dietu pro cukrovkáře, pokud jím nejsi, je to o ničom... drž se teď rozumně, hubně po porodu.

Proč myslíš? Pravidelná strava a nízký glykemický index bude fungovat i na těhotné bez cukrovky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
5.5.16 07:48

@Chlupatykaktus Nezlob se, ale mně na tvé váze nic tak strašného nepřijde. Rozhodně bych teď nehubla, jen jedla zdravěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
5.5.16 07:53

@Chlupatykaktus neblázni, žádné dramaticjé hubnutí není třeba. Já měla u obou těhotenství cukrovku, tak bych ti doporučila tento jídelníček, pokud chceš mít lepší pocit, že pro sebe něco děláš. Vzorová jídla najdeš na webu. Jak už bylo napsáno dříve - jez pravidelně 5 krát denně, po menších porcích. Výrazně omez sladkosti, vynech sladké nápoje. Naopak zařaď hodně zeleniny. Na druhou stranu, pokud jsi byla hodně rozjedená, tak je to docela šok a doporučovala bych nastupovat na tento jídelníček pomaleji, případně ho udělat ve volnější variantě. a ještě upozornění: vyhni se dia výrobkům a umělým sladidlům - v těhotenství se nesmí, speciálně u aspartmau existují již snad nějaké studie o negativním vlivu na plod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.5.16 08:02

No teď fakt nehubni, to počká po porodu.
Praktikuj chuzi kolik zvladnes to můžeš i jako těhotná, tu těh. jógu nebo pohyb stridej jiný, aby si se udržovala trošku.
Ale nehubni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky