Jak hubnout v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
5.5.16 11:38

Ze zdravy stravy nemuzes mit tenhle pomer vysky vahy. Tudiz pokud na zdravou stravu najedes, coz je v tehotenstvi stejne vic, nez vhodne, nemusis toho dal pribrat moc, mozna ti i neco zpocatku sleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
5.5.16 12:31

Já bych v těhu určitě nehubla a cvičení si nechala až porodíš a budeš se cítit fit ;) Teď si dopřávej na co máš chuť, zařaď do jídelníčku hodně ovoce a zeleniny… ;) Já se v těhu řídila heslem:Stejně přiberu, tak budu jíst na co mám chuť :mrgreen: a přibrala jsem 12 kg…Po porodu jdou kila rychle dolů, aspoň teda u mě a to jím pořád normálně, nijak se neomezuju ;)

• Citovat
  • Upravit
456
5.5.16 12:34

Nehubnout v těhu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.5.16 13:25
@Malaga píše:
Proč myslíš? Pravidelná strava a nízký glykemický index bude fungovat i na těhotné bez cukrovky ne?

pro zdravého člověka je to nevhodné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69129
5.5.16 13:45
@martina.se píše:
pro zdravého člověka je to nevhodné :nevim:

Co je pro zdravého člověka nevhodného na pravidelné stravě a nízkém glykemickém indexu? :think: Nebo je lepší pořádně se natláskat třikrát denně a vlit raději vyšší glykemický index, po kterém je brzy hlad?

Základem téhle „diety“ je - jíst pravidelně v menších porcích, omezit rychlé cukry, nehladovět, dodržovat pitný režim a dostatečné množství zeleniny a vlákniny a sacharidy rozložit pravidelně v průběhu celého dne a nejíst jich přehnané množství. Co na tom je pro zdravého člověka nevhodného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.5.16 13:57
@Peczka píše:
Když slyším, že kila se vykojí, tak to ve mně vře :mrgreen: Já přišla z porodnice s kily jako před otěhotněním a pak jsem během 5 měsíců nabrala zpět těhotenské kila plus asi 2kg navíc :cert: :D
:mrgreen: no jo, díky jídlu :lol: já se taky cpala jak prorvaná, oproti těhotenství jsem měla neskutečné chutě..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69129
5.5.16 13:59

Já to už raději nezmiňuji (sama jsem teda při kojení žrala jak protržená a kila šla dolů závratným tempem), protože mě několik lidí dost důrazně vyvedlo z omylu, že zdaleka ne na každého to takhle funguje :) A já teda po skončení kojení ta kila zase zpět nabrala (zpět na předtěhotenská, se kterýma jsem spokojená), i když myslím, že mám jídelníček velmi rozumný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
5.5.16 14:00
@ugluk píše:
Co je pro zdravého člověka nevhodného na pravidelné stravě a nízkém glykemickém indexu? :think: Nebo je lepší pořádně se natláskat třikrát denně a vlit raději vyšší glykemický index, po kterém je brzy hlad?Základem téhle „diety“ je - jíst pravidelně v menších porcích, omezit rychlé cukry, nehladovět, dodržovat pitný režim a dostatečné množství zeleniny a vlákniny a sacharidy rozložit pravidelně v průběhu celého dne a nejíst jich přehnané množství. Co na tom je pro zdravého člověka nevhodného?

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
5.5.16 14:05

@ugluk Tak u mě to třeba u prvního platilo, to jsem kojením zhubla svých 7 těhotenských plus 6 dalších a měla jsem lehce podváhu… ale u druhého to neplatilo ani omylem, a to jsem je kojila půl roku tandemově, takže teoreticky by ten výdej měl být vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69129
5.5.16 14:11

@j.a.n.i1 no vida, tak dokonce u jednoho člověka to může být pokaždé jinak… Pro mě bylo kojení na hubnutí geniální, ale já měla hubnout kam, ale fakt mám v okolí dost lidí, kterým to nefunguje, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.5.16 14:34
@Peczka píše:
@martina.se no to člověk šel pro rohlíky a spadnul mu do košíku větrník, marlenka, čokoládičky :( :D
:mrgreen: přesný - jsem si vždycky říkala, že co bych pro to dítě neudělala :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.16 07:12
@Peczka píše:
@martina.se já se na procházkách potají ládovala čokoládou, že to přece vychodím :D Naštěstí jsem už šla do sebe.
:mrgreen: :mrgreen: děs, že.. ale jo, taky už to nedělám  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.16 08:39

Snídala jsem želé (želatinu s ovocnou příchuti v prášku) a jablko.Je to moc velký prohřešek? :( Zas tak moc kalorické to není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
6.5.16 08:43
@Chlupatykaktus píše:
Snídala jsem želé (želatinu s ovocnou příchuti v prášku) a jablko.Je to moc velký prohřešek? :( Zas tak moc kalorické to není..

Skoč si k psychologovi, vážně… Toto není normální, nechceš si ublížit, že ne? :(
Dámy, opravdu jste jí výborně poradili, bravo! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69129
6.5.16 08:46

Hele, v tomto si dovolím souhlasit se všemi přispěvatelkami, které konstatují, že mnohem větší problém než v tvém těle bude ve tvé hlavě :? Pokud těhotná s normální váhou spekuluje, jestli je želatina a jabko prohřešek, taky to může skončit parádní podvýživou. I kdybyses rozhodla držet tu cukrovkářskou dietu, zásadní je nejíst o mnoho míň sacharidů, než je doporučeno, a nehladovět. Po takovéhle snídani určitě nezapomeň na svačinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí