Jak hubnout v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
5.5.16 08:04

Taky se přidávám k radám výše, určitě tvá váha není nic hrozného…já při 168cm už má skoro 90kg a to je teprve materiál :lol: Chápu, že se ti to nelíbí, já měla zranění v září a přibrala jsem 10kg a v prosinci jsem zjistila, že jsem těhotná :srdce: Snažím si to období užívat i když nevypadám, jak bych chtěla, nejvíc mně štve, že se do ničeho nenacpu, pořád čekám, až bude hezky, protože se mi nechcou kupovat nové věci…
Já se teda snažím hlídat, jím 5× denně a po šesté hodině už nejím žádné sladkosti, dám si třeba už jen lehkou večeři, salát s nějakým sýrem a musím říct, že to mi funguje, abych nenabírala nějak rychle - první 4 měsíce +6kg a teď se už měsíc držím na stejné váze, tak doufám, že mi to vydrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
5.5.16 08:13

Ja vážím co ty a těhotná nejsem. :lol: a necítím se nějak zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.5.16 08:17

Tak stačí přestat jíst a zvýšit fyzickou zátěž. Miminku sice ublížíš, ale deset kilo zhubneš jako fík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.5.16 08:19

Prosímtě hubnutí vůbec neřeš. Raduj se z toho že čekáš miminko, pokud to jen trochu jde choď aspoň na krátké procházky. Vynech sladkosti nebo jen něco malého, ale dopoledne. A hlavně jíst pravidelně 5× denně to je zdravé i pro mimčo. Zachovej si zdravý rozum a uvidíš pokud budeš po porodu kojit a chodit s miminkem na procházky půjdou kila dolů sama. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
5.5.16 08:22
@Malaga píše:
Proč myslíš? Pravidelná strava a nízký glykemický index bude fungovat i na těhotné bez cukrovky ne?

Těhotné bez cukrovky bude ten cukr dost chybět… To bych nedělala.

Jíst zdravě, rozmanitě, ale nehubnout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.5.16 08:30

Vždyť jsi na úplně normální váze v těhotenství 8o nepochopím fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.5.16 08:51

Můžeš držet dělenou stravu, ta není vubec o hladovění, presto při ní někdo hubne nebo udržuje váhu, aby nepribiral. A myslím si, že ani pro těhotnou nebude škodliva.
Ji se téměř vše, jen se suroviny rozdělí, že pak tělo snaz tráví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.5.16 08:52

Tak tvoje váha je na těhotnou v pořádku. Já v těhu nabrala poprvé 40kg a po druhé 30 kg, prostě hormony. Hubnutí u mě začíná až s koncem kojení, to to jde samo :mrgreen:

A kolik sis představovala, že jako těhotná budeš mít?

Já myslím, že je lepší to řešit ve chvíli až už tím mimču nijak neškodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.5.16 09:02

Taky bych doporucila dietu pri tehotenske cukrovce. Je sita na miru maminkam, dite ma vse, co potrebuje. Ja ji musela drzet od 6m a z porodnice jsem odchazela o 4kg lehci, nez kdyz jsem otehotnela. Zaroven jsem mela i mnohem vice energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69129
5.5.16 09:11
@hehehe píše:
Těhotné bez cukrovky bude ten cukr dost chybět… To bych nedělala.Jíst zdravě, rozmanitě, ale nehubnout!

Ale ona cukrovkářská dieta není o absenci cukru, respektive je o redukci jednoduchých „rychlých“ cukrů, jejichž absence fakt neohrozí nikoho. Složité sacharidy při té dietě rozhodně nechybí, 250 g denně není žádné extra nízké množství, ale jsou pravidelně rozloženy v průběhu dne, doplněny velkým množstvím zeleniny… Jen bych to nepřeháněla a neřekla si tak fajn, doporučuje se 200-250 gramů denně, tak já dám jenom 100, to by samozřejmě jí i dítěti chybělo.
Pravděpodobně při tom nebude hubnout, určitě ne 10 kilo, ale aspoň nenabere dalších 10-20 kil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4238
5.5.16 09:11
@hehehe píše:
Těhotné bez cukrovky bude ten cukr dost chybět… To bych nedělala.Jíst zdravě, rozmanitě, ale nehubnout!

Nechápu, co by mělo na cukru dost chybět. Jo, bude chybět, že je člověk na sladké zvyklý, ale není to nic zdravýho a prospěšnýho. Já mám tedy těhu cukrovku, takže dietu přísně dodržuju. Ale kdybych měla sílu, po porodu, nežrat to sladký, tak by to bylo báječný, krásně bych udržela tajly, ale to je spíš o chuti a sladký je návykový :mrgreen: Jde pouze o vyloučení přímého cukru a na tom nemá co chybět. A teď po týdnu, když nedodávám tělu cukr, už si začínám pomalu zvykat :mrgreen: Dceru jsem první dva roky taky držela stranou od přímého cukru - žádný sladkosti, koláče, čokolády, jenže mi to pokazily babičky, tak jsem to vzdala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
5.5.16 09:19

@ugluk @PapeJ
Já si myslím, že radit toto těhotné bez cukrovky, která je navíc asi trochu posedlá svojí postavou není úplně dobrá cesta, toť vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4238
5.5.16 09:26
@hehehe píše:
@ugluk @PapeJ
Já si myslím, že radit toto těhotné bez cukrovky, která je navíc asi trochu posedlá svojí postavou není úplně dobrá cesta, toť vše…

Nojo, jenže když jí bude dodržovat pečlivě, tak to vlastně není dieta, jen úprava jídelníčku na zdravou a výživnou stravu s vynecháním sladkého. Oni ty porce jsou celkem dost velký, nedochází a nesmí docházet k hladovění. Doktorky to právě doporučují i pro necukrovkářky, protože je to prospěšný jak pro těhulku, tak pro miminko. A určitě nezhubne 10 kg. Já zhubla asi 3 kila a pak už nabrala zhruba 5 kilo do konce těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
5.5.16 09:29

@PapeJ
Já nechápu, proč by měla vynechávat sladké, fakt ne… Nemá k tomu žádný důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
5.5.16 09:30

Tak já si myslím, že není nic špatného se v době těhotenství trochu hlídat a jíst zdravě, myslím si, že přejídání nezdravým jídlem nedělá mimču vůbec dobře, samozřejmě žádné extrémy, prostě více ovoce, zeleniny…bez sladkostí a fast food se dá obejít…
@Netopirek
Tak to je masakr, to tě muselo všechno bolet, ne? Já mám těch 6kg a úplně to cítím, když někam jdeme na procházku, že nosit to jde poznat a nosit 40kg- to jsi pak musela mít svaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí