Špinění v raném těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
10.2.14 13:17

Já vim já sem hroznej nervák :( to musim nějak sklidnit, jo to mě taky a vidíš jak šílim a to špinim tak že se jen občas utřu a něco málo tam je, no musim se nějak zabavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
10.2.14 13:19

Přesně když se natáhneš nic nezkazíš, vem si knihu nebo časopis - hlavně si bez dr nic v lékarně nekupuj!!!

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
10.2.14 13:20

@Anonymk23 když se utřu, tak tam taky mám špinění - hnědé, fakt jako neboj. Nebo se zblázníš, máš před sebou celé těhu

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
10.2.14 13:22

Já tu krev měla na kalhotkách.. proto jsem jela a bylo to dobrý, tohle na papíře, když jsi na wc. Navíc je to začátek, všechno se připravuje, rozpíná. Mně na začátku hrozně bolel bok, šílela jsem, že je to mimoděložní, akorát jsem se nervovala - je to těžký, ale klid. Řekla bych že fakt o nic nejde. U potratu bys cítila nejspíš bolest hodně velkou a krvácela bys. Naopak zamklé těhu se nemusí projevit vůbec.

• Citovat
  • Upravit
193
10.2.14 13:26

Docela si mi uklidnila no já si myslim že to taky mam jak sem tu pobíhala a uklízela a hlavně teda ráno když jdu na tu stolici tak mam zácpu a jak tlačim tak si myslim že z toho a hele i můj přítel mi říkal celý tělo se ti mění můžeš bejt prokrvená…tak mě taky uklidňuje docela koukam a jak hezky mi to taky vysvětluje, a to neni zdravotník :) hele doufám že dobrý, nikdy sem si nemylela že budu zrovna já taková ale trochu ste mi všichni uklidnili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
10.2.14 13:34

@Anonymk23 no tak ta zácpa mluví za všechno… ta krev může být z toho. Kup si meruňkový kompot. To pomůže

• Citovat
  • Upravit
193
10.2.14 13:55

Jojo koupím si kompotíky a nějaký ty kefíry ty mam ráda… si říkala že budeš mít holku a už víte jaký jí dáte jméno? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
10.2.14 14:17

@Anonymk23 jasně, dávno :-) Kristýnka. Já teď byla pro gravidmilk holky mi ho poradily kvůli laktaci a je čokoládovej tak se těším :-) prý se může od začátku těhu, je tam hodně vitamínů.

• Citovat
  • Upravit
193
10.2.14 14:21

Tak o tom sem ještě neslyšela :) tak pak napiš jaký je, já zatím beru femibion a magnesium už teď bych si pomalu koupila ty dávkovače nebo jak se tomu říká na ty léky :D nezvyk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
10.2.14 14:22

@Anonymk23 femibion mám taky - je super!! od 27tt ho beru už jen obden. Bacha jen na vitamin D - ten tam není a já mám hypovitaminozu. Takže ho musím v kapkách

• Citovat
  • Upravit
193
10.2.14 18:32

Tak bohužel :,( :,( :,( :,( :,( mimi se neudrželo, byla sem nakonec u doktora jen se slabým špinením a udělal mi test a ten vyšel negativní, a nabral mi a na utz už žádné mimi neni vidět… :zed: :zed: nesnášim celej život furt mi dává nějaký rány

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.2.14 18:43

Nechápu jen sem malinko špinila, nejvíc mě dostal když mi ukázal těhu test a tam najednou bílo a jedna čárka, před týdnem krásně vylezla čárka a i výsledky krve byli dobrý, nevím jak se s tim popasuju v práci kde to všichni ví…:( :( a budou si říkat to je ona…přece jen ženskej kolektiv se staršíma babkama :,( :,( přijdu si jak kdybych si to vymyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
10.2.14 18:56

@Anonymk23 to mě mrzí, taky jsem přišla o mimi v prosinci v 6tt, ale už to zkoušíme zase a těším se až zase budu těhu. Nesmutni, uvidíš, že to bude časem dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.2.14 19:08

To je hrozný teďka při dalším aby člověk měl opravdu strach, přítel už to zkoušet nechce, docela drsně mi to všecko dneska všichni řekli připadam si fakt hrozně…nenadělam nic holt se s tim smířim a půjdu dál doufam že v práci nebude problém, už mě šíleně bolí a pálí oči z toho řvaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.2.14 19:13

Proto je lepsi to rikat pozdeji, ona cele tehu clovek nikdy nevi, ale prvni trimestr je nejvic rizikovy…

ja emla zamkly v 10tt, bud rada, ze pokud bylo neco spatne, tak se to stalo ted, priroda vic co dela a proti ni se tezko neco dela… zatim to bylo nic, nemelo to ruky, nohy, srdicko…

mozna ti am slpva prijdou drsna, ale zivot tim nekonci, chapu zklamani, ale po 3mesicich zkusite znovu a preji, at to dobre konecne dopadne… musis ted zapojit hlavu, at na to tak nemyslis…bud rada, ze te neceka i vyskrab, nic prijemneho…

drz se… a hodne sesti do priste… taky jsme dostala moc ran a koapcek od zivota, ale cloveka to posili, ver tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí