Špinění v raném těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
10.2.14 19:22

Já to musela říct mistrový, no a její parťák to všude roznes, u nás se to musí říkat protože tam nesmíš bejt nosí se těžký bedny a jsou tam odpařující látky a tak já bych to jinak dobrovolně neřekla nikdo jinej krom přítele a mami to nevěděl, aspoň že tak..to ještě neví jestli mi nevezme do nemocnice uvidí zítra podle výsledků :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
10.2.14 19:25

@Anonymk23 tak to tvého přítele nechápu, vždyt to se stává. Mám už tři větší děti a nikdy by mě nenapadlo, že se mi něco takového může stát, jako je samovolný potrat, ale bohužel se stalo, ale časem to přebolí. Nevzdávej to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.2.14 19:32

Snad jo děkuju za podporu, nevim spíš se taky těšil a pro něj taky rána a neví jak se s tim vypořádat…ufff já se s tim nedokážu moc vypořádat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
10.2.14 19:36

Uvidíš, že za pár měsíců budeš zase těhu, po šestinědělí se můžete snažit hned, tělo je pohnojené, takže to půjde rychle.Jo a bašti vitamin E a kyselinu listovou. E je na plodnost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.2.14 19:39

Uvidíme spíš mam strach aby mě nevyhodili z práce za to že sem na nemocenský tak se ani snažit moc taky nechci…asi to fakt nechám na dýl…víš co mi se… úplně nejvíc? to že kde jaká mrcha má zdraví dítě a zabije ho nebo ho někam pohodí…svi..proč tyhlety nemají takovýdle problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
10.2.14 19:41

Víš, když jsem byla s klukama těhotná, tak jsem vždycky šla na kontrolu, jako na normální kontrolu, nikdy by mě nenapadlo, že by bylo něco špatně, asi to bylo také tím, že jsem byla mladá, ale ted po spon.pot. mám úplně jiný pohled na těhotenství, budu si toho tak moc vážit, určitě budu mít strach a budu vždyky doufat, aby bylo na kontrole vše v pořádku, ale budu myslet pozitivně a ono to bude určitě dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
10.2.14 19:46

@Anonymk23 na to ti jen můžu napsat, že v tomhle je život nespravedlivej. Víš kolik holek čeká spoustu let na to, aby byly těhu, chodí na vyšetření, umělé oplodnění…jsme na tom až moc dobře, protože nám to šlo přirozeně otěhotnět, tak nesmutni. Když jsi na neschopence, tak tě vyhodit nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.2.14 19:53

To ne ale po ní můžou…končí mi za pár měsíců smlouva, ale snad bude vedoucí v pohodě a nechá mi tam, je nespravedlivej…je pravda že si můžu gratulovat že aspoň vim že se zadařilo znam taky děvčata co se snaží hrozně dlouho a nic a pak znam děvčata co berou léta HA a vysadí a otěhotní…no jo tak lepší než kdyby bylo nemocný nebo postižený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
10.2.14 20:20

@Anonymk23 tak to máš pravdu, ona ta příroda opravdu ví, co dělá. Jinak já jsem vůbec nevěděla, že jsou takové diskuze, až když se mi to stalo, tak jsem začla hledat na internetu, a jsem za to moc ráda, protože jsem tady našla spoustu hodných holek, co mají také trápení a hodně mi to pomohlo, hlavně psychicky.Bude dobře, uvidíš. AT TI TO ZÍTRA DOBŘE DOPADNE :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.2.14 20:29

Děkuju :kytka: já právě taky, doma už o tom mluvit tak mi všichni říkají ať sem v klidu a´t to přejdu a tak podobně a nikdo to rozebírat nechce a tady je spousta hodnejch lidiček který nechají člověka vykecat což je fajn :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
10.2.14 20:58

PŘEJI DOBROU NOC A NESMUTNI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
10.2.14 21:24

@Anonymk23 To je hrozný :-( Na druhou stranu je to lepší než později… představ si, že by mimi bylo v pořádku a později by se něco stalo. I tak je mi to moc líto, ale zkoušej to dál. V práci se to neříká nejdřív ve 13tt :hug:

• Citovat
  • Upravit
193
10.2.14 21:28

Já vím ale u nás to říct musíš protože tam nesmíš bejt, a když řekneš něco jinýho tak tě brutálně každej týden volaj kdy přijdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.2.14 21:28

Děkuju taky přeju dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
10.2.14 21:30

Ahojky tak ja spinila taky brzo kolem toho 4-5 tydne a to jsme podle testu veděla že jsem těhu pak jsem šla k dr v 6 tt a řekl mi že čekám dvojčatka ale že jedno ztracím proto to krvacení a že to je velice časte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí