Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No měla sem ráno šílený bolesti a dostala sem to tak jsem šla na injekci na bolest to se fakt nedalo brněli mi i nohy, nemohla sem stát ani sedět ani ležet, no a hned mě hnali na výškrab ale doktor řekl že počká do zítra že by to mělo odejít v pohodě samo aby do mě nemusel hrabat že je to prej horší..tak snad no uvidíme mam mu zítra zavolat jak mi je..te´d už to nebolí občas jen trošku jako při klasických měsíčkách…tak snad to odejde samo a bude klid… ![]()
@Anonymk23 kočenko jak jsi dnes dopadla? snad to odešlo stejně jak u mě. Držím palečky ![]()
Zatim asi dobrý, mam chodit na kontroly a zítra jdu na krev, a bolelo tě to taky jako že tě píchalo v tom břiše? já když doma třeba něco nesu těžkýho tak to úplně bodá, takže sem si řekla že si do práce asi ještě počkam a můj doktor mi řek že teďka je prej pohnojíno že se to má zkusit že to vyjde, no já mam strach aby to nebylo ještě horší…dyť ta děloha musí bejt oslabená
@Anonymk23 Po tomhle by snad nemusela. Nebyla jsi na revizi ne? Myslím, že to bylo tak v ranném stádiu, že by to nemělo mít vliv:-)
Nebyla teda zatim pan doktor mi nechal doma s tim že by to mělo odejít samo, a pak uvidí na prohlídce…on mi řek hned no já mam strach aby to nedopadlo stejně…a navíc aby mi pak v práci neřekli že si z toho dělam holubník a neprodloužili mi smlouvu ale snad ne vedoucí vypadá v pohodě asi ví co to obnáší
Ahoj, no tak to víš že mě to bolelo, hlavně jsem měla pěkně nafouklé břicho a píchalo mě tam.Jo a krvácela jsi už dost, poznala jsi, že by to z tebe vyšlo?
No právě že na začátku jo ale je mi divný že sem to měla jen 3 dny! že sem dva dny krvácela silněji a pak už nic a dneska čisto…takhle krátce sem to v životě neměla
divné…no v pondělí mu zavolám
@Anonymk23 taky jsem to měla jen 3 dny pak špinění, ale 14 dní po potratu jsem dostala strašně silnou menstruaci, hrozný kusy, ale neboj, tak to vždycky býva po potratu bez revize no a pak dostaneš za další měsíc klasickou ms, ale klidně už dnes se můžete snažit o miminko, uvidíš že to půjde hned a to je prý dokázaný, že ženy po potratu bez revize když otěhotní hned, tak je těhotenství v pořádku, ale když čekají toho půl roku, tak se stává často potrat.Tak držím palečky, my už se tulíme a mám pocit, že se topovedlo ![]()
Já mam teda strach ale říká mi to každej, no mam strach abych nepřišla o práci ikdyž doktor mě nechal zatim pořád doma a to je mi dobře tak nevím zkusit nezkusit… ![]()
Píšou nějakých 40% což je opravdu vysoké číslo.. je to smutný, ale jak říkám, peklo to musí být až později.
já přijít o dceru, tak to asi nepřežiju.