Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jana2381
Věřím v to že to prcek zvládne ![]()
Jen ta nejistota je fakt šílená. ![]()
Jsem jen v posteli dojdu si na záchod nebo se občas projdu po bytě protože se nedá ležet furt.
Řekla sem si že pokud ze mě nepotece proud krve jako prvně tak je to v pohodě. Když ta krev je jen po utření teď.
Trochu sice vyteče ale myslím si že to je snad v pořádku skrze hematom. ![]()
Návštěvu mám za dlouho tak doufám že se nestane nic vážného.
Strašně děkuji za podporu ![]()
@RenaTTkaa
Taky si myslim, ze to bude v poradku. Navsteva za 10 dni je dobra. Normalne se chodi po 4 tydnech, pak po 3. Aspon se uklidnis. Bude to narocny, budes se vic hlidat, resit jakekoliv pichnuti, ale jak zacnes citit pohyby, hned budes klidnejsi, jen to to te doby musis preckat. Ale uvidis, ze to utece. Tak hodne sil
a dej vedet jak vse zvladas.
Jsem trochu vyděšená - jsem ve 13tt a na záchodě po utření lehké špinění - jen taková růžová kapka na papíře, nic velkého, ale od začátku těhotenství beru preventivně utrogestan, to bych asi špinit neměla ne? Pořád mě nějak poboliva břicho (to si říkám že je normální). Mám před screeningem, takže vůbec nevím jak to s mimčem vypadá a začínám asi panikařit. Navíc můj Dr. je teď nemocnej. Jsem po 2 ZT takže ten strach prostě mám, a teď ještě větší
@Anonymní píše:
Jsem trochu vyděšená - jsem ve 13tt a na záchodě po utření lehké špinění - jen taková růžová kapka na papíře, nic velkého, ale od začátku těhotenství beru preventivně utrogestan, to bych asi špinit neměla ne? Pořád mě nějak poboliva břicho (to si říkám že je normální). Mám před screeningem, takže vůbec nevím jak to s mimčem vypadá a začínám asi panikařit. Navíc můj Dr. je teď nemocnej. Jsem po 2 ZT takže ten strach prostě mám, a teď ještě větší
Chápu jak se cítíš. Taky jsem po potratu a měla jsem strach ze všeho. Jo a v tomhle období jsem taky špinila. Zatím nepanikař. Věřím že to bude v pořádku.
Ahoj, ja jsem po ivf…spinila jsem poprve v 8. tydnu a pak znova ve 12.tydnu, taky jsem brala od zacatku utrogestan, volala jsem to dr a ten mi predepsal klidovy rezim a extra podpurne injekce progesteronu, u nas to dobre dopadlo, princezna ted spinka vedle me…urcite to bude dobre neboj, nemela si treba dneska vetsi zatez nebo si se blbe neohnula atd. pokud to neni silne krvaceni tak by to melo by v poradku
@Anonymní píše:
Zašla bych si pro jistotu do nemocnice na kontrolu když máš nemocného doktora. Já brala teď po Ket 3×2 utrogestan a několikrát sem do 9tt i krvácela. Špinění by nemělo být ohrožující ale měl by tě někdo zkontrolvat
držím palečky. Chápu nerviky sem po 3ZT a teď naštěstí ve 20tt
Já v tomhle týdnu začala krvacet, normálně ráno úplně horda krve a jen co to vyteklo tak nic.
Dokonce 2 x po sobě během týdne. Pokaždé jsem hnala k doktorovi a přišel jen na to, ze mi v noci nějaká cevka uvnitř praskla a pěkné se mi to Hromadilo až do rána, než jsem se zvedla a šla na wc… takže hlavně klid, nějaká kaplička nic neznamená.
Holky díky za uklidneni. Já vím, jsem trubka, ještě se nic neděje a už myslím na nejhorší a bulím tady
ve středu jdu do nemocnice na ten screening tak je asi zbytečné tam jít i zítra, teda pokud se to nějak nezhorší. Teď mám strach jít i na záchod ![]()
@Anonymní píše:
Holky díky za uklidneni. Já vím, jsem trubka, ještě se nic neděje a už myslím na nejhorší a bulím tadyve středu jdu do nemocnice na ten screening tak je asi zbytečné tam jít i zítra, teda pokud se to nějak nezhorší. Teď mám strach jít i na záchod
Nejsi trubka, tvůj strach je normální a byl by ikdyby si nebyla po ZT. Já brečela když jsem necítila pohyby dva dny, prostě strach no. Klido být tebou si ráno cinknu k doktorovi a řeknu mu to jen pro jistotu. Je tu spousta diskuzi, kdy ženy špinili stejně jako ty a všechno v pořádku. ![]()