Špinění ve 2. trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7065
30.11.14 11:44

Ja osobne bych pri každém větším špinění či spíše krvácení šla hned ke svému gynekologovi. Nález sr muže změnit ze dne na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
30.11.14 12:01

@Jannys rozumím taky z toho nejsem nadšená, jenomže to bych tam musela být skoro pořád :think: naposledy jsem byla na vyšetření tenhle čtvrtek, takže pátek v klidu a od včerejška zase :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
30.11.14 12:10

@Terlas ja spinila v prvnim i ve druhem trimestru, ve druhem i dost. Ale vzdy bylo vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
30.11.14 12:20

@LindaPraha díky za reakci. Já už si připadám jako exot! Podle doktorů i nic není, čípek se nezkracuje, děloha mimo dolní segment, žádný hematom, dítě ok a stejně :cert: nic namáhavého nedělám, normálka vařím, občas něco uklidím, ale nic namáhavého, nevysávám, nežehlím, nesexuju. Vše co mám zakázané tak dodržuju :think:
a co porod nekrváce jsi u porodu? Já u prvního docela hodně půl litru ztráta. tam jsem teda měla problémy jen prví trimestr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
30.11.14 13:43

@Terlas ja delala vse, chodila do prace do posledniho dechu, ale kdyz jsem v praci na WC objevila krev, tak mi taky do skoku nebylo. Jinak jsem rodila cisarem kvuli KP :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
30.11.14 20:04

@LindaPraha já mám zasety zákazy, a ikdyž to dodržuju, tak špiním. Mám pocit, že to s tím ani moc nesouvisí. Nepororuju přímou úměru mezi špiněním a nějakou činností :think: jenže doktoři si to nelajznou a neřeknou mi, to nic není, klidně si dělejte co chcete :nevim:
já mám s tím špiněním problém celoživotně, špiním mezi cykly, MS mi trvá třeba 8 dní atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
1.8.15 09:04

@Terlas ahojky četla jsem tvuj příspěvek že jsi spinila během tehu mám stejný problém pl každé stolici spinim jsem ve 21 TT a doktoři říkají že je to z čípku. chtěla jsem se jen zeptat jak ti to dopadlo a jestli na něco přišli. dekujk Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
3.10.16 20:14

Ahoj holky,
jsem ve 23.tt a dneska jsem si během dne všimla zašpiněných kalhotek, i teď malinko špiním :? Nechci vyšilovat, na kontrolu na gyndu mám jít ve čtvrtek. Jen uvažuji, z čeho to může být? :think: Nad ránem mě vzbudila bolest na levo v podbříšku, přičítala jsem to roztahováním vazů a dělohy. Protože mě během těhu hodně trápí svědění, už pár dní si na doporučení dr. dělám výplachy Rosalginem, sex nebyl už nějakou dobu. Mohla jsem si tím výplachem nějak podráždit čípek? Nebo je možná na vině ta bolest? :think: Pokud špinění nebude sílit, mám vydržet do čtvrtka, nebo raději zajít na gyndu už zítra? Dřív bych nejspíš vyšilovala, teď cítím pohyby a to mě trošku uklidňuje, že je miminko snad v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
3.10.16 20:20

Já bych raději šla zítra na kontrolu, přeci jen to není úplně standartní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.10.16 20:33

Já jsem špinila v 1. trimestru asi 3×. Nikdy mi nic nezjistili, vzdy řekli, že buď prasklá cévka z roztahování dělohy nebo z kýchání apod. Každopádně mi gyn říkal, že mám být v klidu, normální to být může, ale že VŽDY mám přijít na kontrolu. Takže bych byla v pohodě, ale hned zítra bych šla na kontrolu. Pro jistotu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
3.10.16 20:34

V prvním tři šetří je to celkem časté ale ve druhém už méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
3.10.16 20:35

Trimestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
3.10.16 20:42

@Lamátko Jo, v prvním trimestru jsem taky několik dní špinila, až slabě krvácela. To jsem letěla hned a nic mi nebylo zjištěno. Teď je to fakt slabé, jde spíš o ty zašpiněné kalhotky + při utření malilinko nahnědlo. Ale ne při každé potřebě, jen při pár. Tak myslíte, že tam mám zajít raději už zítra? Nebo podle toho, jestli to do zítřka nepřejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.10.16 20:50

Já bych šla zítra… Nic to nestojí a než něco zanedbat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
3.10.16 20:53

@Puchatka Dobře, tak já si přivstanu a snad mě vezmou i bez předchozího zavolání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí