Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petule030 pak dej vědět, čím to bylo - pokud na to příjdou. Samotnou mě to zajímá. A držím pěsti, ať je to jen nějaká prkotinka ![]()
Určitě zajdu hned ráno, může to být banalita a vše bude OK, ale někdy hraje i čas roli, tak lepší jít určitě, každé špinění či krvácení obzvlášť ve 2 trimestru by se mělo prohlédnout
@Petule030 Také jsem ve 2.trimestru špinila. Dr. zkontrolovala, zda to není z placenty (nebylo) a dala mi na zavádění taková vajíčka (nevzpomenu si na název) na přeléčení infekce. Bylo to na 8 dní, fakt to pak přestalo. Ani ona mi tehdy s jistou neřekla, zda to je infekce, ale léčba zabrala
Tak si tam fakt raději zajdi co nejdřív, ať máš jistotu ![]()
Ještě jsem si vzpomněla, že dělala stěr. Akorát jsem se jí už pak neptala, když to bylo OK.
@renule121 Vajíčka? Možná to byl žlutý Macmiror. Já tam teda zítra zajdu, ať mám klidné spaní ![]()
@Puchatka Holky, tak jsem zašla k doktorce. Ráno jsem už vůbec nešpinila, tak nic moc nešlo vidět. Prý to na jednom místě vypadalo, že to nejspíš krvácelo z čípku někde po povrchu. Prý jak je v těhotenství překrvený, může někdy prasknout žilka. Takže nakonec žádná velká katastrofa ![]()
@Petule030 tak to je super, jsem ráda, že je všechno v pořádku a přeju hladký průběh zbytku těhotenství ![]()