Spinká na gauči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3406
17.8.14 18:33

@Jarpet ja sem cetla teda naopak, ze je vetsi riziko SIDS :) kazdopadne syn semnou spi uz od narozeni, ted ma dva a pul roku, vzdycky sem byla klidnejsi nez ho mit v postylce treba v jiny mistnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
17.8.14 18:41

@hanzbl00 prave, ze ne ;)…pry se naladi na rytmus dechu ;)

Jinak miminko nema spat mezi rodici i kvuli tomu, ze je tak na nej prenaseno, co je mezi nimi, takze i negativni veci. A hlavne „vztah“ mezi muzem a zenou ma byt zachovan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.14 18:50

Já mám právě lepší pocit, když je malej u mě, přesně jak říkáte, kdyby něco, vzbudím se hnedka, dřív, než kdyby byl v postýlce. A je správně, když je na mým polštáři, nebo by měl být mimo polštář..? Já jsem radši, když je trochu našikmo, kvůli ublinkávání.
A vždycky spí jen na mý straně, mezi nás ho nedávám. radši.
A s tím gaučem…to zas mám obavy, aby pak do budoucna neměl špatný usínací návyky, když ted usíná s námi u tv a pak ho přenáším…

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
17.8.14 18:54
@Anonymní píše:
Já mám právě lepší pocit, když je malej u mě, přesně jak říkáte, kdyby něco, vzbudím se hnedka, dřív, než kdyby byl v postýlce. A je správně, když je na mým polštáři, nebo by měl být mimo polštář..? Já jsem radši, když je trochu našikmo, kvůli ublinkávání.
A vždycky spí jen na mý straně, mezi nás ho nedávám. radši.
A s tím gaučem…to zas mám obavy, aby pak do budoucna neměl špatný usínací návyky, když ted usíná s námi u tv a pak ho přenáším…

a proc nemas u postele vasi postylku!?Ja ji mam u nasich posteli a tak spi nam u hlavy a ja sem klidna, kazde zakaslani a vse me zbudi a mam ji hned po ruce. Nemame tam zatim tu 4,stenu postylky a jsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.8.14 18:59
@Bambulka12 píše:
Khalmati: nee, máme gauč docela rovný, mám obavy len z toho, že možno nie je tak pevný jak matrace v postieľke…
Muchitos: to přetáčení hlídám, zatím je to v pohode - ešte toho moc nedokáže;) Malá je hodně spavá, ale taky ju pri usínání musím držet za ručičku a hladit po hlavičke, tak je to lepší, když ju mám u sebe. Ide mi hlavne o její zdraví - aby ji to nejak predčasne neskazilo páteř…A snáď tu postýlku nezavrhne:o)

Nemusíš nic. To jen ty sama si namlouváš. Nehledě na to, že sedačka není zdravá pro spaní ani pro dospělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
17.8.14 19:00

Me taky syn usinal v obyvaku, jak byl malinky, ale pak jsem ho uz zacala uspavat v loznici a delam to tak doted. Hlavne mu uz potom zacaly vadit zvuky kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
17.8.14 19:53
@Anonymní píše:
Nebudu zakládat novou diskuzi, tak to dám sem…Každý večer po kojení je s námi mimčo(6týdnů)v obýváku na rozloženým gauči, spinká v zavinovačce, a dost často se stane, že večer usnem všichni tři na tom gauči a do postele se přesouváme až třeba k ránu(pokud teda vůbec).A když jdem do postele, tak mimčo spinká vedle mě na posteli, a spí tak, že je celým tělíčkem na mým polštáři. Vím, že to není úplně správný, ale zase jsem nemyslela, že by to byl až takovej problém. Ale pak jsem tu četla různý věci, a teď mám pocit, že je to to nejhorší, co vůbec můžu dělat…Je to fakt tak špatný a nezodpovědný :(?

My s naším dítĕtem taky spíme pohromadĕ :palec:
Akorát ho nemáme na polštáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
17.8.14 20:07
@Anonymní píše:
Nebudu zakládat novou diskuzi, tak to dám sem…Každý večer po kojení je s námi mimčo(6týdnů)v obýváku na rozloženým gauči, spinká v zavinovačce, a dost často se stane, že večer usnem všichni tři na tom gauči a do postele se přesouváme až třeba k ránu(pokud teda vůbec).A když jdem do postele, tak mimčo spinká vedle mě na posteli, a spí tak, že je celým tělíčkem na mým polštáři. Vím, že to není úplně správný, ale zase jsem nemyslela, že by to byl až takovej problém. Ale pak jsem tu četla různý věci, a teď mám pocit, že je to to nejhorší, co vůbec můžu dělat…Je to fakt tak špatný a nezodpovědný :(?

Syn se mnou spával často a celkem dlouho. Vždy spal až pod polštářem. Myslím, že je to pro záda lepší.
Jako malý mi i usínal v obýváku, neusnul sám v postýlce a na velké posteli jsem ho bez dozoru nenechala. Pak jsem ho začala kolem roku učit znova na postýlku a pohoda, zvykl si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.8.14 23:52

Mně spala první taky na polštáři. Když je tam celým tělíčkem a ne jen hlavou, tak by to snad na záda nemělo vadit. Další děti už bez polštáře vedle toho mého. Ale to proto, že jsme pořídili větší postel, kde se to tak vejde.
Jinak ta nejstarší mi taky usínala v náručí u televize. Nechtěla jsem ji nechávat samotnou. U televize teda usíná dodnes. Večer pustíme oblíbenou pohádku a holky jsou aspoň v klidu a nebudí mi mimino. Ale mně teda takový „návyk“ moc žíly netrhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí