Spinkání v zimě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.9.20 18:52

Spinkání v zimě

Ahoj, malému jsou 4m z hnízdečka už vyrostl. V ložnici i přes to, že topíme tak je tam v zimních měsících dost chladno. Už teď se malý budí když si odkope peřinu. Spací pytel v tom nevydrží. Mám mu na zimu pořídit nějakou teplejší deku nebo dát něco pod něj aby mu nebyla zima? Jak spi vaše miminka v zimě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3353
23.9.20 18:58

Právě ve spacím pytli. Pro mě ideální vychytávka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
23.9.20 19:00

Tak se odkope no, zřejmě je mu teplo. Dcera se taky odkopava, má teplej spaci overal… Jinak to neresim.

• Citovat
  • Upravit
37125
23.9.20 19:04

Nedelam na zimu nic extra, ma overal na spani, kdyz je mu hic tak se odkope, kdyz zima, tak se vzbudi a rve nez ho prikreju a spi dal. Co vyresis tim, ze koupis teplejší deku? Tu ti jako neskope?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.9.20 19:06

Overal a na sobě deku. Když se odkope a vzbudí se, zase ji přikryji a uspím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
23.9.20 19:18

@Nicolenotorious syn má vyteplený overal z H&M. Koukni na eshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.9.20 19:38

Spal ve spacím pytli a ještě pod dekou, máme v zimě v ložnici kolem 16°C. Ale stejně se ráno vzbudil bez deky jen v pytli. Dcera první rok v zavinovačce a letos nevím, zkusím asi ten pytel taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
23.9.20 19:53

Můžeš dat hodně teplé dupačky/overal. Akorát ať ho pak neuvaříš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.9.20 19:58

Mame trimesicniho klucika a nejsem si jista spanim, nevydrzi mi ruce po dekou nebo ve spacim pytli a ma je celou noc studenej, nekdy ledove, nekdy min…ale spinka klidne, nevypada, ze by mu byla zima, ale kdyz na nej v noci sahnu, uplne se leknu…myslite, ze mu zima je nebo jsou ledove ruce normalni? Spiv hnizdecku, v overalku, spacim pytli a pod dekou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11664
23.9.20 20:16

@JezinkaBezinka Pokud by mu byla zima, tak by brečel. To se mi kdysi stalo u syna, brečel několik hodin (i na rukách), změřila jsem mu teplotu a i po tom pláči měl 36.2 bez odečtu. Od té doby v noci spal stejně oblečený (v 24stC) jako když přes den chodil na podzimní procházku ven v 10-15-ti stupních. Prý nevyzrálá termoregulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
23.9.20 20:24

Prosím tě @Nicolenotorious a co to je pro tebe „dost zima“???

U nás mimino spalo s námi v ložnici, v zimě běžně kolem 13 stupňů, i méně…

Naopak si pamatuji jednu kamarádku, jak zapomněla zavřít doma okna a chudák dítě dala spát až buhvíkdy v noci, když se to trochu vytopilo, protože podle ní by v těch 19 stupních asi umrzlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí