Spinning

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
23.2.12 19:29

tak jí to zkus říct, poprosit, třeba je Vás víc,komu to vadí. Z pohledu cvičitelky jsem ráda, když za mnou příjdou ženský a řeknou mi třeba, jestli bychom příště nemohly posilovat víc břicho, nebo víc nohy… stejně jako když příjdou a pochválej mi hodinu. Je to od nich zpětná reakce ;-) Tak se nebojte a s úsměvem ji třebas poproste, jestlli by příští hodinu nemohla obohatit i nějakou posilovačku ;-)A ty už jsi byla u MUDr? Mě říkala, že mám přijít nejdřív 6týdnů od prvního dne poslední menstruace, dřív, že na ultrazvuku stejně prý ni neuvidí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
23.2.12 19:35

já už mám odrozeno, dvě děti 4roky a 10měsíců, cvičím od třetího měsíce malýho, moc jsem nemohla coby kojící skákat. A to jsem vyrazila i jednou na zumbu a musela jít uuprostřed hodiny domů. Chodím středa neděle, myslíš, že je šance se takto dostat do formy a zpevnit vnitřní strany stehen třeba i bez těch cviků? Chtěla bych od března cvičit ještě jendu hodinu co bys mi doporučila k těm ae?Teda to tě využívám viď?
Výhoda, když jdež až v šestým týdnu je, že už uvidíš srdíčko, toje super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.2.12 19:55

ve středu a v neděli chodíš na AE+BF ?Jestli na tom BF neposilujete vnitřní stranu stehen, tak ty se jen tak samy neposílej :-( Já doma třebas cvičím s overballem - v leže na zádech, nebo u stolu, nebo u TV - dám si ho mezi kolen a stlačuju a uvolňuju, bu´d v rychlejším tempu,nebo právě další výdrže. Další cvik na vnitřní stranu je na zádech s nohama u stropu a roznožuješ - nejdřív jednu nohu, pak druhou, pak obě naráz. Co se týče ZUMBY,tak nejsem zastáncem tohohle sportu, bo si na tom ženský ničej záda a klouby Jinak nevím,co Ti ještě dopručit. Ta Vaše hodina trvá 60 minut? Na spodní část těla je dobrej spinning, BOSU, HEAT, nebo posilovna, která tě dá do formy celou. Ale k té já netíhnu…:-( Takže tam nevím, co bych poradila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.2.12 06:17

holky a co běžky???:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.2.12 07:55

to je dobrej nápad, a sníh vezmen kde? :,( :mrgreen: na pravidelnou fyzičku docela potřebnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.2.12 08:53

na fyzičku jsou běžky prima, v těhu zase hlídat tepovku a pozor na pády, ty taky nejsou úplně optimální těhusport…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.2.12 11:46

jojo, ten overball si koupím. A to si třeba jen lehnu a zatínám. třeba čtvrt hodiny, to pomůže? prosimň Siisule, že se tak blbě ptám. Ale aby to mělo smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.2.12 11:58

nic se neděje :-) Jasné, čtvrt hodiny denně by mohlo být dobré…ale u TV se čtvrhodinka ztratí, ani nemrkneš :-D Uvidíš sama třeba po týdnu, zda se ti budou zdát stehna pevnější, když ne, přidáš :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.2.12 12:06

K tomu cvičení co mám by to mohlo být dobré. JInak u TV já už dlouho nebyla:-) Od osmi máme Rychlou rotu a v devět chodím spát. Už asi čtyři roky:-) no někdy je výjimka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.2.12 12:29

:-) to já chodím spát taky v devět, bo ráno vstávám o půl páté do práce … teda tento týden mám dovolenou, protože mě přepadla nějaká viróza , ale jinak není nic špatnýho jít spát v devět :-D Myslím, že jsem docela trénovaná na mateřství :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.2.12 12:43

To jo, třeba prcek překvapí a bude spát jako dudek. Ty máš ještě naději, u nás bohužel pohasla. Malej sice chodí v půl devátý, ale holka až v půl desátý. A ráno malej vstává v šest a malá až v půl osmý. No přes poledne spí malej od 10ti do půl 12 a ona od půl jedný, takže se krásně střídají. teď teda si malá hraje a žehlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.2.12 13:03

nejlepší by bylo ty dva zesynchronizovat :-D Aby měla mamka čas si taky dáchnout, viď?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.2.12 14:18

u nás ještě nějaký sníh je a k tomu jedeme na hory… :) ale asi bych měla stejně strach… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.2.12 14:21
Gabušk píše:
u nás ještě nějaký sníh je a k tomu jedeme na hory… :) ale asi bych měla stejně strach… :)

asi jde o to hlavně nespadnout a nikam nechvátat… zbytečně mimíska nepřehřívat. My jedeme v půlce března taky na hory, ale já si místo prkna vezmu knížku:-D Nějakou chytrou :-) Manžela nechám svištět po sjezdovce a já budu studovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.2.12 14:21

já bych jela na hory hned, ale bez dětí:-(jen s partnerem. S dětma jsme byli nedávno a peklo, člověk si chvilku nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí