Splátkový kalendář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1189
28.1.14 13:09
@Denda66 píše:
to jsem ráda že mi někdo rozumí. já jsem ve svých 19 a 20 letech dokázala udělat dluhy za 300tisíc. mamka má kvůli tomu 3půjčky :,( a nejvíc mě právě štve to že když jsem myslela že už je to všechno za mnou tak bum a dneska přijde tohle..a sem zase tam kde sem byla…

Nejsi tam kde jsi byla. Jak sama píšeš něco už je za Tebou. Musíš si říkat, že tohle už jsou jen takový poslední kapky minulosti abys mohla začít znovu a s čistým štítem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
28.1.14 13:10
@Denda66 píše:
já mám zaplatit 14tisíc dluh a 9tisíc penále. takže ty myslíš že se to řeší hned na začátku?

Me psali v tom vyuctovani dluhu ze o odpusteni se jedna hned a rozhodne se az splatis dluznou castku. Takze co nejdriv jednej at to nemusis platit jako ja

• Citovat
  • Upravit
646
28.1.14 13:11
@Anonymní píše:
Sem na tom podobně, splácím hodně dluhů i kvůli manželovi teda. S penězma vůbec nevycházíme :( ale konečně nastupuji do práce a budu věřit že to bude pomalu ale jistě ubývat :(

no já bydlím s malou u rodičů a díky mě nevycházíme celá rodina, mamka dá celou výplatu za půjčky co si kvůli mě vzala a já budu ještě rok doma s malou takže nemůžu dělat vůbec nic a to je to nejhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
28.1.14 13:11
@Denda66 píše:
no celkem i s penalama asi kolem 23tisíc ale jsem s dcerou sama a mám měsíčně mateřskou 4300 takže to je pro mě hodně velká částka :(

Oni nejsou zli neboj. Urcite se nejak domluvite

• Citovat
  • Upravit
646
28.1.14 13:13
@jančamamča píše:
Nejsi tam kde jsi byla. Jak sama píšeš něco už je za Tebou. Musíš si říkat, že tohle už jsou jen takový poslední kapky minulosti abys mohla začít znovu a s čistým štítem!

moc děkuju :hug: no zkusím to napsat a uvidím co oni na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 13:14
@Denda66 píše:
no já bydlím s malou u rodičů a díky mě nevycházíme celá rodina, mamka dá celou výplatu za půjčky co si kvůli mě vzala a já budu ještě rok doma s malou takže nemůžu dělat vůbec nic a to je to nejhorší…

Ani nevíš jak ti rozumím, u nás zase o dluhách nemá rodina ani páru. Ale hold jsem chybama poučená dostatečně.
Budem věřit že bude svítat na lepší časy :hug:

• Citovat
  • Upravit
646
28.1.14 13:18
@Anonymní píše:
Ani nevíš jak ti rozumím, u nás zase o dluhách nemá rodina ani páru. Ale hold jsem chybama poučená dostatečně.
Budem věřit že bude svítat na lepší časy :hug:

no to já jsem taky poučená..bylajsem fakt tak blbá..
snad už bude jenom dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel