Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Tvuj dojem je spravny ![]()
Je to ptakovina, stejne jako detoxikacni naplasti a jine blbiny udajne odkyselujici a detoxikujici organismus.
Radsi bych si koupila treba permanentku do sauny ![]()
Fajná kravina… věřím tomu asi tak, jako těm slavným detoxikačním náplastem a pod.. obarvit vodu umí každý ![]()
Já jsem právě četla, že se o tom zmiňuje nějaký známý bylinkář v knize… a že tohle má i nějaký testy, že je víc druhů a tohle je fajn. Já nevím. Nevíte čím je nejlepší udělat detox? Potřebuju ho před ivf.
Já mám nejlepší zkušenosti s půstem podle Breusse - piješ jen určitou zeleninovou šťávu, dá se koupit i hotová, ale nejlepší je samozřejmě si ji dělat. Držela jsem vždy 14 dní až 3 týdny a navázala zdravou odlehčenou stravou a měla jsem vždy skvělý pocit. Po půstu se údajně i snáz otěhotní.
@Anonymní píše:
Dobrý den, potřebovala bych váš názor na přístroj Splendid’eau. Chci si udělat detoxikaci organismu, protože cítím, že to moje tělo potřebuje a nevím jak. Zkoušela jsem slanou vodu + cvičení, ale to my nešlo. Tohle jsem objevila na internetu a dělají to i v našem městě, ale přijde mi to trochu jako podvod. Nemáte někdo zkušenosti?
D
Dobrý den,
pokud mohu napsat za sebe ze své vlastní zkušenosti, je to úžasná věc. Kdo píše že jde o blbost, nemyslím si, že osobní zkušeností prošel. Tento přístroj jsem osobně vyzkoušela před nedávnem na veletrhu Beauty a i po první kůře už byl výsledek úžasný. Již po po asi 5 minutách jsem začala cítit obrovskou úlevu, jak mi tělem proudí cosi do nohou. Vodu jsem měla celou dozelana, přesto že paní vedle mě ji měli hnědou a zrzavou. Pán mi pověděl, že zelená je žlučník, že se mi pročil hodně žlučník. A to byla trefa! Mám s ním potíž, a ten večer před veletrhem i ráno mě fakt bolel fest. Závěrečná masáž byla jen oříškem na dortu. Kdybych mohla hned si přístroj zakoupím a všem co znám tam budu strkat nohy.
Pán na veletrhu byl úžasný, vše osvětlil. Seděli jsme tam tři pani, ty další jsem neznala a všechny jsme měly stejné pozitvní výsledky. Myslím že kontakt na pána by se dal sehnat od výstaviště nebo i ze seznamu vystavovatelů. Samotnou mě kontak zajímá. Co se detoxikačních náplastí týče, mám bohaté zkušenosti. Nezapůsobí v tak velké míře jako tato vanička, jde to s nimi pomaleji, ale záleží hodně jaké náplasti používáte. Náplasti musí obsahovat turmalín, což je minerál který vám rozprodí lymfatický systém a dřevný ocet. Znám a používám náplasti Detox Plasters od firmy Ramissio, jsou úžasné a pokus si je zvážíte před a po, vydíte a to i cítíte že o žádný blud nejde. Čištení lymfatického sytému zná i tradiční čínská medicína, kde je používají prakticky deně, ale pozor, ne levné náplasti z tržnice!
A takový test na konec pro neznalé detoxice lymfatického systému jako jsem byla ještě před rokem i já. Pokud si rozmačkáte český česnek, natřete plosku nohy a za jak dlouho ucítíte česnek v ústech, taková je vaše lymfa. Do dvou minut zpravidla se říká že je čistá. Jo a nezapomeňte si nohy po testu umýt, ať vám je čenek nesežere ![]()
Dobrý den, potřebovala bych váš názor na přístroj Splendid’eau. Chci si udělat detoxikaci organismu, protože cítím, že to moje tělo potřebuje a nevím jak. Zkoušela jsem slanou vodu + cvičení, ale to my nešlo. Tohle jsem objevila na internetu a dělají to i v našem městě, ale přijde mi to trochu jako podvod. Nemáte někdo zkušenosti?