Společnost Shylock - splátkový kalendář

Anonymní
14.6.11 07:19

Společnost Shylock - splátkový kalendář

Máme veliké dluhy a cca rok nám to přerůstá přes hlavu - díky pár událostem, se kterýma jsme nepočítali nám nezbývalo na splácení a začali jsme splácet méně, ale ani jednou nebyl měsíc, že bysme nezaplatili nic.

Hrozila mi exekuce, s bankou jsem se snažila dohodnout, stále bez odezvy.

Před časem na mě poslali soukromou firmu, chtěla sepsat exekutorský zápis a ještě větší splátky, než jsem měla mít původně od banky. Nepodepsala jsem, neměla bych na to, navíc mě od toho zrazoval právní poradce.

Nyní odprodali můj dluh společnosti Shylock s. r. o., máte s nimi někdo zkušenost? Splátky mi jsou ochotni nechat stejné, jako momentálně platím a úrok je podle ČNB, takže dalo by se říct docela dobré podmínky. Jen tedy mají ve smlouvě rozhodčí doložku, které se poměrně obávám. Ale zase asi lepší podmínky mi už nikde nenabídnou. Mám podepsat? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10138
14.6.11 13:25

mě by se nelíbila rozhodčí doložka.. pokud jsi si jistá že to splatíš tak proč ne, jinak bych do toho asi nešla, rozhodci většinou bývají s těmito společnostmi provázáni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 14:22

Mě se nelíbí taky, ale nenadělám nic, vyškrtnout ji odmítají, prý mám stejnou smlouvu jako ostatní klienti.

Takhle - momentálně teď pro mě není splácet dohodnutou částku problém, spíš si myslím, že na tak velký úvěr mám splátku hodně malou. Ale stejně se bojím, je to na dlouhou dobu, stát se může cokoli :nevim: Teď na 100 % vím, že to pro mě není problém, ale co já vím, co se v budoucnu změní :-?

Hold se musím zařídit tak, abych se nikdy neopozdila. Ani úrok není až tak hrozný vzhledem k počtu let, co to budu splácet. Jen nevím, jak by pak probíhalo to vymáhání, kdybych se někdy zpozdila, to by mě asi pěkně sedřeli s kůže. No snad se to nestane :think:

• Citovat
  • Upravit
1
7.7.11 16:56

dobrý den,

z touhle společností - shylockem mám zkušenost teprve jednu, ale podle rad mého právníka nejde o rozhodčí doložku. spory bude rozhodovat normální soudy, jen si prý stanovili, že když budu žalovat já, bude sou v místě, kde bydlí a když oni (asi víc pravděpodobný), tak v Praze. právník mi taky říkal, že ta smlouva je prý sepsána dobře a že nevypadají jako nějací hodně neseriozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.14 17:11

Ahoj, tady zakladatelka.

Nemáte prosím někodo, kdo má zkušenosti s touto firmou na ně buď telefonický kontakt nebo email? Potřebuji se s nimi spojit ohledně něčeho a nemůžu ho najít. Ve smlouvě je jen adresa a to než se vyřeší, tak potrvá :(

@Jana63 nemáš prosím, pokud s nimi také něco máš podepsáno? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel