Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky vím že to tu dnes už někdo psal a jsem tě stejne otázky… Jdu na kontrolu a jsem strašné nervózní(stres) že se nevyvíne srdíčko… Neumím na to přestat myslet zblbnul mě internet ale poraďte co dělat
Vyvine. Mysli pozitivně! Jsem po potratu v 8tt a teď znovu těhotná ve 13+5tt a všechno je v pořádku. Taky žiju ve stresu, aby to dobře dopadlo, ale je vážně důležitý myslet pozitivně a nepřipouštět si nějaké ale…
Nemysli na to, nečti katastrofální scénáře tady ani jinde na netu, dej si dobrou večeři pusť si film a hoď se do klidu
není důvod se stresovat, stejně to nijak nemůžeš ovlivnit…
Jedna diskuze za den na stejne tema staci ne?
chapu Tvuj strach,ale tohle uz je paranoia ![]()
Mně pomohlo si vnitřně uvědomit, že s tím stejně nic neudělám a neovlivním to.. Takže proč myslet na něco ( a stresovat se tím), čemu nijak nemůžu pomoct
Prostě buď tam bude, nebo ne. A když bude, tak to stejně není ničeho záruka.. Prostě nějak to dopadne…
Ne ze to psal nekdo,ale psala si to ty. Prestan vymyslet blbosti a hod se do klidu.jdes na kontrolu v kolikátém tydnu?
@Pandulka přesně tak. Ja srdciko na kontrole mela 2× vidět a potřetí už ne. Stresovala jsem se tak, ze jsem se po kyretazi totalne sesypala ![]()
Necti nic po netu a mysli pozitivne
bohuzel s tim stejne neudelas nic…strach je normalni…ja sla poprve v pohode, nic si nepripoustela a bylo to spatne, nakonec ZT…podruhe strach jak blazen a mam pulrocni holcicku
chapu te, ale vseho s mirou…stres neni pro miminko taky nic dobreho
dej si neco na zub, pust film a relaxuj
at to dobre dopadne ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj holky vím že to tu dnes už někdo psal a jsem tě stejne otázky… Jdu na kontrolu a jsem strašné nervózní(stres) že se nevyvíne srdíčko
… Neumím na to přestat myslet zblbnul mě internet ale poraďte co dělat