Sporťák Babydesign Mini

568
19.4.10 20:43

sporťák babydesign mini

Ahoj holky, máte některá zkušenost s tímto kočárkem? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Baby Jogger City Mini 4 Wheel?

Přidejte zkušenost s Baby Jogger City ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
844
19.4.10 22:06

Koukala jsem na něj v obchodě a přišel mi opravdu mini :-), ale vzhledově byl moc hezký. Asi to chce vidět a posadit si tam malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
20.4.10 11:28

No já mám babydesing travel a jsem spokojená a malý taky cítí se v něm dobře je prostorný a velice lehký ten mini bude asi něco podobného jen jestli nebude fakt mini :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.5.10 21:57

Ahoj, mám tento kočárek baby desing mini a jsem opravdu spokojená. Kupovala jsme ho 20m dítku. Dost už samo chodí,takže ho používám hlavně když se potřebuji někam rychle dopravit, k doktorce, na nákup (velký košík). Je menší než jiný sporťáčky, ale dítě se tam v klidu vejde a má dost místa a hlavně má dlouhou opěrku zad(na což jsem hlavně kladla důraz), takže dítě při jízdě (nebo ve spánku) klidně opře hlavičku. Je také lehký 6,5kg, skladný a ovladatelnost kočárku je snadná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.3.12 23:05

Holky nemáte ho ještě některá?Vidíte v něm nějaké negativum?Předem díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
22.3.12 14:29

Ahoj, ráda bych se zeptala uživatelek Babydesign mini na pár věcí. Chceme koupit golfky pro syna 20 měsíců, teprve teď začal chodit venku, takže toho moc neujde, v květnu se má narodit sourozenec, tak mohl s babičkama jezdit. Narazila jsem na tento kočárek. Chtěla jsem hlavně spojenou rukojeť, což má a nízkou cenu (přítel nechce kupovat žádný, takže si nemůžu vyskakovat).
Našla jsem ho na netu bazarový za 500 Kč. Ráda bych se zeptala, zda má mimo zad i polohovatelné nožičky (asi ne že)? Nebudou malému nožky viset, když je tam jen takové stupátko? Má kapsičku (průhled) ve stříšce? Je rozměrově spíš menší, nebo se mi tam syn vejde i v 2,5 letech? A co lehký terén (rozbitá asfaltka), zvládne?

• Citovat
  • Upravit
43
22.3.12 20:58

Ahoj, se sporťáčkem jsem byla spokojená. Spojená rukojeť fajn, hlavně když prší a ty si neseš ještě deštník :)
opěrka na nožičky je polohovatelná, průhled a kapsičku ve stříšce má také. Moje dítko bylo větší a v pohodě se tam vešlo tak nějak do 32 měsíců, pak už běhalo po svých :)
my jezdily s kočárkem hlavně po městě, ale lehký terén zvládne, ale budete muset trošku více zabrat a tlačit :D
 I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
22.3.12 21:12

Paráda, děkuji, tak už jsem hodně přesvědčená? Ještě - že je za tak nízkou cenu, tak furt na něm hledám mouchy, nerozvrže se po delší době apod? A madlo na tlačení kočárku se dá taky polohovat? Takže jsi s ním byla celkově spokojená?

• Citovat
  • Upravit
43
22.3.12 21:26

opravdu jsem byla spokojená a kočárek nevrzal. Bohužel madlo polohovatelné není, ale vůbec mi to nevadilo. A hlavně má velký košík, takže se tam vejde i taška s věcmi a nákup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
22.3.12 23:16

A můžu se ještě zeptat, jak jsi vysoká? Přítel má 178 cm, já 174 cm, tak abychom se nemuseli moc hrbit …

• Citovat
  • Upravit
jancic
10.4.12 13:19

Ahoj,
prosím o radu majitelky :-). Kočárek jsme koupili bazarový, ráda bych ho vyprala. Prostor na sezení už byl v pračce a přežil - vyčůrali se nám tam kočky … Nevíte někdo, jde prát - sundat to madlo pro dítě???
A ještě, nedají se někde sehnat náhradní kolečky - gumy? Ty co máme, jsou na můj vkus hodně oježděný (není vidět vzorek) …

Všem díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1288
10.4.12 13:50
@jancic píše:
Ahoj,
prosím o radu majitelky :-). Kočárek jsme koupili bazarový, ráda bych ho vyprala. Prostor na sezení už byl v pračce a přežil - vyčůrali se nám tam kočky … Nevíte někdo, jde prát - sundat to madlo pro dítě???
A ještě, nedají se někde sehnat náhradní kolečky - gumy? Ty co máme, jsou na můj vkus hodně oježděný (není vidět vzorek) …Všem díky :kytka:

Já ho mám a zklamu tě to madlo vyprat nejde,snad jedině celé,ale to nevím jestli by to přežilo. jinak kolečka by snad mohli mít na internetu,zkus kouknout.Co do praní tohodle kočárku moc spokojená nejsem,jde to špatně a i když suším jak můžu vždycky se tam nějaké fleky najdou.Jinak je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.6.12 20:49

Ahoj Jancic, tak jak jste nakonec spokojeni? Taky o nem uvazuju a merim 176, tak se taky bojim hrbeni.
Diky moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
27.6.12 15:06

No, moc s ním nejezdím, ale žádná sláva to není, záda mě ale nebolí. Jinak nejsem s nim moc spokojená, ale možná jsem očekávala moc.

• Citovat
  • Upravit
454
16.7.12 04:40

Ahojda, ráda bych se zeptala z čeho jsou kolečka? Jsou to plasťáky nebo pěnová kolečka? Nedělá kočárek hluk při ježdění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí