Spoušť po plodové vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
28.6.13 13:17
@Levandulina píše:
Blbá otázka, ale zeptám se… :oops: Kolik tak tý vody vyteče? Když má ženská třeba kalhoty, tak se to stačí vsáknout do nich, nebo je jí víc a vyteče až na zem? :kytka:

Mně praskla před porodnicí, když jsem vylézala z auta. No měla jsem mokro až v botách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
28.6.13 13:18

Mně teda rupla voda v noci, spala jsem, ale probudil mě divný pocit, tak jsem instinktivně vyskočila a prdla mi na zem, takže na posteli pouze pár kapek. Ale měla jsem ty jednorázové podložky pod prostěradlem. A v autě taky preventivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
28.6.13 13:20

A kolik vody, no mně každý říkal, že to je tak sklenička… Ze mně to šlo teda na 3× a jak kdybys vychrstla kýbl s vodou, takže do porodky jsem jela jen v sukni a mezi nohama nacpala osušku, naštěstí to bylo v noci. Vložky to nepobraly vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
28.6.13 13:29

Holky vody postupně ubývá, nejvíc jí je něco přes litr, v době porodu cca 600 ml ;) a to je hodně, rozlejte si v kuchyni půlitr s vodou :lol: je to prostě potopa :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.6.13 15:04

Mám tři děti, všechny porody začli odtokem plodové vody, z toho dva v posteli, nic jsem zničené neměla, podložku pod prostěradlem jsem taky neměla :nevim: Poprvé tekla víc, ale to jakmile to luplo a cítila jsem teplo v kalhotkách, tak jsem zařvala na muže, ať přinese ručník z koupelny, podruhé tekla malounko, potřetí mi prdla příhodně na záchodě do mísy, byla zkalená (i když možná to byla jen zátka, nevím, pak už tekla relativně čistá), ale rozhodně to nebylo na zničení matrace.
Nebála bych se toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
28.6.13 15:15

Me ji tedy pichaly ale to mnozstvi. Nevim tedy kolik je bezne ale i dr rikal ze ji mam hodne. Kalhoty by to rozhodne nepobrali, mozna kdybych mela gumovky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.6.13 15:38

Díky holky:-) Doufám, že nám to taky nic nezničí..
A když tu vodu píchají, tak to je nějak cítit? Je to třeba nepříjemné? Nebo nic..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
28.6.13 15:51

Tak jsem si precetla diskuzi a jdu si do postele nainstalovat igelit. Holky diky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
28.6.13 16:00

@Lejaa zadnou bolest si neuvedomuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
28.6.13 16:54

Mě praskla voda v porodnici v noci při bolestech. Sestra mi ještě vynadala, že jsem nadělala na chodbě (šla jsem ji hledat, byla jsem na porodním sále, zvonek nikde, no děs)
Jinak, když jsem čekala druhého syna, začala jsem ve čtvrtém měsíci silně krvácet. Okamžitě jsem si lehla (manžel volal rychlou) a bylo mi úplně fuk, že to sedačka odnese…Ale to je jiná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8143
28.6.13 18:05
@Paoloska píše:
Mě praskla voda v porodnici v noci při bolestech. Sestra mi ještě vynadala, že jsem nadělala na chodbě (šla jsem ji hledat, byla jsem na porodním sále, zvonek nikde, no děs)
Jinak, když jsem čekala druhého syna, začala jsem ve čtvrtém měsíci silně krvácet. Okamžitě jsem si lehla (manžel volal rychlou) a bylo mi úplně fuk, že to sedačka odnese…Ale to je jiná situace.

To je teda reakce.Jako kdyby to bylo něco vyjímečnýho, že v porodnici praskne voda…Sestra asi neměla svůj den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
28.6.13 18:36

@Lejaa Vodu mi píchali u třetího porodu a necítila jsem vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
28.6.13 19:58

Tak mě naštěstí lupla když jsme si sedla na záchod, měsíc před porodem ale porodní asistenktka na kurzu říkala at si dáme igelit pod prostěradlo že zničí matrace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
29.6.13 08:46
@Levandulina píše:
To je teda reakce.Jako kdyby to bylo něco vyjímečnýho, že v porodnici praskne voda…Sestra asi neměla svůj den…

No, jí vadilo, že s tím „courám“ a nenadělám to na jedno místo. Jenže já byla hrozně zmatená a nikde nikdo, prvorodička. Ta sestra byla celkově asi na nesprávném místě. Při největších bolestech jsem ji chytla za ruku a ona mi ji vyškubla. Už je to dlouho, ale tohle ve mě zůstalo jak tříska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
29.6.13 21:04
@Levandulina píše:
No, tak to jet do porodnice taxikem, tak by měl taxikář asi radost… :roll:

Moje segra jela taxikem, sice (asi) do telefonu oznamila, ze cilem je porodnice, presto teda kdyz pry prijelo auto a segra se nejdriv jala si pokladat na sedadlo v taxiku podlozku, tak taxikar koukal slusne vyplasene :lol: prej s ni jel, jako kdyby byla jeho vlastni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí