Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj má někdo zkušenost se sprejem na odrosty? ![]()
Používala jsem ho na černé vlasy. Ale měla jsem černé čelo i uši
.Nějak moc mi to nešlo, pro mě ideální, kdyby mě to někdo nastříkal. Šedivé vlasy mám hodně, krylo to. Ale jelikož si hlavu meju skoro denně, tak jen jako nouzovka.
Já taky, jestli máš na mysli takový ten sprej jak si tím zamaskujes odrost a pri myzi vlasů se zas vymeje. Funguje, ale nesmíš si pak sahat na hlavu, špiní to a vlasy sou po tom takové slepene a nepěkné na omak. Ale jako vizuálně to účel splní ![]()
Jo od Loreal, kazdopadne barvi to a pk je super od toho cerna vana😀
@Micaella22 Copa vana, já když sem si ten den hned neumyla hlavu, tak sem měla černé povlečení ![]()
@jary1 píše:
Používala jsem ho na černé vlasy. Ale měla jsem černé čelo i uši.Nějak moc mi to nešlo, pro mě ideální, kdyby mě to někdo nastříkal. Šedivé vlasy mám hodně, krylo to. Ale jelikož si hlavu meju skoro denně, tak jen jako nouzovka.
No tak zkusim chci si nechat odrust vlasy a sprej chci abych nevypadala jak ta co nemá na kadeřníka ![]()
@Kriss Tina píše:
Já taky, jestli máš na mysli takový ten sprej jak si tím zamaskujes odrost a pri myzi vlasů se zas vymeje. Funguje, ale nesmíš si pak sahat na hlavu, špiní to a vlasy sou po tom takové slepene a nepěkné na omak. Ale jako vizuálně to účel splní
Ideální na rande, partner nezapomene
![]()
@Marilanka akorát se asi nedoplatis, to chce pak stříkat denně a ten sprej je za chvíli pryč
to je spíš takova nouzovka když člověk někam jde a má kousek odrost a nestíhá se dobarvit
@Kriss Tina píše:
@Marilanka akorát se asi nedoplatis, to chce pak stříkat denně a ten sprej je za chvíli pryčto je spíš takova nouzovka když člověk někam jde a má kousek odrost a nestíhá se dobarvit
No však ano
![]()
Mám od L'Oréalu plavý blond, je to super. Taková první pomoc, než si nabarvím vlasy.
@Marilanka ahoj, mám od L'orealu a to přímo koupené od kadeřnice, ne z drogerie.Je naprosto úžasný! Mám tmave vlasy a tak mám odrosty vidět dost. Rozhodně nebarví ani povlečení a ani sprchu pri myti vlasů. Je to jako lak na vlasy. Zůstane až do mytí vlasů a tak se nemusí strikat opakovaně. Za mě jednička ![]()
@Gábííí Ahoj muzu vedet jak se jmenuje ten sprej da se objednat na eshopu
ty drogerkovy jsou nic moc
diky