Sprej na odrosty

45
12.9.19 18:21

Sprej na odrosty

Ahoj má někdo zkušenost se sprejem na odrosty? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2373
12.9.19 18:23

Ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.9.19 18:26
@jary1 píše:
Ja :lol:

A? :mrgreen: opravdu to funguje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
12.9.19 18:29

Používala jsem ho na černé vlasy. Ale měla jsem černé čelo i uši :mrgreen:.Nějak moc mi to nešlo, pro mě ideální, kdyby mě to někdo nastříkal. Šedivé vlasy mám hodně, krylo to. Ale jelikož si hlavu meju skoro denně, tak jen jako nouzovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
12.9.19 18:30

Já taky, jestli máš na mysli takový ten sprej jak si tím zamaskujes odrost a pri myzi vlasů se zas vymeje. Funguje, ale nesmíš si pak sahat na hlavu, špiní to a vlasy sou po tom takové slepene a nepěkné na omak. Ale jako vizuálně to účel splní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
12.9.19 18:34

Jo od Loreal, kazdopadne barvi to a pk je super od toho cerna vana😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
12.9.19 18:38

@Micaella22 Copa vana, já když sem si ten den hned neumyla hlavu, tak sem měla černé povlečení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.9.19 18:43
@jary1 píše:
Používala jsem ho na černé vlasy. Ale měla jsem černé čelo i uši :mrgreen:.Nějak moc mi to nešlo, pro mě ideální, kdyby mě to někdo nastříkal. Šedivé vlasy mám hodně, krylo to. Ale jelikož si hlavu meju skoro denně, tak jen jako nouzovka.

No tak zkusim chci si nechat odrust vlasy a sprej chci abych nevypadala jak ta co nemá na kadeřníka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.9.19 18:44
@Kriss Tina píše:
Já taky, jestli máš na mysli takový ten sprej jak si tím zamaskujes odrost a pri myzi vlasů se zas vymeje. Funguje, ale nesmíš si pak sahat na hlavu, špiní to a vlasy sou po tom takové slepene a nepěkné na omak. Ale jako vizuálně to účel splní :D

Ideální na rande, partner nezapomene :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
12.9.19 18:46

@Marilanka akorát se asi nedoplatis, to chce pak stříkat denně a ten sprej je za chvíli pryč :D to je spíš takova nouzovka když člověk někam jde a má kousek odrost a nestíhá se dobarvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.9.19 19:10
@Kriss Tina píše:
@Marilanka akorát se asi nedoplatis, to chce pak stříkat denně a ten sprej je za chvíli pryč :D to je spíš takova nouzovka když člověk někam jde a má kousek odrost a nestíhá se dobarvit

No však ano :lol: :mrgreen: :P :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
12.9.19 19:34

Blond schwarzkopf na šediny na pikaču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
12.9.19 21:56

Mám od L'Oréalu plavý blond, je to super. Taková první pomoc, než si nabarvím vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
12.9.19 22:55

@Marilanka ahoj, mám od L'orealu a to přímo koupené od kadeřnice, ne z drogerie.Je naprosto úžasný! Mám tmave vlasy a tak mám odrosty vidět dost. Rozhodně nebarví ani povlečení a ani sprchu pri myti vlasů. Je to jako lak na vlasy. Zůstane až do mytí vlasů a tak se nemusí strikat opakovaně. Za mě jednička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.9.19 16:06

@Gábííí Ahoj muzu vedet jak se jmenuje ten sprej da se objednat na eshopu :D ty drogerkovy jsou nic moc :roll: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí