Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Koupila jsem si tak před půl rokem antiperspirant Nivea invisible for black and white. Je tam aluminium, což běžně nepoužívám, ale na dny, kdy opravdu potřebuju se nepotit, tak dobrý. Když jsem vypotřebovala cca dvě třetiny, tak to začalo stříkat ne sprej, ale takovou vodu nebo spíš silikonový olej. To fakt potěšilo, ráno spěchám na konferenci, stříknu na sebe tohle a jsem volepená jak bonbon, takže znova do sprchy a jako bonus to nešlo moc lehce umýt
Jako mám 100 chutí to vzít a postříkat tím výrobce ![]()
Stalo se to některé z vás třeba i s jiným sprejem? Co to z toho tak může téct? Má vliv nějaké datum spotřeby? ![]()
A můžete mi prosím doporučit nějaký fakt účinný deodorant bez aluminia? Takové ty krystaly z DM mi moc nefungují. Kdysi tu někdo dával odkaz na zahraniční, co se k nám ale nedovážejí, ale neuložila jsem si to ![]()
My tomu lidově říkáme čapáče
Reklamy v televizi jsou jenom reklamy, bohužel.
@chipsa no von mi jinak docela fungoval, koupila jsem si ho podruhé, ale teď to byl šmejd jakýsi
Tak přemýšlím, jestli jsem měla „štěstí“ na vadný kus nebo byla vadná celá série nebo „vylepšili recepturu“ a ten výrobek šel totálně do kytek ![]()
Existuje deodorant, který by fakt ochránil před pocením? Mám zato, že ani jeden.
@kerrankin píše:
@Blekota Existuje - Driclor, ale ja bych mela strach, ze mi upadne podpazi
Já Driclor používám cca tak 1× za tři měsíce a jsem naprosto spokojená… ![]()
Tak deodoranty nejsou aby jsme se nepotily ale aby ten pot nesmrdel. Jakmile se zapricini poceni v podpazi tak zacne rasit na cele ![]()
A ten Driclor je zdravý? Uvažuji o jeho koupi, ale mám starch at ro není ještě vetší chemka. ![]()
Nivea spreje a kulicky jsou nejvetsi shity
jedno pouziti a letelo to vsechno
Eucerin nebo Vichy antitranspirant zabraňuje vcelku dobře. ale složení nevím.
@brulinka píše:
A ten Driclor je zdravý? Uvažuji o jeho koupi, ale mám starch at ro není ještě vetší chemka.
No právěže není, je to ještě větší shit než nivea, ale účinný asi bude, to nepopírám ![]()
@Šarlota4 píše:
Nivea spreje a kulicky jsou nejvetsi shityjedno pouziti a letelo to vsechno
Ok, díky, tak jim na to seu, příště už Niveu kupovat nebudu. ![]()