Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím o radu: Kde v Plzni mohu se synem vyzkoušet školní batoh značky Emipo? Vím o jediném obchůdku ve Stodě, ale Plzeň by byla lepší. Našla jsem, že by snad tuto značku měly mít obchody Poprokan, ale ani tam jsem neuspěla.
Děkuji za info. ![]()
@Monysek8 kdysi jsem zakládala podobnou diskusi a nezjistila jsem, taky by se nám hodilo. Resp. bychom chtěli vyzkoušet spíš aktovku.
Zkus na stránkách Emipa, mají tam uvedené prodejce v Plzni, ale to bys musela obvolat, jestli tam ty tašky skutečně mají - na našem malém městě jsou tam uvedeny tři a nemají je ani v jednom ![]()
@Moise Hmmm
No právě na jejich stránkách jsem našla to papírnictví Poprokan a tam to nevedou. Navíc se mi zdá, že všude, kam jsme přišli, nebyli moc příjemní. Holt štafličky, práce navíc..
Tak asi ten Stod bude jediná možnost. Ale třeba ještě někdo napíše.
@Monysek8 Stod je na nás už daleko, my jsme se nakonec rozhodli objednat tu aktovku z netu a když holt bude fakt špatná, tak jí vrátíme.. ale samo bych to radši vyzkoušela
Tak jsem volala do dvou Poprokanů a v Luně na Borech je prý mají, spíš paní říkala, že jsou to aktovky. Ale asi poslední dva kusy a pak už si to bude ta firma prodávat jen přes net. A říkala, že tam mají spoustu hezčích aktovek, že Emipo nic moc. Tak mi trochu zamotala hlavu, ale zatím jsem na Emipo slyšela a četla samou chválu, i podle recenzí… Jako alternativu vidím Herlitz Midi, ale je menší a prý se tam ve druhé třídě špatně vejdou věci ![]()
@Monysek8 mě tohle právě v obchodě říkali taky, že berou jen Herlitz, že jsou lepší, ale já nevím, podle mě jsou i ovlivnění výší provize
Mlaďas měl herlitz na zádech a vypadal jak skříň s nožičkama a to mě překvapilo, že na to, jak vypadala velká, uvnitř nebylo skoro žádné místo a žádné oddělené kapsy na pití a svačinu.. ![]()
Maminky, z vlastní zkušenosti mohu Emipo doporučit. Koupila jsem „batoh“. Oproti aktovce se liší jen tím, jak drží klopa - klopa u aktovky je více vyztužená. Jinak vše řešeno stejně i prostorově. Vše je bezvadně vidět na jejich stránkách. Taška je lehká, mám obě holčičky hodně drobné. Loni jsem 1. dcerce kupovala úplně stejnou jen s označením Stil a tím, že jsem jí měla ozkoušenou, vzala jsem tuhle bez zkoušení. Před týdnem přišla a druhá dcerka je naprosto spokojená. Navíc měli zrovna akční set na určité dekory - taška, pytlík na tělocvik, kabelka a penál za super cenu 1150,– vč. pošty. Sice nemohu poradit, kde ji najít v Plzni, ale aspoň přidávám recenzi ![]()
@Moise Tak jak jste spokojeni? Já se asi taky nakonec rozhodnu batoh objednat rovnou a případně vrátit.