Sprej Nivea for black and white - začal stříkat sajrajt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
3.6.15 18:16
@brulinka píše:
A ten Driclor je zdravý? Uvažuji o jeho koupi, ale mám starch at ro není ještě vetší chemka. :think:

No právěže není, je to ještě větší shit než nivea, ale účinný asi bude, to nepopírám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.6.15 18:17
@Šarlota4 píše:
Nivea spreje a kulicky jsou nejvetsi shity :cert: jedno pouziti a letelo to vsechno

Ok, díky, tak jim na to seu, příště už Niveu kupovat nebudu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
3.6.15 18:25

A nezkoušeli jste někdo to Borotalco? Mě to docela zaujalo ale je to celkem drahé :nevim: Jinak já teda používám od Nivei skoro všechno a jsem spokojená, antiperspirant teda zásadně tuhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
3.6.15 18:31

@Ainy Taky by mě zajímalo jak je to s tím Borotalco. Já používala ten Driclor ale strašně jsem se po něm drbala :( tak jsem ho používat přestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.6.15 21:36

Tak jsem pořídila Borotalco a fakt nedoporučuju.

1. obsahuje aluminium chlorhydtate - takže obyčejnej chemickej shit jako všechny ostatní antiperspiranty
  2. smrdí. Prostě tohle se vůní nazvat nedá :think: :poblion:
  3. zanechává fleky. Je teda fakt, že mám tu obyč verzi, existuje ještě nějaká na černé oblečení, ale to jsem nesehnala.
  4. dala jsem za to nějakejch 120Kč. No za ty prachy ať si to strčej, příště si koupím Adidas. To je sice chemickej shit taky, ale vyzkoušený a za polovinu :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
14.6.15 21:42

Nivea sprej antiperspirant je shit, to samé Adidas spreje, vždy mě štípaly pod paží, fuj, asi 4 roky používám Bourjois a Fengal a vřele doporučuji.

Jsou asi o 30 Kč dražší než výše zmíněné shity.

• Citovat
  • Upravit
23847
14.6.15 21:49

@Bondatrova A ten Bourjois má v sobě taky aluminium? To druhé myslíš Fenjal? Ten mi teda nevoní :think:
On Adidas dělá i řadu bez aluminia např. modrý Pure lightness. To mi voní, ale funguje tak na 80% co bych si představovala. Na příležitosti, kdy potřebuju 100%c účinek mám ten sport active nebo co to je, ale sajrajt to je, vo tom žádná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
14.6.15 21:55
@Gina108 píše:
@Bondatrova A ten Bourjois má v sobě taky aluminium? To druhé myslíš Fenjal? Ten mi teda nevoní :think:
On Adidas dělá i řadu bez aluminia např. modrý Pure lightness. To mi voní, ale funguje tak na 80% co bych si představovala. Na příležitosti, kdy potřebuju 100%c účinek mám ten sport active nebo co to je, ale sajrajt to je, vo tom žádná :(

Jo, myslela jsem Fenjal. Mně voní jen ta jedna vůně, ta druhá, jak je tam nakreslená orchidej, tak to je fakt smrad.

Bourjois sprej v sobě aluminium nemá, ale kuličky mají.

• Citovat
  • Upravit
23847
14.6.15 22:11

@Bondatrova Díky, vyzkouším ten Burjois.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák