Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@brulinka píše:
A ten Driclor je zdravý? Uvažuji o jeho koupi, ale mám starch at ro není ještě vetší chemka.
No právěže není, je to ještě větší shit než nivea, ale účinný asi bude, to nepopírám ![]()
@Šarlota4 píše:
Nivea spreje a kulicky jsou nejvetsi shityjedno pouziti a letelo to vsechno
Ok, díky, tak jim na to seu, příště už Niveu kupovat nebudu. ![]()
A nezkoušeli jste někdo to Borotalco? Mě to docela zaujalo ale je to celkem drahé
Jinak já teda používám od Nivei skoro všechno a jsem spokojená, antiperspirant teda zásadně tuhý.
@Ainy Taky by mě zajímalo jak je to s tím Borotalco. Já používala ten Driclor ale strašně jsem se po něm drbala
tak jsem ho používat přestala.
Tak jsem pořídila Borotalco a fakt nedoporučuju.
Nivea sprej antiperspirant je shit, to samé Adidas spreje, vždy mě štípaly pod paží, fuj, asi 4 roky používám Bourjois a Fengal a vřele doporučuji.
Jsou asi o 30 Kč dražší než výše zmíněné shity.
@Bondatrova A ten Bourjois má v sobě taky aluminium? To druhé myslíš Fenjal? Ten mi teda nevoní ![]()
On Adidas dělá i řadu bez aluminia např. modrý Pure lightness. To mi voní, ale funguje tak na 80% co bych si představovala. Na příležitosti, kdy potřebuju 100%c účinek mám ten sport active nebo co to je, ale sajrajt to je, vo tom žádná ![]()
@Gina108 píše:
@Bondatrova A ten Bourjois má v sobě taky aluminium? To druhé myslíš Fenjal? Ten mi teda nevoní
On Adidas dělá i řadu bez aluminia např. modrý Pure lightness. To mi voní, ale funguje tak na 80% co bych si představovala. Na příležitosti, kdy potřebuju 100%c účinek mám ten sport active nebo co to je, ale sajrajt to je, vo tom žádná
Jo, myslela jsem Fenjal. Mně voní jen ta jedna vůně, ta druhá, jak je tam nakreslená orchidej, tak to je fakt smrad.
Bourjois sprej v sobě aluminium nemá, ale kuličky mají.