Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Barů32 píše:
@Mutlice Ahojky. Je milé, že ses zapojila do diskuze. Máš pravdu. Je to hrozné pro matku dívat se, jak se její dítě trápí. Já jsem z toho hotová už teď a to ještě ani nemáme termín. Děkuji ti za příspěvek. Potěšila mě tvá podpora.
Právě nejhorší je to čekání, když pořádně ještě nevíš, co a jak. Jakmile bude rozhodnuto o termínu, je to další posun, a všechno bude v pořádku, dobře to dopadne. Čekání je v těch medicínských záležitostech to nejhorší pro všechny, nejen když se jedná o miminko. a v tom případě tuplem. Držím pěsti ![]()
@Kunikula Strhana
Dobře. Tak moc děkuji za informaci. Jsem ráda, že je tvůj syn v pořádku.
@Mutlice
Máš pravdu. Všechno bude v pořádku. Musí. Ještě jednou děkuji
@Aspera tak to jsem na to zvědavá. Asi bych měla začít cvičit odstříkávat mléko
. Mě to totiž vůbec, ale vůbec nejde. A hlavně, malej nechce flašku. Nevím jak ho na flašku naučit
. Ach jo. ![]()
@Barů32 píše:
@Aspera tak to jsem na to zvědavá. Asi bych měla začít cvičit odstříkávat mléko. Mě to totiž vůbec, ale vůbec nejde. A hlavně, malej nechce flašku. Nevím jak ho na flašku naučit
. Ach jo.
Já když jsem zkoušela trénovat doma, tak to taky nešlo. Pak jak nebyl odběr, tak to šlo samo. Ona stačila ta doba co nesměl už malý pít a než jsme ho předali na sál. Pak už jsem měla tak tvrdá prsa, že to šlo hned. A jak bude mít mimčo hlad, tak vezme na milost i tu flašku, neboj.
@g.sandova píše:
@Aspera ja byla kolikrát bez jídla
To mě na tom přijde jako hodně nešťastné. Jako u starších dětí je to v pohodě. Člověk jim dá tablet a on to chvíli vydrží, ale ta mimča ne.
@Aspera páni. Tak snad to bude to samé u nás a půjde to také samo. Děkuju
@g.sandova To je strašný. Ale je mi jasné, že miminko tam nenecháš samotné.
@Barů32 píše:
@g.sandova To je strašný. Ale je mi jasné, že miminko tam nenecháš samotné.
Doufej, že budeš mít nějakou dobrou mamču na pokoji a pomůžete si.
@Aspera píše:
To mě na tom přijde jako hodně nešťastné. Jako u starších dětí je to v pohodě. Člověk jim dá tablet a on to chvíli vydrží, ale ta mimča ne.
Někdy se dalo domluvit, někdy ne. To bylo fakt pitomý