Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
29.6.06 22:18

Já běžim do vany a pak spát, dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
30.6.06 10:56

Holky, omlouvám se, že vám sem lezu (patřím do srpna 2006), ale zajímalo by mě, jak rychle miminka rostou, jak velké zimní oblečky budeme potřebovat? Přece jen občas narazím na něco hezkého ve slevě a je škoda to v tom obchodě nechat. Moc díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
30.6.06 20:45

Honzik byl chlapecek a navic celkem veliky, takze asi ve 3 mesicich vyrostl ze 68. Bundicku jsme meli na celou zimu jednu a to 80 (od vanoc). Rukavky byly sice ze zacatku trochu delsi, ale aspon se pod ni v tech mrazech veslo vice vrstev.

Ja bych navrhovala zimni obleceni tak tu 74. No a jeste chci rict, ze bodicka jsem kupovala jenom ob velikost, takze ty 80 jsme meli asi pul roku a pro druhe mimi se je stydim nechat, jak jsou seprane :)

Jinak si hezky uzij poslednich par klidnych tydnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.06 15:02

My jsme měli na zimu 68. My jsme jí koupili nejdřív kombinézu 68 ale stejně jsme jí neoblíkali, protože měla v kočárku fusak z ovčí vlny a v kombinéze by jí bylo vedro, takže jsme koupili bundičku asi na 6-9 měsíců a v pohodě jí vydržela celou zimu, měla sice ze začátku dlouhé rukávy ale alespoň měla ručičky více v teple, dávali jsme podní většinou body s dlouhým rukávem a na to ještě 1 trička s dlouhým rukávem případně ještě kabátek od dupaček. A pak jsme měli na zimu jedny teplé rukavice a jednu teplou čepici. Úplně to stačilo, když byla větší zima dali jsme jí na dupajdy ještě ponožky a bylo jí dobře. A to jsme chodili ven i v -15, protože máme psa kterého jsme museli venčit a celou zimu nemocná nebyla.
Velikost 74 jsme používali až od jara a teď používáme 80, ale malá nám za poslední 2 měsíce vyrostla o 6 cm, tak podzimní věci kupujeme už 86.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
5.7.06 17:44

Holky, moc děkuji. Koupila jsem zatím teplejší obleček (dupajdy a bundička) 68, protože u nás v horách bude už v říjnu zima a pak kombinézku 74. Viděla jsem krásné oteplovačky s bundičkou vel. 80, ale to se mi zdálo moc velké, když všude píšou, že je to až na 9-12 měsíců :? No nebudu teď raději už nic kupovat a pak to koupím podle aktuální potřeby. Ono je fakt, že každé miminko roste jinak rychle. Ale moc děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
6.7.06 18:51

Ach jo, Honzík má horečku (v poledne měl 39,6 po odečtu), tak se děsím toho, co z toho bude a taky jaká bude noc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
6.7.06 22:13

Ahoj, zase jsem tu :wink:

Inge, co malej? Chudák!! Je mu ještě něco krom tý teploty? Já bych šílela, bych každých 5 minut lítala na pohotovost. Naštěstí, zatim malá vůbec nebyla nemocná, jsem ráda, jsem hroznej nervák :oops:
Dej vědět, jak malýmu je, držim palce, aby se to zlepšilo co nejdřív.

Jo a hlavně co nejvíc pít - ale to určitě víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
7.7.06 10:01

Honzík byl předtím jenom jednou nastydlý, takže to je vlastně naše první pořádná nemoc.

Na pohotovosti jsme nebyli, ale Honzík měl ráno křeče, tak jsme jeli k doktorovi. Bylo nám řečeno, že pokud by se to opakovalo nebo měl i zítra nad 39, tak máme jet do nemocnice, tak doufám, že ta horečka už klesne (ráno měl po zábalu 39,5 :().

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.7.06 16:50

No to je teda síla! Nesnášim, když jsou takhle malý děti nemocný :evil:

Držim palce, ať se to zlepší, musí to pro něho být vysilující a pro tebe taky :-(

A co vám řekli, na snížení teploty? Nám jednou zabral ten Panadol sirup. Ale to měla jenom 37,8 (po odečtu). A taky dr. říkala, že jí mám přikládat studenou žínku na čelo.

Uzdravte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
13.7.06 13:57

Ahoj holky,

Tak nas vcera po 5 dnech pustili z nemocnice, mame zanet ledvin. Bylo to dost hrozny, Honzik hodne brecel. Hlavne, ze uz jsme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.7.06 21:42

Ahoj Inge,

ufff byli jste v nemocnici? :cry: No hlavně že už jste doma a Honzíkovi je určitě líp. Hezky se douzdravte.
My jsme na chalupě a je nám tu hej. Malá je tu moc spokojená, celý den si hraje venku v ohrádce nebo na dece.

Držíme Honzíkovi palce, aby mu už brzo bylo dobře a užil si léto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
17.7.06 18:10

Jo, travička je travička. Ale v ohrádce by se Honzík asi zbláznil, pořád by visel na šprušlích a kvičel by, no a z deky by hned utekl pryč.

My se máme fajn, sice ještě bereme antibiotika, ale Honzíkovi už je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
19.7.06 20:56

Teda, holky, kde jste kdo? To umíráte někde vedrem?

Hmm, ani se nedivím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.7.06 21:01

Ahoj, to je náhodička, jdu juknout, co je novýho a zrovna vidim, že je tu úúúplně čerstvej příspěvek :-)

Co Honzík?

My jsme pořád na chalupě, je nám tu hej! Vedro se tu snáší super. Venku v chládku je fajn a uvnitř v chalupě je chládek. Nedokážu si představit, že bych teď byla v Praze v bytě, to by už asï bylo po mě :roll:

Mám dotaz - Nikolka se vždycka ráda koupala - ve vaně, v bazénu......a teď posledních pár dní ve vodě brečí. Vůbec nevíme, co se děje a ani co s tím dělat. Dáme jí do vany, začne bulet, tak jí jenom namydlím a hned jde ven. Dřív se tam čachtala a byla spokojená......... :roll: :?: Nedokážu si to vysvětlit. Nic zlýho se jí ve vodě nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
20.7.06 07:13

Honzík leze ven a brečí, pokud mu ta voda přijde moc studená. Teď jsem mu ven dala jenom malou vaničku, ale to je na nic, protože pořád vyndavá špunt :(

Stín na chalupě závidím. My sice máme zahrádku, ale novou bez stromů, takže stínu moc není:(

Honzík teď má novinku, vyleze si na záchod a zkouší splachovat a taky odrolovává toaleťák, co mám schovaný na okně. Čekám, kdy pod ním praskne prkýnko.

Něco (nebo spíš někdo tu moooc smrdí), tak jdu přebalovat a pak asi ven, dokud to ještě jde.

Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital