Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
13.2.06 14:54

Bambulka H, davmi ,
taky špatně spím, prý jak maminka spává v těhu, tak bude spinkat i miminko…to se máme holky fakt na co těšit.
Jinak s bylinkama opravdu velký pozor, na složení čajů atd.
Já sama jsem milovník bylinek, ale v těhu na ně opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
13.2.06 14:59

matulienka:
Tak to nestraš,že jak spí mamina,že bude spát miminko,protože to už mám asi po spánku na dlouho dobu :) Snad se to zase zlepší,každý mi říkal,že konec I.trimestu a II.trimestr,že budu báječně spát a zatím se to pořád jen zhoršuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
13.2.06 15:02

Davmi,
nestraším, ale fakt jsem to takto slyšela…ale třeba jsou to jen babské tlachy, doufám. jinak taky tedy nemůžu říct, že bych lépe spala, stokrát hůř…už si připadám jako blázen, když v noci koukám na strop :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.2.06 15:06

MATULIENKA

Tak stim bych mohla souhlasit :D :D jak spi maminka,tak bude spat miminko :D protoze si vzpominam s prvni dcerou jsem prospala cele tehotenstvi a ona pak od narozeni prospala celou noc :D jenom 1× v noci kojeni :D a ted co jsem podruhe,tak bych mohla spat porad taky :D tak uvidim :wink: jak to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
13.2.06 15:11

Tak holky jestli je to s tím spaním matky a dítěte pravda, tak od teď si poručím a budu spát nepřerušeně celou noc!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.06 15:36

Ahoj maminy a těhuky, zdravím po víkendu!!!
U nás je už od soboty prostě nádherný počasí - napadlo dost sněhu a celý dny svítí sluníčko - tak si to pořádně užívám. Teď jsem se zrovna vrátila z procházky po lese s naším drahým pejsánkem.(Zase se mě snažil naštvat - bejčil jak blázen, až z něj mám jednu ruku vytahanou jak opice :? - ale já se nedám!! :wink: )

EvíkuP : to bříško ti roste krásně!! Když se dají ty fotky za sebou, je to super vidět!! :wink:

Davmi , s bylinkama fakt opatrně, ale zrovna meduňku klidně můžeš. Hledala jsem to totiž kvůli jedné známé, která má ten samý problém co Ty. Našla jsem to na www.9mesicu.cz - je tam poradna, kde odpovídají na dotazy přímo doktoři. Na spaní tam radili právě meduňku nebo nějaká homeopatika - ta by ti musela poradit v lékárně. Hodně dobrá poradna je také na porodnice.cz .

Udělaly jste mi obrovskou radost! Jestli je totiž pravda to, že jak spí maminka v těhotenství, bude spát i miminko, už se na ty moje broučky opravdu moc těším! Já teď totiž spím jak Šípková Růženka. V noci sice chodím tak 3× na záchod, ale hned jak padnu zpátky do postele, jsem tuhá. Ráno pak chrním jak zabitá tak do 9 (někdy i dýl :oops: ), po obědě si musím nutně tak na hodinku lehnout a večer v 9 už zívám na celé kolo. :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
723
13.2.06 15:43

Jééé, anonym jsem byla já!!! Myslela jsem,že jsem se přihlašovala. Hmm. už vážně blbnu....... :oops: :?

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
13.2.06 15:59

Helli,
je super, že tě pejsek vytáhnul ven, ono když je krásně, škoda toho nevyužít.
Jinak já se tedy připravuju na druhýho nespavce, co si v noci klidně tři hodinky splkne s mamkou a pak jde zase spát.
Petřík to dělá dodnes, v noci se vzbudí, někdy jen tak leží, někdy si dojde pro pusu a když někdy spíme spolu, čumáček na čumáček klidně od dvou v noci šveholí do čtyř.
Poprvé mi to připadalko senzační, jak jsme spolu a kecáme, po dvou hodinách mne humor přešel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.2.06 16:07

Helli

Díky … :-)
Jinak k tomu spaní, já bych spala pořád. Chodím spát kolem 22h, ráno vstávám v 9h (tedy pokud jsem doma) a po obědě tak na dvě hodiny taky. A v noci se občas budím na WC, někdy tak 2-3× za noc se probudím, otočím se a zase chrním. Schválně si to budu zapisovat, ať vím co mě čeká… :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.2.06 16:08

Nelekněte se mého metříku… nechala jsem manžela ať něco vybere… takhle to dopadlo… :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.2.06 16:48

U mňa je to s tým spaním tiež hrozné. Spala by som celý deň, večer okolo desiatej-pol jedenástej zaspím, ale za dve hodiny vstávam na WC, potom ešte tak okolo piatej a potom už za toho svätého nemôžem zaspať, len sa prehadzujem. Ja som sa poriadne nevyspala už dva mesiace. Jediné šťastie, že kedy vstanem, vtedy idem do práce. Občas až o 11. hodine. Síce som potom dlhšie, lebo 8 hodín si musím odmakať, ale zatiaľ mi to takto vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.2.06 21:44

Ahojky tak zas nakukuju, Eviku a Bambulko, díky za radu. Na Yoursun teď koukám a větší město jen tak nehrozí. Žádná dovolená v dohledu :( , ale zkusím si jí nějak vyrobit. Snad příští týden. Jenže větší město, to já musím do Prahy a jako venkovan úplně nenávidím ty davy co tam jsou, pak se o mě každý otře, nikde není prostor a hrozně všichni spěchají. Nebyla jsem v Praze rok, co jsem tam přestala dělat a vůbec mi to nechybělo!!! Ale stejně mě to čeká, tady se stejně nesežene nic, tak proč to oddalovat, žejo.
A co píšete dál se spaním? Tak to jsem na tom jako s jídlem, jakékoliv množství je malé :lol: :lol: :lol: , můžu spát vážně pořáááád. No nemůžu, ale moc ráda bych… Jestli bude prcek spinkat tak jak já, to bude mít asi spavou nemoc. Jediný co, tak se teď pravidelně budím v půl třetí v noci na záchod. Dneska teda už asi v půl jedný, ale to byla výjimka. No ale pak zase sladký spánek jako by mě do vody hodil. A dneska se mi zdálo že mám chlapečka, který hned po narození chtěl sedět v kočárku a koukat ven. A víte jak to vím? No přece mi to řekl!!! Jinak teda netrpím ani na sny. Když už se mi něco zdá, hned to zapomenu. Někde jsem četla, že těhule mívají sny víc než obyčejně, ale to se mě teda fakt netýká :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.2.06 07:29

Krásné ranko všem a příjemný celý den.
Zkusila jsem do fotoalba vložit svou fotečku - tedy hlavně fotečku bříška a těhotenských kalhot, které jsou opravdu moc pohodlné.
Dnes jsem se i torchu vyspala - meduňkový čaj zabral, doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
14.2.06 09:11

Taky přeji krásné ránko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
14.2.06 09:13

BambulkaH:
Dobré dopoledne,já jsem včera tu meduńka prozatím nevyzkoušela,protože jsem pořád nevěděla jestli můžu a až dneska v práci jsem si přečetla vaše příspěvky,takže dneska si jí taky uvařím,spala jsem naštěstí docela dobře,teda tak 6× jsem vzhůru určitě byla,ale vždycky jsem zase zabrala tak do 15 minut,takže lepší,než čučet do stropu.
Včera mi přítel taky fotil bříško,tak až to stáhnu do PC v práci(doma ho nemám),tak taky přidám fotečku.
Mějte se všechny moc krásně.Sluníčkový den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí