Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
13.2.06 11:32

MILHAUSKA

Brisko urcite prijde :wink: driv nebo pozdeji :D ja uz jsem si musela koupit vetsi kalhoty po druhem mesici :oops: :D

DANIELAT

Tak koukej papat a odpocivat :wink: at neco naberete :D muzu ti nejake to kilco pridat :D ja mam pocit,ze jich mam azaz :oops: :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
13.2.06 11:41

Ahojky holky,tak vás po delší době taky zdravím.Chci se jen zeptat,pořád tady všechny píšete,že chodíte na nějaké genetické testy,sccening apod.To jako vás pošle doktor nebo je to jen při nějakém podezření?Já nic takového nemám,až v 16 týdnu testy na vrozené vady.Můžete mi říct,jak to tedy je?
Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.2.06 11:55

DAVMI

Sccening je snad mezi 11-13tt (nejsem si jista) a ten se snad dela na pozadani(neni snad povinny)a snad se i plati :?: nejsem si vubec jista :oops:
Tripltest (genet.test na vrozene vady) se dela mezi 15-17tt a ten je povinny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
13.2.06 12:09

Cing:
Děkuji za odpověď,já myslela,že i ten sccening je povinný a už jsem si říkala,proč mi o něm gynekoložka nic neřekla,takže ty jsi na něm taky nebylo,že?Až teď na tech tripltestech?Stejně jsou to nervy čekat na všechny ty výsledky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.2.06 12:22

DAVMI

Ale opravdu jsi tim nejsem jista(s tim sccening),ja jen co jsem tu cetla :wink: bydlim totiz ve Francii,on k tomu urcite nekdo neco dopise :D
Nervy to jsou :? cekat na vysledky,ja je budu vedet zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
13.2.06 12:55

BambulkoH ,
tak SZ mi nepřišla :(
Jinak jsem doma z města a mám pocit, že umřu, rozjíždí se mi migréna, trpím na ně od 6 let a doufala jsem, že v těhu bubu ušetřena.
Tak si jdu lehnout, abych nabrala sílu zajít pro malého do školky, ale do večera ho lituju, protože se mnou nic nebude, no pustím mu nevýchovně telku, to jsem ale máma :cry: Navíc velkej jde večer na hokej, tak je to všechno zase na mé maličkosti :roll:
No nic, nebudu se litovat a nějak to zvládnu, kuš, nejsem jediná těhule s migrénou na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
13.2.06 12:59

No a ještě musím okomentovat ten krásnej pupík Evika, ten ale roste:-))

Já zatím nemám co fotit, suma sumárum mám dole 4 kg, půl jsem již nabrala, což dnes stopro zase vybleju..pardon
Tak zatím koťátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
13.2.06 13:17

Moni,
neboj, me rovnou dr rekla, ze se nemam plasit, i kdyz ty testy treba vyjdou pozitivni. Jdu na ne 22/2. Budeme si vsechny drzet palce, jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
13.2.06 13:22

Davmi - já na tom I. screeningu byla. Ale mám drobný problém v genetice a jsem po umělém oplodnění, a to jsme více hlídané, než vy přirozeně těhotné. Takže mě to doporučila genetička. Dnes jsem ráda, protože výsledky byly OK a tak jsem se uklidnila. Jinak, můj gynekolog běžně na toto vyšetření neposílá. Takže si myslím, že to tak bude i u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
13.2.06 13:52

Polin:
Děkuji,jste holky zlaté,já se na to zeptala své gynekoložky,protože mi to nedala a ta mi řekla,že má bezproblémové těhotenství,tak nevidí důvod,proč bych tam měla chodit.Tak jsem se aspoň uklidnila.Teď ještě pak ty testy v 16 týdnu a snad už budu klidnější 8O
Jo a ještě se chci zeptat,bylinky se v těhotenství můžou všechny,že?I meduňka na spaní?Nemůžu teď totiž skoro vůbec spát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
13.2.06 14:09

Ahoooj holky!!!

Také vám závidím ty vaše bříška:-), i když u nás se už také začíná něco rýsovat:-), no uvidíme. Zatím jsem spokojená, aspoň se v sobotu vejdu do svatebních šatů. Bože, letí to jako voda.
Cítím se velice dobře - konečně! Ve středu jdeme do nemocnice na velký UTZ, tak jsem moooc zvědavá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
13.2.06 14:19

Davmi na bylinky v těhotenství pozor - spíš ne než ano! Některé způsobují zvýšené prokrvení dělohy. Ale zrovna meduňku tedy nevím, nejlepší je se zpetat v lékárně. Také bohužel nemůžu teď spát, takže se na tu meduňku asi také poptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
13.2.06 14:34

BambulkaH:
Vidíš to a já myslela,že z bylinek můžu cokoliv,teda zatím jsem neměla nic,ale myslela jsem,že když je to z přírody,že neškodí nic.No,raději se zeptám,zkoušela jsem už teplé mléko z medem,usnu sice jako miminko klidně už v 7,ale kolem půlnoci se probudím a do ráno už nezaberu a to vstávám o půl 6 do práce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
13.2.06 14:50

Davmi - no koukám, že jsme na tom s tím spaním stejně. Večer usnu brzy a v noci se budím, převaluji, chodím na WC a zdají se mi ošklivé sny. A vstávám v pět. :( Jo a manžel si vedle klidně pochrupuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
13.2.06 14:51

Monaliso,

už se těším na svatební fotečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...