Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulinky,přeji hezké ráno a bohužel se taky musím přihlásit mezi marody
kromě hrozného nastydnutí ještě od noci bojuji s nějakou střevní chřipkou,nevím kudy dřív..předem nebo zadem
a ještě se přidala teplota ![]()
Potřebovala bych se napít,ale nic v sobě neudržím,zkoušela jsem po lžičkách hořký čaj,mléko.studenou kolu,ale vše jde ven…Nemáte nějakou radu?? ![]()
Holi,
mazej k doktorovi, pokud máš teplotu, na nic nečekej a utíkej.
Matulienka,díky za radu
to jsem původně měla v plánu,ale cestu bych asi nezvládla
zatím jsem tam volala,mám jsi vzít půlku paralenu a pokud to do odpo nebude lepší přijede doktor k nám…tak doufám,že ví o čem mluví ![]()
Holi,
paralen se může v těhu, neboj, otázka, aby v tobě vydržel. Moc se drž, lehni si do pelíšku a zkus být co nejvíc v klidu a pohodě.
Doktor určitě ví, o čm mluví. Zkus pomaličku nějaké tekutiny, spíš vlažné, aby nedráždily bříško, jen po lžičkách.
Držím pěstičky.
Ahoj všem!!
Všem marodům přeju brzké a rychlé uzdravení!! Teda vás tu nějak přibývá!! Tak hlavně ležet a odpočívat, ať jste brzo fit!!
Cing , také blahopřeji k výsledkům!! A k pohybům ještě víc!! Moc se na ně těším, ale vůbec nevím, co mám vlastně očekávat.
![]()
Včera jsem byla taky na ko u svýho gyndaře. Byla jsem u něj snad půl hodiny, ostatní v čekárně měly ze mě asi radost.
Konečně mám těhu průkazku, huráááá!!!!!
1.3. jdu taky na tripple testy. Myslím, že u mě vyjdou kvůli dvojčatům a hlavně té redukci určitě trochu blbě, tak na ně ani moc zvědavá nejsem. Spíš na to, jak se k tomu postaví ten můj dr.
A u nás se na výsledky čeká taky cca 3 týdny. Všechny takovýhle rozbory se totiž posílají až do laborky v Plzni (70km) a výsledky posílají zpátky, až když jich mají víc k tomu dr. najednou. Dobrý, ne?
Jinak mě moc nepotěšil. Doporučil nám tulení vynechat až do konce těhu. A to mi klidně řekne na Valentýna!
![]()
Ahoj holčiny.
Přeji krásný den (i když je venku zataženo - těšila jsem se na sluníčko,jako bylo včera) ![]()
Holi to co budeš pít musí být stoprocentně studené-hlavně ne horký čaj - ten v sobě určitě neudržíš!!!
Matulienka nezhubla jsem moc, asi čtyři kila, takže mam svoji výchozí váhu. Sestřička se bála, jestli nedržím nějakou dietu,ale já byla měsíc doma a teď už měsíc chodím do práce,takže se to srovnalo(asi stres) ![]()
Ahojte!
V prvé řadě vám všem musím pochválit bříška, co jsem omrkla ve fotogalerii. Fakt jsou moc krásný. Určitě z nich máte velkou radost a kocháte se, co?
Já mám pocit, že mi roste spíš pořádný panděro. Přes pupík už mám 82 cm
(z původních cca 64). Včera jsme zas fotili, ale vypadá to spíš jako bych byla strašně tlustá.
Holi, přidávám se k Matulience, paralen můžeš v pohodě. Mně dr. řekla, že můžu i 3 denně, pokud to nebude dlouhodobě. Každopádně se to přes placentu nedostane, takže buď klidná.
Anajko, jak to vypadá v kuchyni? Už jste sousedy nějak zastihli? Fakt nezávidím.
Cinq, co ta fotečka? já už ji nedočkavě vyhlížím, když slibuješ, že tam bude taky obr pupík. Gratuluju k výsledkům testů!
Mě čeká triple test 27.2. Nevolnosti jsou pryč - akorát se musím hlídat, abych minimálně co dvě hodiny aspoň něco malýho snědla, ale to mi nedělá problémy. Horší je, že se doma pořád plácáme v nějakých bacilech. Včera mě do toho chytla pěkná migréna. Naštěstí byl manžel doma, tak si vzal Áňu ven a já se mohla v klidu natáhnout.
Koukala jsem, že jste řešily bylinky, tak si zas dovolím přihodit odkazy na dva články:
Bylinky a koření v těhotenství a při porodu: http://www.vasedeti.cz/clanky.php?…
Aromaterapie v těhotenství: http://www.vasedeti.cz/clanky.php?…
Milhausko
jo tak to je dobrý, já mám dole taky něco přes 4 kila, tak to snad přežiju:-)
Lajko človíčku, však ono to zase shodíš. U vás štíhlounkých je to hned vidět. ![]()
Matulienko, ono nejde ani tak o ty kila (přibrala jsem zatím jen 1,5), ale spíš o ty rozměry, obávám se, že se svým přístupem ke cvičení budu vypadat jako těhotná už snad na věky ![]()
Ahoj hokly, všem přeji krásný den, i když sluníčko moc nesvítí..
Taky gratuluji ke kontrolám a dobrým výsledkům. Mě čekají testy až 8.3. Vlastně mi žádné jiné ještě nedělali, takže když čtu, kolik vyšetření, odběrů a všeho máte za sebou, trochu se divím, že je ten můj dr. v klidu.
Já mám teď asi největší problém s těma zblázněnýma hormonama. Je to šílený. Netušila jsem, že to tolik ovlivňuje, ale všechno prožívám dvojnásob. Rozbrečí mě každé mimi v tv, filmy a teď jak je přítel na horách, brečím, protože je mi smutno.
Dneska ráno už se mi musel smát, jak jsem mu do tel. brečela, takže mě taky rozesmál. Fakt nálady střídají nálady..
Kač.
HOLKY tak jsem to dneska odflakla
sla jsem s dcerou do Mc Donaldu
jsem si rikala kdyz byl ten Valentyn vcera,tak at si to uzije ona dneska
(tady totiz deti ve stredu do skoly nechodi ![]()
LAJKA
Tu fotecku tam hodim co nejdrive
moc se omlouvam,ale jak jsem psala,pritel ma propojeny 2pocitace a je to trosku slozity
bez nej mi to nejde,ale dneska by mel prijit drive z prace,tak ho urcite prisrotuju k pocitaci at mi to udela
![]()
HELLI
Dekuju
a pohyby prijdou uz brzo
tak to urcite poznas,nekde jsem cetla,ze u dvojcat jsou ty pohyby drive(nevim,jestli je to pravda) ![]()
Zkuška…
Moje mimi je ale čikovný, už má i svý stránky
Dám je do podpisu.. tak to zkouším ![]()
Tak jsem si konečně přečetla všechny vaše příspěvky a musím říct, že na první pohyby se těším taky strašně moc. Fakt už tu budou za chvilku.
Kuchyň už naštěstí vypadá ok, už nic neteče, jen jsou mokré zdi a podhledy, nechtěla bych to vidět za linkou, jenomže tam se nedostanu. Byl to celkem stres, zjistit to v 5 ráno a řešilo se to někdy okolo půl 9.
Ale kupodivu jsem to brala s klidem, což je u mě dost nezvyklé ![]()
Ahoj, mam dotaz : odkdy se da urcit pohlavi ? chci se objednat na 3D ultrazvuk a tam by to mohlo byt vsechno doufam dobre videt
tak na kdy si ho mam objednat ? nebavi me, koukat se jen na univerzalni bezove a zelene veci v obchodech, uz se chci soustredit na ruzovou nebo modrou ![]()