Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
15.2.06 09:30

Ahojky těhulinky,přeji hezké ráno a bohužel se taky musím přihlásit mezi marody :( kromě hrozného nastydnutí ještě od noci bojuji s nějakou střevní chřipkou,nevím kudy dřív..předem nebo zadem :oops: a ještě se přidala teplota :(
Potřebovala bych se napít,ale nic v sobě neudržím,zkoušela jsem po lžičkách hořký čaj,mléko.studenou kolu,ale vše jde ven…Nemáte nějakou radu?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.2.06 09:43

Holi,
mazej k doktorovi, pokud máš teplotu, na nic nečekej a utíkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.2.06 10:08

Matulienka,díky za radu :wink: to jsem původně měla v plánu,ale cestu bych asi nezvládla :oops: zatím jsem tam volala,mám jsi vzít půlku paralenu a pokud to do odpo nebude lepší přijede doktor k nám…tak doufám,že ví o čem mluví :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.2.06 10:33

Holi,
paralen se může v těhu, neboj, otázka, aby v tobě vydržel. Moc se drž, lehni si do pelíšku a zkus být co nejvíc v klidu a pohodě.
Doktor určitě ví, o čm mluví. Zkus pomaličku nějaké tekutiny, spíš vlažné, aby nedráždily bříško, jen po lžičkách.
Držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
15.2.06 11:02

Ahoj všem!!
Všem marodům přeju brzké a rychlé uzdravení!! Teda vás tu nějak přibývá!! Tak hlavně ležet a odpočívat, ať jste brzo fit!!

Cing , také blahopřeji k výsledkům!! A k pohybům ještě víc!! Moc se na ně těším, ale vůbec nevím, co mám vlastně očekávat. :? :wink:

Včera jsem byla taky na ko u svýho gyndaře. Byla jsem u něj snad půl hodiny, ostatní v čekárně měly ze mě asi radost. :roll: Konečně mám těhu průkazku, huráááá!!!!! :lol: 1.3. jdu taky na tripple testy. Myslím, že u mě vyjdou kvůli dvojčatům a hlavně té redukci určitě trochu blbě, tak na ně ani moc zvědavá nejsem. Spíš na to, jak se k tomu postaví ten můj dr. :? A u nás se na výsledky čeká taky cca 3 týdny. Všechny takovýhle rozbory se totiž posílají až do laborky v Plzni (70km) a výsledky posílají zpátky, až když jich mají víc k tomu dr. najednou. Dobrý, ne? :x Jinak mě moc nepotěšil. Doporučil nám tulení vynechat až do konce těhu. A to mi klidně řekne na Valentýna! :x :wink:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.2.06 11:04

Ahoj holčiny.
Přeji krásný den (i když je venku zataženo - těšila jsem se na sluníčko,jako bylo včera) :cry:
Holi to co budeš pít musí být stoprocentně studené-hlavně ne horký čaj - ten v sobě určitě neudržíš!!!
Matulienka nezhubla jsem moc, asi čtyři kila, takže mam svoji výchozí váhu. Sestřička se bála, jestli nedržím nějakou dietu,ale já byla měsíc doma a teď už měsíc chodím do práce,takže se to srovnalo(asi stres) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
15.2.06 11:18

Ahojte!
V prvé řadě vám všem musím pochválit bříška, co jsem omrkla ve fotogalerii. Fakt jsou moc krásný. Určitě z nich máte velkou radost a kocháte se, co?
Já mám pocit, že mi roste spíš pořádný panděro. Přes pupík už mám 82 cm :oops: (z původních cca 64). Včera jsme zas fotili, ale vypadá to spíš jako bych byla strašně tlustá.

Holi, přidávám se k Matulience, paralen můžeš v pohodě. Mně dr. řekla, že můžu i 3 denně, pokud to nebude dlouhodobě. Každopádně se to přes placentu nedostane, takže buď klidná.

Anajko, jak to vypadá v kuchyni? Už jste sousedy nějak zastihli? Fakt nezávidím.

Cinq, co ta fotečka? já už ji nedočkavě vyhlížím, když slibuješ, že tam bude taky obr pupík. Gratuluju k výsledkům testů!

Mě čeká triple test 27.2. Nevolnosti jsou pryč - akorát se musím hlídat, abych minimálně co dvě hodiny aspoň něco malýho snědla, ale to mi nedělá problémy. Horší je, že se doma pořád plácáme v nějakých bacilech. Včera mě do toho chytla pěkná migréna. Naštěstí byl manžel doma, tak si vzal Áňu ven a já se mohla v klidu natáhnout.

Koukala jsem, že jste řešily bylinky, tak si zas dovolím přihodit odkazy na dva články:
Bylinky a koření v těhotenství a při porodu: http://www.vasedeti.cz/clanky.php?…
Aromaterapie v těhotenství: http://www.vasedeti.cz/clanky.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.2.06 11:29

Milhausko
jo tak to je dobrý, já mám dole taky něco přes 4 kila, tak to snad přežiju:-)
Lajko človíčku, však ono to zase shodíš. U vás štíhlounkých je to hned vidět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
15.2.06 12:05

Matulienko, ono nejde ani tak o ty kila (přibrala jsem zatím jen 1,5), ale spíš o ty rozměry, obávám se, že se svým přístupem ke cvičení budu vypadat jako těhotná už snad na věky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
15.2.06 12:33

Ahoj hokly, všem přeji krásný den, i když sluníčko moc nesvítí..
Taky gratuluji ke kontrolám a dobrým výsledkům. Mě čekají testy až 8.3. Vlastně mi žádné jiné ještě nedělali, takže když čtu, kolik vyšetření, odběrů a všeho máte za sebou, trochu se divím, že je ten můj dr. v klidu.

Já mám teď asi největší problém s těma zblázněnýma hormonama. Je to šílený. Netušila jsem, že to tolik ovlivňuje, ale všechno prožívám dvojnásob. Rozbrečí mě každé mimi v tv, filmy a teď jak je přítel na horách, brečím, protože je mi smutno. :cry: Dneska ráno už se mi musel smát, jak jsem mu do tel. brečela, takže mě taky rozesmál. Fakt nálady střídají nálady.. :oops: Kač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.2.06 12:37

HOLKY tak jsem to dneska odflakla :oops: :wink: sla jsem s dcerou do Mc Donaldu :oops: jsem si rikala kdyz byl ten Valentyn vcera,tak at si to uzije ona dneska :D (tady totiz deti ve stredu do skoly nechodi :D

LAJKA

Tu fotecku tam hodim co nejdrive :D moc se omlouvam,ale jak jsem psala,pritel ma propojeny 2pocitace a je to trosku slozity :oops: :D bez nej mi to nejde,ale dneska by mel prijit drive z prace,tak ho urcite prisrotuju k pocitaci at mi to udela :? :D :D

HELLI

Dekuju :D a pohyby prijdou uz brzo :wink: tak to urcite poznas,nekde jsem cetla,ze u dvojcat jsou ty pohyby drive(nevim,jestli je to pravda) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
15.2.06 12:51

Zkuška…
Moje mimi je ale čikovný, už má i svý stránky :-) Dám je do podpisu.. tak to zkouším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
15.2.06 12:58

Tak jsem si konečně přečetla všechny vaše příspěvky a musím říct, že na první pohyby se těším taky strašně moc. Fakt už tu budou za chvilku.
Kuchyň už naštěstí vypadá ok, už nic neteče, jen jsou mokré zdi a podhledy, nechtěla bych to vidět za linkou, jenomže tam se nedostanu. Byl to celkem stres, zjistit to v 5 ráno a řešilo se to někdy okolo půl 9.
Ale kupodivu jsem to brala s klidem, což je u mě dost nezvyklé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
15.2.06 13:02

Kacenko stránky jsou super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.2.06 13:31

Ahoj, mam dotaz : odkdy se da urcit pohlavi ? chci se objednat na 3D ultrazvuk a tam by to mohlo byt vsechno doufam dobre videt :D tak na kdy si ho mam objednat ? nebavi me, koukat se jen na univerzalni bezove a zelene veci v obchodech, uz se chci soustredit na ruzovou nebo modrou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí